11 °C

Обръщение на Стойчо Шапатов –мажоритарен собственик на „Искра“ ООД гр. Първомай

Уважаеми Колеги,

        Всяка година, до този момент, ние се събирахме в навечерието на Великден и Коледа за да обявим извънредните /допълнителни/ премии в чест на най-големите християнски празници.

          Тази година, ситуацията е необичайна и извънредна. Корона-вирусната инфекция върлува безпощадно по целия свят, в т.ч. и в нашата Родина. За това се обръщам към управителя на фирмата – инж. Маринов, Мениджърския екип и към целия трудов колектив, с молба да се изпълнят следните препоръки:

          1. До 14.04.2020г. /вторник/  - да се изплати на всеки, който желае, аванс – до размера на месечната заплата.

               2. Да се предоставят на всеки работник и служител, обичайните за всеки месец ваучери за храна в размер на 60 лв.

          3. До 14.04.2020г. /вторник/ да се начислят и изплатят извънредни /допълнителни/, ВЕЛИКДЕНСКИ премии на всички работници и служители, независимо от длъжността, образованието, квалификацията и трудовия стаж, солидарно, по равно, сума в размер на 450 лв.

          4. На 24.04.2020 г. /петък/ - да се изплатят, както винаги до сега работните заплати за м. март, плюс месечната премия за реализирана продукция.

          За фирма „Искра“, не са толкова важни построените почивни станции в с. Стойките и Свети Влас, модерния работнически стол, ново закупените машини и съоръжения от германските фирми „Тийс“, „Херцог“ нито климатизацията и асфалтирането на завода, новия плетачен цех, новия „Пласмент“ и ново закупените текстилни машини от швейцарската фирма „Якоб Мюлер“ и испанската „Риос“. За да осигурим добри социално-битови условия и конкурентноспособност в днешното динамично време, са вложени, за последните 10-15 години над 3 млн. лв.

          Обръщам се и с благодарност към всички колеги от ф-ма „Искра“ за проявената висока отговорност, професионализъм и дисциплинираност при изпълнение на производствените задачи.

          Уверявам Ви, че Вие сте нашето най-ценно богатство!!!

          Бъдете сигурни и спокойни, че в този труден момент, ние няма да оставим Нито Един от Вас в беда, на произвола на съдбата, и че ще бъдем съпричастни с Вашите проблеми! До като имаме и най-малка възможност, ще реагираме на потребностите Ви!

          Пожелавам на всички – здраве, кураж, оптимизъм и късмет!!!

                                                                                                            С уважение:   Ст.Шапатов

Платен материал

Източник: Parvomai.NET

Хороскоп за 01.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Нуждаете се от глътка въздух и спокойствие, за това не се колебайте да оставите работата и да си починете днес. Близостта на природата ще ви зареди с енергия, както и да се забавлявате според нуждите си. Предстои да вземете решение по въпроси, касаещи и други хора. Финансовото ви състояние ще се подобри.
01 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.
01 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Пренебрегвате нещо планирано днес, за да успеете да изпълните друг свой ангажименти и това ще внесе объркване в предварителните ви планове. Въпреки това ще съумеете да се ориентирате навреме кое е най-добре за вас и как трябва да го свършите. Добре ще е ако не пренебрегвайте съветите на околните, защото и другата гледна точка може да се окаже ценна за вас.
01 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Променете виждането си по въпросите, които ви тревожат и ще откриете решение на проблемите. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. С радост ще приемете подкрепата на някого, тя е важна и по други причини. Присъствието му ще ви окуражи и вдъхнови до степен да отключите скрити у себе си качества.
01 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Времето няма да ви стигне за всичко, което предвиждате да свършите днес. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Дайте си отговор на въпроса, защо постигате едно, а друго не, при положение, че сте еднакво отговорни. Може би още не е дошъл момента, не мислите ли?
01 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Пътуванията са добра възможност да изчистите мислите и се заредите с нови впечатления. За удоволствие или работа, но във всички случаи с желание. Не сте застрашени от разочарования, за това добре обмислете детайлите и не избързвайте в решенията си. Оставете се усещанията да ви отведат на подходящото за случая място.
01 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В чудесна форма сте. Няма причини да се отказвате от кратко пътуване или някаква друга промяна. Афинитетът ви към авантюри на работното място днес ще ви въвлече в забавна ситуация. Не подценявайте човека срещу вас. Не можете да сте сигурни какво се крие зад красивата външност.
01 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес като че ли ще обръщате внимание единствено на грешките и на недостатъците на околните. Помислете, че и собствения ви характер не е лек и се опитайте да улесните близките си. Необходима ви е почивка, натрупало ви се е прекалено много раздразнение.
01 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Навън ви очакват интересни събития и разнообразие, за което отдавна копнеете. Не пренебрегвайте случайността, която ви е приготвила вълнуващи преживявания. Прекарвате ценни мигове със своя сърдечен партньор. Радвате се на споделени чувства.
01 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще се занимават с интересна дейност. Въпросите, които не са ви ясни оставете за идващите дни. Посветете времето си на дома и близките ви. Направете деня им спокоен и весел. Спазете традицията и се докоснете до християнските символи на вярата.
01 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят едва ли ще се различава с нещо особено, освен ако вие не се постараете да го направите интересен. Направете промени в дома си, които ще освежат обстановката така, както и настроението ви. Вечерта поканете приятели на вечеря, сготвена от вас.
01 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Душата ви жадува за разнообразие и днес може би ще го откриете извън сферата на професионалните си ангажименти. Не прибързвайте с критичните си преценки за непознати. Ще ви потърсят за компетентен съвет и резултатът му може да повлияе положително на банковата ви сметка. Очакват ви вълнуващи предложения от хора, за чието съществуване вие отдавна сте забравили.
01 ное 2020
Последни новини