Поредна катастрофа затрудни движението по ул. "Бор"

Катастрофа затвори за кратко улица „Бор“ между улиците „Смирненски“ и „Бузлуджа“. Шофьор на лек автомобил с кърджалийска регистрация е отнел предимство на камион.

Неспазването на знака „Стоп“ неведнъж е било причина за инциденти на това място. Макар и видимостта да е ограничена, при спазване на правилника на движение и при съобразена скорост не би трябвало да се достига до подобни произшествия.

Повече информация се очаква от пресцентъра на ОД на МВР Пловдив.

Parvoamai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (7)

  • 1
    Къ
    Кърджали
    2 -1
    23:13, 22 юли 2020
    Те са по зле от Хасково
  • 2
    12
    123
    2 0
    11:25, 23 юли 2020
    Нека компетентните да помислят за това кръстовище
    • Wh
      whatever
      1 0
      13:47, 23 юли 2020
      какво да мислят? Да отчуждят крайните имоти и да ги съборят, че да има видимост ли?
      Единственото смислено което може да се направи е или светофар, или по- скоро легнал полицай преди стопа, за което пак ще мрънкат хората.
    • Пи
      питагор
      0 0
      16:54, 23 юли 2020
      Единственото смислено нещо е да се направи прокар на това място
  • 3
    Лу
    Лудото Коле
    0 0
    14:00, 23 юли 2020
    Кръстовището лесно може да се обезопаси! С поставянето на светофарна уредба, която да работи в пиковите часове, а в останалото време просто да предупреждава с мигащ жълт сигнал шофьорите! Толкова ли е сложно??

    Другия вариант е поставянето на легнали полицаи с вградени в тях светлини.

    Ясно е, че си има правила и шофьорите ако ги спазват няма да има ПТП, НО на всички им е ясно, че кръстовището стана много натоварени, с понижена видимост и опасно. Затова няма да е зле просто да се направи нещо за безопастността на движението, пък от там нататъка нека всички бъде съвестен и да спазва правилника за деижение по пътищата. Проблема е, че никой от отговорните лица не еВаба да погледне кръстовището....
    • 3,
      3,14
      0 0
      14:50, 23 юли 2020
      Това кръстовище трябва да се РАЗТОВАРИ!Затова предлагам следното:участъка на ул." Смирненски",от ул."Спартак" посока" Бор" да се забрани/само в тази посока/,като колите ще се вклучат на ул." Бор" през "Бузлуджа" и ще разтоварят въпросното кръстовище.Ако пък се ремонтира/идеално/ и ул."А.Кънчев",много от колите ще преминават и по нея.Поставянето на легнали полицаи или светофари,ще увеличат катастрофите,сигурен съм.
  • 4
    По
    по-полека
    0 0
    16:06, 23 юли 2020
    Или просто да се спазва знака "Стоп". Аз лично минавам от там често и не разбирам как може да не намалиш и да не спреш на такова място, на което няма видимост? Дори само заради собствената ти безопасност.
Последни новини