Какво става? Толкова млад Пол Макартни...

Сър Пол представя алтернативна версия на последния си албум, като оставя изпълненията на Бек, Фийби Бриджърс, Сейнт Винсент, Дев Хайнс, Деймън Албарн и др.

Изглежда е сполучлива трансформирацията на образа на Маккартни от сантиментален рок динозавър в ексцентричната фигура на кръстник за ново поколение ексцентични артисти.

Тази повторно представена алтернативна версия включва еклектичен състав на алт-рок икони, настоящи инди любимци и модерни поп феномени. С малки изключения, артистите, на които е възложено да ремиксират или направят кавър на тези песни, са известни автори, които превръщайт албума McCartney III Imagined в среща на върха на талантите. С ново и жизнено звучене, с високата класа на сър Пол и без дъх на нафталин...

Най-успешните ремиксери тук работят в услуга на песента, а не на себе си. Дев Хайнс от Blood Orange напълно реанимитира леко отегчителната синт-соул "Deep Down" със собствени кадифени хармонии и аранжировка за пиано, припомняща класиката на Wings "Nineteen Hundred and Eighty Five" . Най-доброто от всичко е Anderson .Paak с “When Winter Comes”, макар зимата съвсем да не идва в момента, ремиксът направо е преродил песента.

Всичко това сега е малко бледо, в сравнение в шока от новото видео на Find My Way в Beck, в което виждаме стряскащо млад Пол Макартни в изключително нетипичен за него стил на изпълнение на песента. Какво става?

Ето и цялата плейлиста на McCartney III Imagined:

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини