22 °C

Опел се разби в Ауди на „Васил Левски”

Изображение 1 от 4

    Два леки автомобила катастрофираха по булевард „Васил Левски” в Хасково. Инцидентът стана около 18 часа днес.

    Двете коли са се движели по булеварда в посока към квартал „Орфей”. Отпред е бил лек автомобил Ауди, чийто шофьор спрял на светофара на кръстовището с булевард „Съединение”. В този момент в задницата на колата се забил лек автомобил Опел.

    При удара няма пострадали хора, но Опелът е с разбита предница.

    Заради инцидента, движението в района беше временно затруднено.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Шо
      Шофера
      34 -2
      20:34, 29 юни 2020
      И пак казвам най - лошите шофьори живеят в Хасково. Хора карайте по - бавно и внимателно, пазете другите, спрете да правите катастрофи, струва скъпо.
      • Gh
        Ghost Navigator
        38 0
        20:50, 29 юни 2020
        Тези с Опела бяха мангусти и не знам дали трябва да спадат към категория шофьори
    • 2
      Г-
      Г-н Михайлов
      24 -1
      20:59, 29 юни 2020
      Чак от Кърджали идваха да си "изкарат курсове"- бързи, в Хасково, така че не се чуди че градът е пълен с....Пилоти!!
      • 12
        123
        23 0
        22:11, 29 юни 2020
        Каквито и курсове да изкарат все си е тая.От върба греда не става така и от ******* шофьор .
    • 3
      О
      О
      13 -5
      23:11, 29 юни 2020
      Кръгово трябва там !
      • До
        допълнение
        18 -1
        23:17, 29 юни 2020
        и непременно с един метър висок бордюр, да се блъскат в него мангустите.
    • 4
      То
      Тони
      15 0
      09:22, 30 юни 2020
      Трябва преди вземане на свидетелството за правоуправление на МПС да се държи изпит по български език !
      Много от "водачите" от маалата не знаят знаците, не могат да прочетат табелите, карат като НУРС ( неуправляем реактивен снаряд ).

    Хороскоп за 05.07.2020

    Хороскоп за Овен

    Овен
    Имате енергията да направите всичко, което пожелаете сега. Това си личи от далече, но не пренебрегвайте желанията на близките си. Бъдете по-толерантни към тях, дори и да се двоумите, опитайте. Ще подобрите отношенията си, щом точно и ясно изразявате мислите и намеренията си.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Телец

    Телец
    Творческите ви сили са в подем. Имате интересни идеи, които не трябва да оставяте без по-нататъшно развитие. В личен план около вас назряват вълнуващи събития, които ще се отразят благоприятно на атмосферата в семейството ви. Оградени сте с вниманието на хората, които обичате и това ви прави бодри и енергични.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Близнаци

    Близнаци
    Имате основания да бъдете доволни от себе си. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно за да не ви изнервят излишно. По-често ще се радвате на добри поводи, благодарение на старанието си. Тази тенденция ще се задълбочи, правейки делата ви перспективни.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Рак

    Рак
    Ще постигнете изпълнението на свое желание, стига то да е в полза на вас самите. В последно време пилеете много сили и средства в угода на другите, като забравяте за собствените си нужди. Постоянството ви в една връзка ще обърне нещата във ваша полза. Идеите ви ще се популяризират, защото са добри и имат отношение към добруването на повече хора.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Лъв

    Лъв
    В отлична форма сте и успявате да се справите в необходимите срокове. Ваш близък ще ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. В личен план сте късметлии. Оказва се, че притесненията ви са били напълно неоснователни.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Дева

    Дева
    Увереността в собствените ви действия може да ви изиграе лоша шега днес. Не се дистанцирайте от околните, с нищо не ги превъзхождате, освен с високото си самочувствие. Във ваша полза е да се приземите по-скоро. Семейството ви очаква повече внимание, предвид предстоящо семейно мероприятие.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Везни

    Везни
    Семейна хармония сред приятна атмосфера ще цари в дома ви днес. Настроени сте добронамерено към всички и това до голяма степен ще запази семейния уют. Ще прекарате приятно, ако поканите приятели на обяд или вечеря и ги изненадате със свой специалитет.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Скорпион

    Скорпион
    Предстои ви плодотворен период в личен план. Без трудности ще реализирате стремежите си и денят ще изобилства от радостни поводи. Професионалните ви ангажименти ви отнемат много време и може би умората ще ви досажда.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Стрелец

    Стрелец
    Заемайки се с неотложните си задачи, ще си осигурите време и за дома. Подготовката за предстоящо пътуване е в ход, но някои вече пътуват. За други от вас денят се свързва с нова интимна връзка или делово съдружие. Разумно изразходвайте енергията си, не се претоварвайте с нищо.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Козирог

    Козирог
    Не създавайте излишно напрежение с притесненията си, част от които ще се окажат по-маловажни, отколкото ги мислите. Истина е, че многото задължения ви уморяват и това се отразява на психическото ви и физическо здраве. Оставете настрана задачите, които могат да бъдат отложени и помислете за почивката си.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Водолей

    Водолей
    Особено важно за вас е да се осланяте на разума си, а не на чувствата. Ако успеете да овладеете емоциите си, само ще спечелите. Пречки от различен характер ще ви стимулират да потърсите и други възможности за реализация. Добре ще е да помислите за промяна на хранителния си режим и да наблегнете на повече движение.
    05 юли 2020

    Хороскоп за Риби

    Риби
    Избягвайте натоварващите съзнанието дейности, а се заемете с нещо приятно и релаксиращо. Любимият човек ще ви обгражда с внимание и обич. Споделете деня си с него и се наслаждавайте на онова, което имате. Духовното ви израстване е очевидно и заслугата за това е изцяло ваша. Давайте повече и не мислете, че нямате. Ще имате.
    05 юли 2020
    Последни новини