Михал Камбарев /ПП/:Въпреки големите усилия на всички партии – политиците се провалиха – над 50% от хората не припознаха никого.


Според всички закони на статистика и логика – резултатите на Продължаваме Промяната са добри,коментира изборните резултати Михал Камбарев, койтоо ще бъде един от новите депутати от Смолянски регион. Той допълни, че "през тези 7 месеца, в които  бяхме на власт, бяха едни от най-тежките от десетилетия времена за управляване. Нормално е да има спад в подкрепата.Според мен обаче, имаме още много работа в Родопите!
50% от хората не са припознали никого, което е ясен сигнал, че трябва да покажем повече. Продължаваме Промяната вече работи по структуриране на 10 отбора в 10-те смолянски общини. Фокус разбира се са общините Доспат и Борино като такива, за които имаме най-много доказателства, че са дълбоко феодализирани. Особено Доспат!Радвам се, че до момента успяхме да покажем на хората, че не можем да бъдем купени. Не можем да бъдем уплашени. Ще си довършим работата.
Хората го видяха и всекидневно получаваме обаждания с различни сигнали срещу местните феодали.Докато чакаме ГЕРБ да решат дали ще поемат отговорност или ще избягат – продължаваме да работим по структуриране на 10-те екипа за 10-те общини и да изпълняваме обещанията си към всеки, с когото се срещнахме през изминалите няколко месеца.", допълни още Камбарев.

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини