Откриха изчезналото 2-годишно момченце на километри от Якоруда

Изчезналото 2-годишно дете от Якоруда е намерено живо и в добро здравословно състояние. Това каза директорът на полицията в Благоевград гл. комисар Дойчин Дойчинов.

Момчето е намерено от горски служител в местността "Малката река" до село Бунцево, което се намира на двадесет километра от дома на детето. Двегодишният Мехмед е бил сам в момента, в който е намерен.

Тепърва ще се установяват всички факти около изчезването на детето, каза още гл. комисар Дойчин Дойчинов. Той посочи, че сутринта полицейски служители са провели много срещи с близки на семейството на изчезналото момче в района, но никой не е имал информация за детето.

Мехмед Юркин беше в неизвестност от вчера следобед. Последно е видян в близост до дома му от съседи в сряда около 17 часа заедно с малко по-голямата му сестра. Сигнал за изчезването му е подаден около 18 часа на 23 септември, каза по-рано днес директорът на Областната дирекция на МВР в Благоевград гл. комисар Дойчин Дойчинов. Tогава започват активните мероприятия по издирването му.

В търсенето на детето се включиха над седемдесет полицаи, както и жандармерия, следови кучета и планински спасители. Освен района на Якоруда, полицията е проверявала и адреси на роднини на детето във Велинград.

Районна прокуратура - Разлог образува досъдебно производство за изясняване на причините за изчезването на детето.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини