Кандидатът за кмет на Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов: Чудеса не обещаваме, ние надграждаме

Изображение 1 от 6
    Ние не сме за един ден, чудеса не обещаваме. Всичко не може да се случи изведнъж, ние надграждаме. Решаваме основните проблеми и затова сме тук, за да поемем ангажименти, които ще изпълним. Направеното досега е показателно, заяви пред жители на село Търън кандидатът за кмет на община Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов. 
    В предизборната среща участваха кандидатите за общински съветници Марин Захариев, Стоян Иванов, Катя Гаджева, Денислав Костов, Софка Иванова, Петър Мирчев, Иван Стоев, Ивайло Халваджиев, както и народният представител от ГЕРБ д-р Красимир Събев.
    Мелемов благодари на Явор Говедаров, който от почти 50 години е начело на Търън. 
    „Много е важен кметът на населеното място - да е близо до хората, да чува и знае техните проблеми, да се бори за решаването им. Неслучайно Явор в е от толкова години кмет – той е образец, пример за всички нас“, допълни Мелемов. 
    През последите години в Търън са асфалтирани няколко улици по 300-400 метра, подновени са детските площадки, изградени са подпорни стени, площадка за тенис, екопътека от с. Търън до м. „Бурето”, подновен е покривът на училището.
    „Нашата работа винаги е била в интерес на хората и това, което те са искали, сме го направили. Ако ни бъде дадено доверие, ще работим така, както сме работили досега и ще съумеем да приключим с благоустройствените мероприятия. Остава един проблем, за който Общинският съвет даде санкция - за саниране на училището. Винаги сме се отзовавали при обаждания и повиквания за реакция“, посочи Явор Говедаров.  
    Водачът на листата Марин Захариев също благодари на Говедаров и неговите съграждани за досегашната подкрепа и за това, че влагат и личен труд за общественото благо. 
    „Аз смятам, че в нашия отбор са най-сериозните хора, най-компетентни във всяка сфера. Всеки от тях е доказал себе си като професионалист в своята област. В последните две години на безвремие всички осъзнахме, че с ГЕРБ нещата се случват. Заедно, с малки стъпки, ние вървим към реални, видими резултати. Не се доверявайте на измислици и фантазии, които ще чуете от нашите опоненти. Ние сме доказали, че можем да работим и се надявам да ни подкрепите“, посочи Захариев. 
    Д-р Красимир Събев заяви, че за правилна преценка на кого да дадат доверието си избирателите е добре да погледнат какво се случи през последните години. 
    „Видяхме хора - неподготвени, които се упражняваха да правят политики, видяхме как държвата спря. Ако не бяха общините, ако не бяха кметът на общината, кметът на селото, реално нямаше да имаме държава. Ако и в местната власт тръгнем към експерименти, аз наистина се притеснявам какво ще стане с нашия труден и отдалечен район. Затова ви моля - излезте и гласувайте на 29-ти октомври - ГЕРБ е с №7! Подкрепете хората, които винаги са били до вас, които са се доказали в най-трудните времена!“, подчерта д-р Събев. 
    Той призова избирателите да подкрепят и листата на ГЕРБ за общински съветници, за да има мнозинство ГЕРБ в местния парламент, чрез което да се провеждат заложените политики. 
    КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
    Последни новини