Т MARKET отвори врати и в Димитровград

На 22.12.2022 г. търговска верига T MARKET откри своя първи магазин в Димитровград. Той се намира на ул. „Емилиян Станев“ 1А в Ритейл парк Димитровград. Това е 112-ят обект за бързо растящата верига, която присъства вече в 62 града в цяла България. 

В деня на откриването компанията е предвидила различни подаръци и изненади за своите клиенти. С лоялната програма на T MARKET клиентите получават множеството ежеседмични ценови намаления. Също така всяка събота и неделя притежателите на карта „благодаря“ ще могат да се възползват от 25% отстъпка на определени групи продукти.

Клиентите ще намерят богат асортимент и качествени предложения на изгодни цени. Компанията активно продължава да разширява мрежата си от обекти, като съвместно с това разкрива нови работни места. Новоназначените служители са 18 и те се присъединяват към екип с над 2 700 души. 

Лентата бе прерязана от Петър Павлов, CEO и Илия Белев, оперативен директор и член на Борда на директорите. На събитието присъстваха официални гости и представители на Община Димитровград в знак на бъдещо партньорство. 

„Ние продължаваме да следваме своите планове за развитие и не спираме да увеличаваме обектите си, така че да сме максимално удобни на нашите клиенти. С изгодни цени и качествени стоки се надяваме да бъдем техния избор за практично пазаруване в града. На прага на най-светлите празници пожелавам здраве и благоденствие на всички жители на Димитровград“, заяви Петър Павлов, CEO на търговска верига T MARKET.

T MARKET винаги са се славели с едни от най-ниските цени на пазара и не спират да доказват, че са практичният избор на българина. Разнообразието от продукти е допълнено от зона за плодове и зеленчуци, сладкарски щанд и зона с нехранителни продукти. И в този обект клиентите ще могат да опитат традиционни български ястия от топлата витрина на T MARKET, приготвени в собствения цех на веригата. Също така ще откриете продукти на грил и хлебен бар с тестени изделия, изпечени на място. Специално внимание е обърнато на привържениците на БИО и органик храни, които могат да избират сред широка гама от български и вносен алкохол и безалкохолни напитки.

T MARKET Ви очаква!

ЗА T MARKET

T MARKET е част от литовска компания MAXIMA GRUPE, лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика и значително присъствие в Полша. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 17 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията работят над 2 700 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.

Платен материал!

Видеа по темата

Последни новини