Нови знаци спират товарните автомобили в централната градска част

С цел  подобряване на организацията и безопасността на движението по улиците на гр.Първомай  по улиците на Първомай са поставени нови знаци. В централна градска част със знак В 4 (забранено влизането на товарни автомобили) се ограничава движението на тежкотоварни автомобили по улиците “Кочо Честименски“, „Братя Миладинови-юг“, „Сливница“ и ул. „Орфей“. Комисията по безопасност на движението е взела решението и с цел да се разтовари движението около входа на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Пътен знак А 40 (път с концентрация на ПТП) ще предупреждава за опасност на кръстовището на ул.,,Бор” с ул.,,Хр.Смирненски“.

Подновен е знакът „Стоп“ (Б 2 ) на кръстовището на ул.,,Гимназиална” с ул.,,Христо Смирненски”. Същият знак е поставен на кръстовището на ул.,,Ралица” (улицата, на която е входът на ДГ „Марица“) с ул.,,Малина”.  „Стоп“-ове са поставени и на кръстовището на ул.,,Дунав” с ул.,,Бор” и на кръстовището на ул.,,Раковски” с ул.,,Жеравна”.

От комисията казаха, че са готови да обсъдят всяко разумно предложение, внесено по надлежния ред, което би подобрило организацията и безопасността на движението в града.

Теодора  Кирякова

Източник: Parvomai.NET
Последни новини