18 °C

Поредна катастрофа затрудни движението по ул. "Бор"

Катастрофа затвори за кратко улица „Бор“ между улиците „Смирненски“ и „Бузлуджа“. Шофьор на лек автомобил с кърджалийска регистрация е отнел предимство на камион.

Неспазването на знака „Стоп“ неведнъж е било причина за инциденти на това място. Макар и видимостта да е ограничена, при спазване на правилника на движение и при съобразена скорост не би трябвало да се достига до подобни произшествия.

Повече информация се очаква от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

Parvoamai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

 • 1
  Къ
  Кърджали
  2 -1
  23:13, 22 юли 2020
  Те са по зле от Хасково
 • 2
  12
  123
  2 0
  11:25, 23 юли 2020
  Нека компетентните да помислят за това кръстовище
  • Wh
   whatever
   1 0
   13:47, 23 юли 2020
   какво да мислят? Да отчуждят крайните имоти и да ги съборят, че да има видимост ли?
   Единственото смислено което може да се направи е или светофар, или по- скоро легнал полицай преди стопа, за което пак ще мрънкат хората.
  • Пи
   питагор
   0 0
   16:54, 23 юли 2020
   Единственото смислено нещо е да се направи прокар на това място
 • 3
  Лу
  Лудото Коле
  0 0
  14:00, 23 юли 2020
  Кръстовището лесно може да се обезопаси! С поставянето на светофарна уредба, която да работи в пиковите часове, а в останалото време просто да предупреждава с мигащ жълт сигнал шофьорите! Толкова ли е сложно??

  Другия вариант е поставянето на легнали полицаи с вградени в тях светлини.

  Ясно е, че си има правила и шофьорите ако ги спазват няма да има ПТП, НО на всички им е ясно, че кръстовището стана много натоварени, с понижена видимост и опасно. Затова няма да е зле просто да се направи нещо за безопастността на движението, пък от там нататъка нека всички бъде съвестен и да спазва правилника за деижение по пътищата. Проблема е, че никой от отговорните лица не еВаба да погледне кръстовището....
  • 3,
   3,14
   0 0
   14:50, 23 юли 2020
   Това кръстовище трябва да се РАЗТОВАРИ!Затова предлагам следното:участъка на ул." Смирненски",от ул."Спартак" посока" Бор" да се забрани/само в тази посока/,като колите ще се вклучат на ул." Бор" през "Бузлуджа" и ще разтоварят въпросното кръстовище.Ако пък се ремонтира/идеално/ и ул."А.Кънчев",много от колите ще преминават и по нея.Поставянето на легнали полицаи или светофари,ще увеличат катастрофите,сигурен съм.
 • 4
  По
  по-полека
  0 0
  16:06, 23 юли 2020
  Или просто да се спазва знака "Стоп". Аз лично минавам от там често и не разбирам как може да не намалиш и да не спреш на такова място, на което няма видимост? Дори само заради собствената ти безопасност.

Хороскоп за 30.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
За да намалите риска от грешки се консултирайте по делови и други въпроси, които ви затрудняват. Приветствайте желанието на някой да ви помогне, не бъдете излишно горди. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение ще се задълбочи, но до тогава ви чака много работа.
30 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В добра физическа и психическа форма сте и ще поддържате темпото си непроменено. Краткосрочните ви планове ще се развиват без особени отклонения, което значи, че ще получите онова, за което се трудите. Ставайки по-общителни ще си осигурите информацията, от която се нуждаете.
30 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Този ден ще мине под знака на непрекъснатото движение. Ще се захващате ту с едно, ту с друго и в крайна сметка ще останете доволни, ако успеете да свършите нещо докрай. Не позволявайте околните да вземат решенията вместо вас, но бъдете доста-тъчно тактични, за да избегнете споровете. Здравето е ви повече от отлично.
30 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще е запълнен с делови срещи, както и с изпълнението на служебни и бизнес-задачи. Личните ще оставите на втори план, с намерение сте да приключите по-скоро ангажимент, от когото очаквате да последват финансови и други развития. Не оспорвайте мнението на партньорите си и ще ви бъде по-лесно да осъществите целите си.
30 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Очакват ви успехи, ако делата ви са прозрачни, а вие честни и принципни. В семейна среда ще споделяте вълненията си и с топло чувство към близките си, ще изразите вниманието и обичта си към тях. Не отхвърляйте едно предложение, преди да сте го обмислили, защото носи добри възможности.
30 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Проявеното от вас внимание към проблемите на околните ще ви се върне под формата на изгодно предложение или друга придобивка. Подобрявайки общуването с тях, няма да пренебрегнете и собствените си нужди. Други ще се заемат с домашните задачи. Много от тях чакат вниманието ви.
30 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Вероятно се надявате на резултати, по-добри от тези, които сте планирали. Ще се осъществи идея, която сте считали за възможна и това със сигурност ще улесни работата ви. Околните черпят от вашата енергия и желание да свършите всичко по най - добрия начин. Явно не пестите труда си.
30 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Тактичността и деловият ви усет ще ви помогнат да се възползвате от завързана ситуация. Изгодите, които ще извлечете значително ще улеснят бъдещето ви (най-вече материалното им изражение). Проблеми във взаимоотношенията с институциите може да отнемат доста време, но в крайна сметка ще получите това, към което се стремите.
30 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Удовлетворени сте от посоката, в която се развиват делата ви. Не пестите усилията си, когато искате да постигнете нещо и това определя и успехите, които бележите. За предпочитане е да се насочите към дейности, свързани с комуникация и обмен на идеи. Ще останете очаровани от предложението на малко познат човек.
30 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
На работното ви място предстои промяна, която открива добри възможности за вашето издигане. Възползвайте се от това и положете съответните усилия, за да покажете на какво сте способни. Бъдете по-инициативни и пробивни и ще спечелите.
30 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Повече яснота по предстоящ проект ще получите след срещите, които ви предстоят. В никакъв случай не подценявайте възможностите на хората, с които се срещате, и не си създавайте впечатления от пръв поглед. Умеете да прониквате в невидимото, направете го и сега. Ще си помогнете.
30 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с важен проблем днес, което ще изпълни със чувство за добре свършена работа. Не оставяте длъжни на човек, който се е отнесъл недоброжелателно с вас. Посвещавате голяма част от времето си на любимия човек, с когото прекарвате страхотни моменти заедно. Настроението ви значително ще се подобри след като получите добра новина свързана с ваш близък човек.
30 окт 2020
Последни новини