-3 °C

Поредна катастрофа затрудни движението по ул. "Бор"

Катастрофа затвори за кратко улица „Бор“ между улиците „Смирненски“ и „Бузлуджа“. Шофьор на лек автомобил с кърджалийска регистрация е отнел предимство на камион.

Неспазването на знака „Стоп“ неведнъж е било причина за инциденти на това място. Макар и видимостта да е ограничена, при спазване на правилника на движение и при съобразена скорост не би трябвало да се достига до подобни произшествия.

Повече информация се очаква от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

Parvoamai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Къ
  Кърджали
  2 -1
  23:13, 22 юли 2020
  Те са по зле от Хасково
 • 2
  12
  123
  2 0
  11:25, 23 юли 2020
  Нека компетентните да помислят за това кръстовище
  • Wh
   whatever
   1 0
   13:47, 23 юли 2020
   какво да мислят? Да отчуждят крайните имоти и да ги съборят, че да има видимост ли?
   Единственото смислено което може да се направи е или светофар, или по- скоро легнал полицай преди стопа, за което пак ще мрънкат хората.
  • Пи
   питагор
   0 0
   16:54, 23 юли 2020
   Единственото смислено нещо е да се направи прокар на това място
 • 3
  Лу
  Лудото Коле
  0 0
  14:00, 23 юли 2020
  Кръстовището лесно може да се обезопаси! С поставянето на светофарна уредба, която да работи в пиковите часове, а в останалото време просто да предупреждава с мигащ жълт сигнал шофьорите! Толкова ли е сложно??

  Другия вариант е поставянето на легнали полицаи с вградени в тях светлини.

  Ясно е, че си има правила и шофьорите ако ги спазват няма да има ПТП, НО на всички им е ясно, че кръстовището стана много натоварени, с понижена видимост и опасно. Затова няма да е зле просто да се направи нещо за безопастността на движението, пък от там нататъка нека всички бъде съвестен и да спазва правилника за деижение по пътищата. Проблема е, че никой от отговорните лица не еВаба да погледне кръстовището....
  • 3,
   3,14
   0 0
   14:50, 23 юли 2020
   Това кръстовище трябва да се РАЗТОВАРИ!Затова предлагам следното:участъка на ул." Смирненски",от ул."Спартак" посока" Бор" да се забрани/само в тази посока/,като колите ще се вклучат на ул." Бор" през "Бузлуджа" и ще разтоварят въпросното кръстовище.Ако пък се ремонтира/идеално/ и ул."А.Кънчев",много от колите ще преминават и по нея.Поставянето на легнали полицаи или светофари,ще увеличат катастрофите,сигурен съм.
 • 4
  По
  по-полека
  0 0
  16:06, 23 юли 2020
  Или просто да се спазва знака "Стоп". Аз лично минавам от там често и не разбирам как може да не намалиш и да не спреш на такова място, на което няма видимост? Дори само заради собствената ти безопасност.

Хороскоп за 18.01.2021

Последни новини