10 °C

Продават тетрадки с благородна кауза

Фирмата за социални услуги СОНИК СТАРТ започна продажба на тетрадки с благородна цел. Благотворителната кампания си е поставила за задача да насърчи младите хора, които нямат професионален опит да продължат да се развиват. Това е приоритет за учебната 2020/2021 година и е част от инициативите за реализиране на социално предприемачество с добавена стойност на фирмата.

Тетрадките на СОНИК СТАРТ  се продават в магазин „Офисите“ООД, както и в двата магазина „Митреви“ООД за гр. Първомай. Те са цветни и вдъхновяващи. Със средствата събрани от продажбата им ще се даде възможност на младите хора да определят своите заложби, да направят план за желаната кариера, да открият своята професионална цел или да изберат конкретна кариера. Средствата ще дадат възможност желаещите да преминат професионално обучение и да бъдат бъдат атрактивни както на пазара на труда, така и за работодателите.
               Зад невероятната визия на тетрадките на СОНИК СТАРТ стоят дузина талантливи млади дизайнери, които дариха труда си в името на доброто дело.  С покупка на някоя от тетрадките на СОНИК СТАРТ, Вие се включвате в подпомагането на социалната грижа за децата и младежите в неравностойно положение.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Последни новини