22 °C

Стойчо Стоилов и ген.-майор Явор Матеев изненадаха футболистите на "Първомай 2020"

  Родители и треньор изненадаха футболистите на „Първомай 2020“ като поканиха на тренировката им главния мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов и Явор Матеев генерал-майор, командир на Съвместното командване на специалните операции.

  Момчетата получиха за подарък много клубни артикули – знамена, албуми, шалчета и др. Те се снимаха за спомен с гостите, а след това пред тяхдемонстрираха умения и целеустременост в подготовката за играта.

  Замислената изненада е била много по-голяма, призна треньорът Росен Атанасов. Въпреки, че е фен на Левски, той се е съобразил с това, че повечето от футболистчета са привърженици на най-големия съперник – ЦСКА. Поканени са били и футболистите на мъжкия тим, очаквали са те да се включат в тренировката, а след това децата е трябвало да бъдат на трибуните по време на мача с Локо Пд. Заради създадената епидемична обстановка и наложените ограничения, всичко това е отложено във времето, но децата живеят с надеждата,че някога ще се случи.

  „Първомай 2020“ е наследник на общинския отбор „Борислав“, но вече е регистриран като частен и ще се издържа с такси и спонсорство. Въпреки това, със съдействието на кмета Николай Митков и и кметския наместник Тодор Стоянов, на децата е предоставена базата в кв. Любеново и те ще продължат да тренират там.

  През следващата седмица отборът ще замине на лагер в Приморско. Пред момчетата стои задачата за подготовка и представяне през следващия сезон, което да затвърди отличните им постижения.

  През септември, ако позволява обстановката, ще бъде сформирана още една формация от първокласници.

  Теодора Кирякова

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (6)

  • 1
   Ми
   Милко
   1 -4
   15:37, 10 юли 2020
   Наследник на общинския отбор "Борислав". Някой е пил газ май
  • 2
   Ни
   Николай
   1 -5
   10:56, 11 юли 2020
   Треньора им Росин който копува медали и купа от Де... Виж коментара
   • Фе
    Фен
    1 0
    08:17, 13 юли 2020
    Ела да поговорим в удобно за теб време,място и час ще ти подаря и праваписен речник!!!
  • 3
   Къ
   Към Николай
   3 0
   19:52, 11 юли 2020
   Абе, осведомения ти лично присъствал ли си там или бъркаш турнир със сезон?Или като стане нещо хубаво и трябва да го оплюете та да спите спокойно?Вземи малко да се информираш,че тогава да пишеш!!!
  • 4
   Що не си пийте вмирисаната парцуца,ами ходите само да плюете.В тоя град само разбирачи бре
  • 5
   Ян
   Янко
   1 0
   22:13, 12 юли 2020
   Кирякова оправи въпроса с наследството щото въвеждаш аудиторията в огромни заблуди
  Последни новини