Депутат от ГЕРБ изненада футболистите на Буково

Изображение 1 от 3

    Народният представител Десислава Трифонова изненада футболисти и зрители на срещата „Сокол“-Буково – „Родопи“-с.Червен.

    Както бе обещала по време на предизборната кампания, тя се върна в селото, за да може да разговаря с хората. След приемния си ден в Първомай, заедно с местния координатор на ГЕРБ Асен Кичуков, Трифонова се появи по време на мача, където се бяха събрали голяма част от жителите на Буково.

    „За първи път на мач в с.Буково ни гостува народен представител“, възторжено сподели във фейсбук кметът на селото Али Баджаклъ и ѝ благодари от името на футболния клуб.

    Мачът протече злощастно за домакините. Те поведоха още през първото полувреме и удвоиха резултата в началото на второто. Тогава грешки в отбраната дадоха шанс на гостите да изравнят за 2:2, а в края на мача и дори да поведат и да вземат 3 точки от гостуването си.

    Депутатката изгледа мача много емоционално, но не по-малко впечатлена беше от гледката – издигащият се над стадиона връх Драгойна и от природата.

    Преди това Трифонова посети и читалището в село Искра, където отбеляза спешната необходимост от ремонт на покрива му.

    Десислава Трифонова е от гр. Кнежа, Плевенско, но е народен представител от област Пловдив. На последните избори тя бе водач на листата на 17 МИР.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини