Домът на Лили Георгиева беше опожарен, но вълна от съпричастност я заля

Преди ден Лиляна Георгиева, Детето-чудо от Градина е публикувала във фейсбук съобщение, че е изгорял домът ѝ в Пловдив. „Вчера претърпях бедствие. При късо съединение ми изгоря ДОМА. За щастие аз пострадах малко, но щетите по жилището са ОГРОМНИ“.

На публикуваната от нея снимка се вижда не само опустошения ѝ дом, но и оцелелите няколко купи, завоювани от нея.

Лили беше залята от вълна от съпричастност.  Днес тя сподели, че много хора са се обадили и са ѝ обещали нужните електроуреди и помощ за възстановяване на дома ѝ.  Получила е и средства.

„ Има много добри хора, многоо наистина много добри!“- каза тя и обеща след ден –два ако се окаже, че има нещо, което не ѝ достига да се обади.

Освен финансова и материална подкрепа, Лили получи морална подкрепа и от свои съотборниции колеги. Полина Макавеева написа за нея: „Една от гордостите на България, доказала се многократно, едно момиче с много хъс и упоритост, с безброй спечелени национални титли, европейски и световни отличия в средните и дълги бяганията, с принос и отлични резултати в Леката Атлетика - Царицата на спорта... сега има нужда от нашата подкрепа!“

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини