Благотворителна фотосесия организират в центъра на Димитровград местни фотографи

Димитровградски фотографи, заедно с Дневен център за деца с увреждания, организират благотворителна фотосесия в центъра на града. Местните професионалисти ще снимат желаещите да подкрепят инициативата за изграждането на специализирана люлка-везна за деца и хора в неравностойно положение. Фотосесията ще е от 5 снимки, а цената е 30 лева, които ще отидат за каузата на  Дневния център за деца с увреждания.

Призивът на инициативата е: С настъпването на прекрасните пролетни слънчеви дни и отшумяването на заплахата от вируса, ние, Дневен център за деца с увреждания и гражданската инициатива за изграждането на специализирана ЛЮЛКА-ВЕЗНА за деца и хора в неравностойно положение, Ви каним на благотворителното събитие ПРОЛЕТНА ФОТОСЕСИЯ.
Деца и възрастни, семейства, влюбени двойки, абитуриенти – всички вие можете да допринесете за благородната кауза, дарявайки 30 лева за 5 професионално обработени снимки от фотосесията на открито. Безвъзмездно, отдадени на общата ни цел, за Вас ще се раздадат най-добрите фотографи на Димитровград.
Елате в 10.30 часа на 07.06.2020г. (неделя) на площад Поезия в красивия Димитровград, за да станете съпричастни с хуманната идея. Ще получите прекрасен спомен за извършеното добро.
Да дарим не само сума – да дарим радост на специалните деца! Да дарим човечност, енергия и вяра, че доброто винаги побеждава. Защото ДОБРОТО е СИЛА!!!

Линк към страницата на инициативата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини