Тежка катастрофа между камион и два леки коли в Шуменско

Тежка катастрофа между тежкотоварен автомобил и два леки коли е станала на пътя между шуменските села Градище и Черенча, съобщиха от пресцентъра на полицията в областния град.

Към 12.55 часа в дежурната част на ОД на МВР - Шумен е постъпил сигнал, че след пътно произшествие, товарен автомобил е препречил пътя между селата Черенча и Градище. Към мястото незабавно са насочени екипи на полицията, на спешна помощ и пожарната, които са оказали съдействие за изваждане на пострадалите.

Според първоначалните данни, на място са загинали водачът и пътничка от едната кола. В шуменска болница са откарани мъж и жена, пътували в другия автомобил, както и водачът на камиона.

До приключване на огледа и разчистване на пътните платна, движението в участъка временно е спряно. Пътуващите се насочват по обходен маршрут, през пътния възел Белокопитово - път I-2 - път II-51 Лозница - път II-49 Търговище и обратно. Създадена е и организация на територията на област Търговище. Пътуващите в посока Шумен се отклоняват на разклона за с.Буховци, допълват от пресцентъра на ОД на МВР.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини