Роден на 8 март

    На  Международния ден на жената Костадин Попстойков навършва 32 години. Той е  първомаец, занимава се с търговия, но е известен с любовта си към силовите спортове. Да е жив и здрав и още дълги години да отбелязва 8 март като свой личен празник!
    Да си роден на 8 март е нещо съвсем естествено, споделя Коци - Приемам го съвсем нормално, усещането е приятно защото освен, че получавам поздрави, ми се налага и да поднасям такива... Самият ден е преизпълнен с настроение!“
    Случвало се е като дете да му се подиграват, но само в рамките на нормалното, може би защото винаги е бил уважаван от съучениците си. И до сега да има хора, които като разберат, че е роден на 8 март го гледат изненадано и питат: „Ти сериозно ли?! Шегуваш се, нали?“ Но вече  всичко си идва на мястото и познатите му разбират - майка му просто си е направила двоен подарък за 8 март.  А подаръкът е двоен, защото Костадин има сестра близначка – известната състезателка по бадминтон – Димитрия Попстойкова. Освен това мнозина помнят рождената му дата, точно защото съвпада с Деня на жената.
     
    Отбелязването на празника е било различно през годините, разказва Родения на 8 март. В началото, естествено, го посреща в компанията на сестра си. Но от ранна   възраст Дида е доста ангажирана и отдавна не се е случвало да празнуват заедно. Прекарвал е рождения си ден и Деня на жената в шумни компании. Но тази година ще е по-специално и ще бъде в много тесен семеен кръг –само  той и половинката му Сара, защото те вече са в очакване на още една много важна в живота им жена – тяхната дъщеричка.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Последни новини