Как чистим говори за това как правим секс

Начинът, по който хората чистят с прахосмукачка, разкрива истинския им характер и дори особеностите на сексуалното им поведение, съобщи в ."Дейли експрес", цитиран от БТА.

Психоложката Дона Доусън твърди, че ако искаме да разберем какъв е човек в леглото, най-добре е да погледаме как чисти дома си, особено как действа с прахосмукачката. Тя разделя хората на пет категории.

"Бързаците" преминават набързо из къщата с прахосмукачката, като обикновено пропускат доста боклуци. Такива хора са нетърпеливи, амбициозни и бърборковци. Те не са от тези, които отделят много време на заниманията в леглото.

За разлика от тях "методологичните" винаги чистят по определен начин и не си и помислят да претупат нещата. В живота на тях може да се разчита, те са внимателни, а в леглото не бързат и не претупват нещата.

"Работягите" гледат на чистенето с прахосмукачка като на физическо освобождаване от стреса. Те са упорити и издръжливи и обикновено искат да доставят удоволствие на партньора.

"Повърхностните" не обръщат внимание дали всъщност се справят с праха. Този тип хора са замечтани и погълнати в себе си, а в леглото са дистанцирани или разсеяни.

"Протестиращите" използват чистенето с прахосмукачка, за да демонстрират колко им е неприятно. Те се блъскат в мебелите и вдигат голям шум. В секса такива хора понякога са егоисти и предпочитат партньорът им да върши повечето работа.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини