Черният маникюр - хитът на пролетта

Черният лак за нокти тази пролет няма да се купува само от рокерите, пънкари, но и от всички дами които следят модните тенденции, включително и тези на средна възраст.

Стилистите твърдят, че черният лак е задължителен за този сезон, независимо от възрастта и стилът на обличане.

Препоръчва се както на младите момичета, които носят дънки и маратонки, така и на дамите на средна възраст с "Шанел" костюми. Разликата е само в дължината на маникюра. Младите момичета трябва да си отрежат ноктите, така че нищо да не виси, докато да дамите по им отива дълъг маникюр, но в никакъв случай прекалено дълъг и остър.

Модните стилисти също така предупреждават, че при използването на този лак трябва особено много да се внимава. И най-малката немарливост си личи. Затова при покупката на черен лак обърнете внимание каква е четката.

Късата, широка и гъста четка позволява лесно и бързо лакиране на ноктите. А освен това не бъдете мързеливи. Ако малко се обели лакът на ивицата на ноктите, веднага ги почистете и отново лакирайте. Обелените нокти изглеждат грозни и мръсни.

Някои от най-известните модни идоли сред младото поколение като Парис Хилтън и Линдзи Лоън вече показаха, че са сред феновете на новата мода.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини