36 °C

Жена се размина на косъм от злополука, вятър повали керемиди, клони и стена в Димитровград

  Силният вятър с ураганни пориви в Димитровград създаде множество опасности за хората в ранния следобяд на 5-ти юни.

  На една от натоварените пешеходни улици - Ромен Ролан, която е осеяна с множество магазини и хората минават в непосредствена близост до блоковете, керемида падна на сантиметри от жена, излизаща от магазин за детски стоки, разказа собственичката му.

  Жената е излизала от обекта и точно зад нея пада керемида от покрива върху стъбищата. Жената се е разминала със смъртта за секунда-две, разказва Пламена. "Тъкмо слезе от стъпалото и керемидата падна зад нея, дори напука плочката на стълбата", сподели шокираната млада жена.

  По улицата има много опасности, сподели и друга магазинерка от съседен обект, днес цял ден падат клони от големите дървета над улицата, имат много изсъхнали клони и цял ден ги гледаме как се вият от вятъра и се чупят и падат, истински късмет е че някой от по-големите клони не се е стоварил върху кола или човек. В момента, в който жените разказваха за опасностите, които дебнат коли и минувачи по търговската улица, един клон падна на сантиметри от едната жена. Клонът падна върху автомобил и огъна ламарината му на мястото на сблъсъка. А това можеше да е върху нечия глава и с тази сила можеше да убие човек, коментираха жените.

  Казаха, че не знаят към коя институция да се обърнат, но някой трябва да се погрижи и покривите да са обезопасени и всяко дърво да бъде окастрено от изсъхналите клони, за да не застрашават хората и автомобилите по улицата.

  Силният вятър изкорени дърво в Димитровград, падна върху беседка

  Днес силният вятър повали и голям клон от дърво по централната пешеходна алея на Димитровград, както и стенно пано на местна игрална зала, намираща се на бул. "Димитрър Благоев" 3. При двата инцидента няма пострадали хора и нанесени материлни щети, но ураганният вятър продължава и застрашава живота и здравето на хората по улиците.

  В Димитровград все още съществува проблема с неподдържаните стари блокове в центъра на града, от тях от години падат части, като е имало и пострадали хора.

  Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (2)

  • 1
   Дг
   Дгд
   1 -8
   15:59, 6 юни 2020
   Да отрежат дърветата. Проблема решен. Виж коментара
  • 2
   От
   Отговор
   8 0
   22:36, 6 юни 2020
   През живота си ако беше посял поне едно дърво , нямаше да ръсиш глупости !

  Хороскоп за 09.07.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
  09 юли 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
  09 юли 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
  09 юли 2020
  Последни новини