Носенето на маски в търговски обекти отново става задължително

Носенето на маски в търговски обекти отново става задължително. Това каза министърът на здравеопазването Кирил Ананиев на брифинг в Министерството на здравеопазването след работна среща в Министерския съвет с премиера Бойко Борисов във връзка с актуалната ситуация с разпространението на COVID-19.

Източник: Haskovo.NET

Коментари в сайта (23)

  • 1
    Бе
    Бесен
    29 -8
    12:37, 22 юни 2020
    Мамицата ви боклуци долни!
    Няма ли кой да ги убие тези измекяри?!
  • 2
    12
    1234
    29 -5
    12:38, 22 юни 2020
    За да може да глобяват и ******* да пълни чекмежето.
  • 3
    Ве
    Веселина Томова
    34 -8
    12:45, 22 юни 2020
    Няма да сложа маска, Хунта долна!
    Нямам намерение да се разболявам от бактериална пневмония с тия парцали!
    Няма да се лиша от Слънцето и Въздуха, Хунта корумпирана!
    След записа, след снимките с пачките, ооооо, как ви се иска да върнете и извънредното положение, и да ни затворите в клетките, само Оня, Корумпирания, да продължи да крепи „касичките“!
    Оооо, как ви се иска!
    Насрахте се!
    Нагли, арогантни до безподобие, очевадно е, че ще се гърчите докрая!
    А Краят с невиждана ярост приближава!
    Ало, агентите, пращайте и видео – клиповете как се изнасят пачките и да приключваме!
    Тия типове унищожиха държавата!
    • 12
      12345
      11 -16
      15:10, 22 юни 2020
      Абе Веске, кой та пита, тебе, какво ще правиш и ка... Виж коментара
    • Аз
      Аз
      4 -8
      16:18, 22 юни 2020
      Злобна патка си ти Виж коментара
  • 4
    См
    Смях и сълзи
    22 -4
    12:58, 22 юни 2020
    Кога конкретно ще се осъзнае, поне от по-умните хора, че България живее в една пошла драматургия на един недобре еволюирал диктатор, която не кореспондира с реалния живот? Телевизионна реалност без покритие, инспирирана от лъжите на борисов и клакьорите му, чиято единствена цел е запазване на статуквото, в което те ви ограбват законно, а вие страдате, статукво зорко пазено от всички служби и службички, създадени за целта.
    • Бр
      Брабо!
      6 -1
      16:37, 22 юни 2020
      Идеален коментар!
  • 5
    Аб
    Абв
    20 -3
    13:08, 22 юни 2020
    Писна ми да ни правят на маймуни и да ни налагат ограничения. Оставете хората сами да избират.
  • 6
    Хх
    ХХХ
    18 -3
    13:11, 22 юни 2020
    Слагаите маските , махаите маските , ставате смешни пред света но така е като си вуичо на министър горанов .
    • Го
      Горан
      3 0
      19:37, 22 юни 2020
      Смешници! Задължителните парцали, които слагаме по никакъв начин не ни предпазват от вирусите. Най-много да си докараме яка бактериална плевмония. Колкото повече компромати се вадят за неандерталеца от Банкя, толкова повече мерки измислят за народа. Толкова ли не им стана ясно, че колкото и да взимат мерки това си е вирус и като всеки вирус докато не преминат през него 80 процента от хората и не се изгради имунен вал, всичките им мерки са пунта мара и освен да побъркат хората и бизнеса с цел да получат пари от ЕС, което всъщност им е основната цел с този цирк и участие в световната конспирация, друго няма да успеят срещу този вирус…
  • 7
    За
    Запознат
    13 -6
    13:20, 22 юни 2020
    На бас, че ще удължат отново Извънредната епидимиологична обстановка и след 30 юни! Ето, че ни връщат и маските. Този цирк ще продължи и на есен, после и зимата и така докато не измислят ваксина и не ни ваксинират всички. Страшен е не Ковид19, а ваксината която идва след него. Ваксината ще води до стерилитет и безплодие. След това ще създадът нов вирус от рода на Ковид и всички, които са ваксинирани ще умрат. Които не са ваксинирани те ще оцелеят.
  • 8
    Ст
    Стефан
    23 -3
    13:25, 22 юни 2020
    Няма ли един смел българин, който да заведе дело срещу абсолютно незаконните действия на Министъра на Здравеопазването и в частност да обжалва издаваните от него безумни заповеди? Ако имах финансовата възможност щях да ги скъсам от искове и дела. А за любителите на наморници – масовите медицински маски филтрират 95% от частиците с размер до 5 микрона, а вирусът (ако го има) е не повече от 100 нанометра. За тези, които не разбраха вируса е повече от 50 пъти по-малък от филтриращата способност на маските. Освен това маските са с много кратък живот и човек трябва да знае как да я сваля правилно. Въобще важно е да имаш критично мислене, за да разбереш, че освен да унищожават малките и средни фирми и средната класа, т.н. мерки нямат медицински ефект. А народът_спинка и е смразен от страх да не загуби живота си, а вече е загубил и душата и свободата си!
  • 9
    Ст
    Стоянов
    12 -4
    14:29, 22 юни 2020
    Ковид-19 ли,нищо и половина,балон с хелий,надуван до пръсване,на него озъбено изображение,досущ хелоуинска тиква.В момента по БНР обсъждат дали било грешка отмяната на мерките,не, грешка беше въвеждането им.Отново се правят на халтави и сигурно ще се опитат да върнат лентата назад.Откривали по стотина заразени на ден,е,и? А болни,броят се на пръсти,а смъртните случаи са курдисани.Значи това е манипулация и в случая е продължавано престъпление,поради тежките икономически и психологически последствия.
    • Аз
      Аз
      4 -2
      16:19, 22 юни 2020
      Дървена кратуна
  • 10
    Ел
    Елена
    8 -4
    14:30, 22 юни 2020
    КАКВИ МАСКИ,КАКВИ 5лв???
    Някакви изобличени хорица като това същество от снимката,като онева нещо министърът на Здравеопазването,че аз тези не ги броя за хора,че да им изпълнявам заповедите,пошли хора,премиер доказан мафиот,някакви утайки,ще ми издават заповеди,като ги видя сменям канала,повдига ми се от пропаднали хора….
    Гледайте „Д-р Даниел Ериксон: Притискат ни да добавяме коронавируса като причина за смъртта.“ в YouTube
    https://youtu.be/n6aIIWSQoJ0
    Ето двамата уникални Американски Доктори какво казват по-темата,хора които си разбират от работата,почтени хора,а не пропаднали пошли хора като въпросния горе от снимката…
    Гледайте „Д-р Даниел Ериксон: Притискат ни да добавяме коронавируса като причина за смъртта.“ в YouTube
    https://youtu.be/n6aIIWSQoJ0
  • 11
    Ал
    Алооо
    11 -15
    14:34, 22 юни 2020
    В цяла Европа се носят маски в затворени помещения... Виж коментара
    • Шш
      Шш, ее
      5 -4
      16:47, 22 юни 2020
      Слагай си маската и джавкай на синджирчето вкъщи.
  • 12
    Ех
    Ехооо
    4 -4
    14:46, 22 юни 2020
    Пандемия няма и не може да има, тъй като според критериите на същата СЗО няма достатъчно заболели в нито една страна, за да се обяви в нея епидемия. Можете сами да проверите думите ми. Потвърждение беше и изнесена та информация от НОЩ днес на брифинга. Ковид 19 беше най-голямата спец операция от падането на СССР насам, а какви са целите един ден ще разберем. Не случайно на 21.01.2020 почина от инфаркт на 51г. предния председател на СЗО Питър Салама специалист по заразни болести.
  • 13
    Ди
    Димитрова
    7 -5
    15:06, 22 юни 2020
    Аз ако сложа маска, ще трябва да се самоубия…Нито съм джихадистка, та да си закривам лицето (нали у нас е забранено със закон), нито вярвам на Дебил Гейтс и компания…(Т.е. психопати от цял свят, обединявайте се!)
  • 14
    Лю
    Любопитен
    8 -3
    15:20, 22 юни 2020
    Да попитам: някой пробвал ли е в заведение,бар,кафе и др.п. да е пийвал или хапвал с маска? Щото аз не съм.Да обменим опит как става! НОЩ и Боко не казват нищо.
  • 15
    Ив
    Иванова
    6 -3
    16:11, 22 юни 2020
    Не съм параноик, обаче нищо не ми пречи да да предположа следното: 1/ НОЩ-ниците отмениха извънредната обстановка, защото както се разбра са имали предплатени почивки на Халкидики. Отидоха без проблем в Гърция, починаха си и сега изобщо не им дреме на генералите дали останалите българи ще могат да влизат в тази държава без карантина. 2/ За Б.Б миналата седмица започна и завърши инфарктно – в началото снимките, в края „опорките“ на NOVA tv. Днеска Б.Б решава, че не трябва само на него да му е зле, ами всички останали да се бръчкаме. Крайна глупост, бих рекла, защото и по т.1 и по т.2 настъпват мотиката, ама яко. НОЩ-ниците рязко олекнаха /пред когото изобщо са имали някаква тежест/, защото блеснаха с всичката си меркантилност. Не им било до здравето и живота на хората значи, а най-ги било грижа да не им пропадне един пършив ваучер за почивка. От тук насетне каквито и скръбно-макабрени физиономии да ни явяват на телевизора, ще получават единствено спонтанния смях от ситкомите. За Б.Б обаче обстановката е бая по-рунтава. Този просто няма полезен ход. Веднъж преодолян страхът у населението, няма начин да му бъде върнат и в половин размер. Раздухваш истерия, пречиш на хората да почиват там където ТЕ искат, затваряш ги по къщите. Какво друго им остава освен да ровичкат net-a. И там виждат теб Господарю, лъснал гол сладострастник, отрупан с пачки пари и кюлчета злато. Какво си мислиш, че ще вълнува и настървено ще обсъжда народа- фантасмагорията КоВид или очевидната ти и величествена поквара. 
  • 16
    Ст
    Ст
    6 -1
    16:29, 22 юни 2020
    Оставка за “здравния министър”и ГЕРБ .Веднагааааа .Срам и позор сте за България ,така ли не виждате че сте нежеланиии .Оставкааааааааааааааааааааа!!!!!
  • 17
    Ве
    Весел
    3 0
    19:34, 22 юни 2020
    След записа и снимките, цялата държава "пламна" от "цирка Коронавирус". Ако излезе и видео, направо ще въведат военно положение.
Последни новини