Конкурс за мартеници с кауза „Мартеница купи – усмивка на дете подари“

  Днес на площада в Крумовград бяха наградени участниците в общинския конкурс за най-оригинална мартеница „Мартеницата символ на здраве и дълголетие“.  Кметът на община Крумовград г-жа Себихан Мехмед поздрави всички участници изработили мартеници за благотворителната кауза и им пожела здраве и дълголетие.            Отличените участници от конкурса бяха наградени с предметни награди. Наградените имаха възможност да представят мартеницата си изработена с огромно желание и ентусиазъм.

            Мартениците и тематичните композиции бяха подредени и изложени за благотворителния базар. Каузата на базара беше подкрепена от Общинската организация на БЧК Крумовград. Жителите на община Крумовград за пореден път доказаха силата на доброто, като отвориха сърцата си и дариха парични средства.

                Само за няколко часа от разпродажбата на мартеници беше събрана сумата от 1 640.00 лева, с които ще бъдат подпомогнати пет деца с майка, която е в тежко здравословно състояние.

            Младежите от БЧК зарадваха възрастните от Дом за стари хора Крумовград като им подариха мартеници от благотворителния базар.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини