Гражданите все по-често ползват електронната форма за сигнали

Все по-често граждани на община Първомай се възползват от електронната форма за  заявление за подаване на предложения или сигнали на сайта на общината.

Последният случай е за опасни люлки на детската площадка пред пощата.

Днес люлките са демонтирани, а подателят на сигнала е приятно изненадан от бързата реакция на Общината и благодари за нея.

Съоръженията няма да бъдат подменяни. Кметът Николай Митков обясни, че мястото за площадката не е добре избрано – в градинката, където при дъжд е кално, а при сухо време се вдига прах, не е добре да играят деца. Вместо това до края на август трябва да бъдат обособени две нови площадки – едната в градинката до кафене „Белала“, а другата – срещу гарата.

Електронната формата за предложения и сигнали се оказва изключително достъпна и лесна за гражданите – сподели кметът. Отговаряме и взимаме мерки по всички въпроси, които са в компетенциите на общинската власт. Освен сигнали и предложения вече има и благодарности за бързо разрешени проблеми.

Формата може да бъде намерена в секцията „Информация и услуги“, в третата колона. Освен текст, може да бъдат добавени и файлове със снимки или други документи. Задължително е при подаване на сигнал да бъдат посочени името на подателя, адрес за кореспонденция и имейл.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини