108-килограмова жена свали 45 кг за година

Жена от предградие на Джаксънвил, Флорида, свали 45 килограма за една година и сподели тайната на този свой успех, съобщава 7News.

30-годишната Джени Вагнер имала атлетично телосложение през по-голямата част от живота си, но започнала да напълнява, след като се омъжила на 20 години. Когато се опитала да забременее, тя успяла да свали 13 килограма. Но след като родила, тя възвърнала теглото си и вече не успявала да се върне в предишната си форма. Лекарите ѝ поставили диагноза синдром на поликистозните яйчници, предписали ѝ лекарства и препоръчали да отслабне.

Вагнер се ужасила, когато се видяла на снимките от новогодишно парти през 2018 година. Тогава тя тежала 108 килограма. "Все още се чувствах като стройно, атлетично момиче. Но тогава видях реалността на своя снимка и осъзнах как наистина изглеждам", разказва тя.

След това заедно със съпруга си Нейтън преминала на кетогенна диета с ниско съдържание на въглехидрати, високо съдържание на протеини и умерено съдържание на мазнини. В допълнение към диетата те започнали да практикуват частично гладуване: храна само между обяд и 20 часа. Вагнер напълно елиминирала захарта от диетата си. През първия месец тя отслабнала седем килограма, а за девет месеца успяла да се отърве от 36 килограма.

Тогава американката върнала част от въглехидратите в диетата си, но започнала да брои калориите и да спортува по половин час на ден. Тя обича да играе тенис, да плува, да ходи или да тича. "Преди да започна да броя калориите, двама или трима възрастни мъже можеха да се нахранят с моята порция. Изчисляването на калориите ми отвори очите", казва Вагнер.

Американката препоръчва на тези, които искат да отслабнат, да намерят съмишленици. Съпругът ѝ Нейтън бил през цялото време с нея и отслабнал с 14 килограма, като ѝ помогнал да поддържа здравословен начин на живот. Освен това Вагнер съветва да се пие повече вода.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини