Серия от инциденти на бензиностанция в Първомай

На серия от инциденти станаха свидетели по обед днес персоналът и клиенти на бензиностанция в Първомай.

Около 12 часа шофьори, дошли да зареждат на бензиностанция INSAOIL и част от работещите на обекта, помогнали на собственик на кола да се справи с повредата, заради която автомобилът му започнал ненадейно да пуши.

"Стана изведнъж! Видяхме как от тъмнозеленото БМВ, паркирано в близост до колонките, се вдига пушек. Персоналът и собственика на колата реагираха по най-бързия начин, вдигнаха капака и напръскаха мястото с пожарогасител", разказа един от очевидците на инцидента.

При гледката на пушещата кола, друг водач, който зареждал автомобила си с газ, се паникьосал и в стремежа си да потегли преди да стане по-голяма беля, забравил, че в колата му още е маркучът на колонката за газта. Дал мръсна газ, но при ряза скъсал маркуча. Повиканият вече екип на пожарната при първия инцидент, дошъл точно на време и овладял ситуацията.

За радост и при двата инцидента няма пострадали. На входовете на бензиностанцията са поставени конуси и вероятно тя няма да заработи, докато не се отстранят щетите и мястото не стане безопасно.

Димо Димов
Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини