BTS са Артист на годината на списание Time (видео)

Кей-поп групата BTS беше избрана за Артист на годината от списание. "Тайм", след като се наложиха в САЩ, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Групата, която дебютира през 2013 г., стана една от най-популярните в света благодарение на ведрите танцувални песни и позитивни безконфликтни послания. Тя има милиони фенове.

Миналия месец BTS получи първата номинация в основна категория на наградите "Грами" за корейска група, а през лятото песента им на английски език "Dynamite" оглави класацията на "Билборд" за сингли.

"BTS не е само най-изявената кей-поп група в класациите. Тя стана най-известната група в света - точка", пише Раиса Брюнър от "Тайм" в представянето на седемте момчета. "И те постигнаха това в година, определяна от трудности, в която светът спря и всички трудно поддържат връзките си."

Корейската група също мобилизира феновете си в подкрепа на световни каузи като движението "Животът на чернокожите има значение".

"Понякога още се изненадвам от немислимите неща, които се случват", каза Шуга от BTS в интервюто към съобщението за наградата. "Тогава се питам: Кой ще постигне това, ако не ние?"

Главният редактор на "Тайм" наблегна на връзките на групата с феновете й, които й помагат да премине през кризата заради Ковид-19, за разлика от други изпълнители.

Туитър тази седмица обяви, че "BTS продължават да властват като музикантите, за които има най-много туитове" в САЩ за четвърта поредна година. 

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини