8 °C

Поредна катастрофа затрудни движението по ул. "Бор"

Катастрофа затвори за кратко улица „Бор“ между улиците „Смирненски“ и „Бузлуджа“. Шофьор на лек автомобил с кърджалийска регистрация е отнел предимство на камион.

Неспазването на знака „Стоп“ неведнъж е било причина за инциденти на това място. Макар и видимостта да е ограничена, при спазване на правилника на движение и при съобразена скорост не би трябвало да се достига до подобни произшествия.

Повече информация се очаква от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

Parvoamai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Къ
  Кърджали
  2 -1
  23:13, 22 юли 2020
  Те са по зле от Хасково
 • 2
  12
  123
  2 0
  11:25, 23 юли 2020
  Нека компетентните да помислят за това кръстовище
  • Wh
   whatever
   1 0
   13:47, 23 юли 2020
   какво да мислят? Да отчуждят крайните имоти и да ги съборят, че да има видимост ли?
   Единственото смислено което може да се направи е или светофар, или по- скоро легнал полицай преди стопа, за което пак ще мрънкат хората.
  • Пи
   питагор
   0 0
   16:54, 23 юли 2020
   Единственото смислено нещо е да се направи прокар на това място
 • 3
  Лу
  Лудото Коле
  0 0
  14:00, 23 юли 2020
  Кръстовището лесно може да се обезопаси! С поставянето на светофарна уредба, която да работи в пиковите часове, а в останалото време просто да предупреждава с мигащ жълт сигнал шофьорите! Толкова ли е сложно??

  Другия вариант е поставянето на легнали полицаи с вградени в тях светлини.

  Ясно е, че си има правила и шофьорите ако ги спазват няма да има ПТП, НО на всички им е ясно, че кръстовището стана много натоварени, с понижена видимост и опасно. Затова няма да е зле просто да се направи нещо за безопастността на движението, пък от там нататъка нека всички бъде съвестен и да спазва правилника за деижение по пътищата. Проблема е, че никой от отговорните лица не еВаба да погледне кръстовището....
  • 3,
   3,14
   0 0
   14:50, 23 юли 2020
   Това кръстовище трябва да се РАЗТОВАРИ!Затова предлагам следното:участъка на ул." Смирненски",от ул."Спартак" посока" Бор" да се забрани/само в тази посока/,като колите ще се вклучат на ул." Бор" през "Бузлуджа" и ще разтоварят въпросното кръстовище.Ако пък се ремонтира/идеално/ и ул."А.Кънчев",много от колите ще преминават и по нея.Поставянето на легнали полицаи или светофари,ще увеличат катастрофите,сигурен съм.
 • 4
  По
  по-полека
  0 0
  16:06, 23 юли 2020
  Или просто да се спазва знака "Стоп". Аз лично минавам от там често и не разбирам как може да не намалиш и да не спреш на такова място, на което няма видимост? Дори само заради собствената ти безопасност.

Хороскоп за 12.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Връзката ви с някого ще се задълбочи и ще търсите общи пътища за изява. Пътуванията ви ще са удачни, мислете за подробностите и не изпускайте от вниманието си нищо, което би ви отклонило от целта. Проявете твърдост в исканията си и не отстъпвайте за нещата, които са важни за вас.
12 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
В общуването си ще срещнете твърда реакция, но тя изглежда не ви притеснява. Достатъчно уверени сте, за да се справите с всичко, което се изпречи пред вас. Ще останете впечатлени от една личност и това ще продължи дълго. Не е изключено да започнете интимна връзка, и ако сте вече обвързани, се пазете.
12 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Прегърнете желанията си, усмихнете се, станете по-ведри. Животът е хубав, особено днес. Предстоят ви приятни и интересни неща, не се заблуждавайте, че ще ви липсват. Делата ви ще се подреждат според очакванията, нужно е малко търпение за да получите онова, към което се стремите.
12 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път, и с право. Постигане на изгодни споразумения, водещи до сделка, вземане на изпит, т.е. - добро начало на седмицата. Въздържанието няма да ви навреди, независимо, че желанията ви са силни.
12 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
12 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Нетърпеливи сте да видите идеите си реализирани, но най-добре ще е, ако не изпреварвате събитията. В отношенията ви с партньора се забелязва напрежение, опитайте се да промените това. С взаимни компромиси ще постигнете добър синхрон. Имате нужда от повече движение. Здравословни неразположения.
12 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Бизнесът ви се развива повече от успешно. От днес започва нов плодотворен период за вас. Особени успехи ще регистрират онези Везни, заети в областта на рекламата и на комуникациите. В личния си живот се радвате на щастие и разбирателство. Близък ваш приятел се справя успешно със своя задача, заслуга за което имате и вие.
12 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Задачите, които ви занимаваха през последните дни ще останат водещи и днес. Сред тях са семейните приоритети и грижите за деца и родители. Финансов въпрос също ще напомни за кредити и задължения. В тази връзка е добре да потърсите съвет от специалисти, може да се намери по-бързо решение.
12 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Проблем от личен характер, който е смущавал мислите ви ще намери своето решение. Това ще свали от гърба ви товар и ще ви даде импулс за работа. До себе си имате хора, на които можете да разчитате, когато имате нужда от подкрепа. Ако внесете промени в интериора около себе си ще наситите атмосферата с ведрина и настроение.
12 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Времето ще покаже до колко са основателни претенциите ви, но бъдете честни пред себе си. Трудностите ще ви помогнат да прозрете много неща, такива, които до сега са ви се изплъзвали. Ще подновите сътрудничеството си с човек, с когото ви свързват отминали събития. В семейството са възможни разногласия.
12 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не бъдете толкова скептични, сами предизвиквате съдбата. Хабите ценна енергия за дреболии, а основното изпускате. Силни сте там, където е сърцето ви, направете го ваш бизнес и ще просперирате. Децата ще ви изненадат приятно. Ще се окаже, че сте ги подценявали напразно.
12 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Радетели сте на добрите традиции, с които приобщавате семейството и приятелите си. Това ще направи всички ви щастливи, предвид настъпващите добри дни в дома ви. Ще загърбите неудачите си и с ведрото си излъчване ще пристъпите към ново, добро начало в живота си. Парите също ще заемат полагащото им се място.
12 апр 2021
Последни новини