Марго Роби е бременна

Австралийската актриса Марго Роби очаква първото си дете от съпруга си Том Акърли.

Много източници потвърдиха вълнуващата новина за двойката, която се среща на снимачната площадка на драмата от Втората световна война Suite Française през 2013 г., където той е асистент-режисьор, а тя е пред камерата, предава People.

От папарашки снимки се вижда заобленото коремче на 34-годишната актриса от кинохита "Барби", което ясно се вижда под бял изрязан топ, с който е облечена.

Трикратно номинираната за "Оскар" Роби изглежда в приповдигнато настроение, докато се качва на лодка по време на почивка на езерото Комо със съпруга си.

Марго и Том започват връзка през 2014 г., женят се през 2016 г. и са копродуценти на редица проекти.

"Бях типичното необвързано момиче. Идеята за връзки ме караше да искам да повърна", спомня си тя.

"И тогава това ми се случи. С Том бяхме приятели дълго време. Винаги съм била влюбена в него, но си мислех, че той никога няма да отговори на чувствата ми. Въпреки това реших да му кажа, че го харесвам. И тогава нещата се случиха", казва тя.

Те започват да се срещат през 2014 г. и се женят през 2016 г.

"Най-полезното нещо, което научих от други двойки в тази индустрия, е, че не трябва да си позволяваме да не се виждаме повече от три седмици", разказва тя пред The ​​Daily Telegraph през 2016 г.

"Връзката от разстояние може да бъде наистина трудна. Може да ви обърка главата, така че правилото за три седмици е ключово", добави тя.

Двойката пази връзката си до голяма степен далеч от общественото внимание и не се появяват заедно на червения килим до 2017 г., почти цяла година след сватбата им.

Източник: http://life.dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини