Новият началник на полицията е Георги Георгиев. Бившият - става зам.-шеф на ОДМВР-Пловдив

    Със заповед на министъра на вътрешните работи на титулярната длъжност началник на РУ – Първомай е назначен главен инспектор Георги Георгиев, съобщават пресцентъра на ОДМВР. До момента той временно ръководеше управлението.

    Роден е през 1975 г. в Първомай. Има завършено висше образование по специалност „Противодействие на престъпността и охрана на обществения ред“ в Академията на МВР. Целият му 23-годишен стаж в системата на вътрешното ведомство преминава в полицейското управление в родния град.

    Последователно е заемал длъжностите полицай, районен инспектор и разузнавач, а през 2016 г. оглавява група „Криминална полиция“.

    Новият начаник днес беше официално представен пред състава на Управлението в присъствието на кмета на общината Николай Митков и бившият началник комисар Васил Костадинов. 

    От днес пък комисар Васил Костадинов е новият заместник-началник на ОДМВР, Пловдив. Преди 2015 г. той е оглавявал полицейския участък в Садово и  РУ – Раковски, а от месец юни т.г. временно е преназначен на длъжността началник на Шесто РУ – Пловдив, която заема до момента.

    За постигнати високи резултати през 27-годишния си професионален стаж в МВР Васил Костадинов е награждаван многократно с „писмена похвала“ и „обявяване на благодарност“, а тази година от министъра му е връчен Почетен знак на МВР III степен.

    Parvomai.NET

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Последни новини