Трима мъже са задържани за кражба на старо желязо

След бързи оперативно- издирвателни мероприятия, първомайски полицаи са установили трима извършители на кражба, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР.

На 16 март в РУ Първомай се жалва 60-годишен местен жител, че в периода 01-16 март от обора му, който се намира в бившия стопански двор на кв. Любеново, е извършена кражба на стари железа. Мъжът установил, че са откраднати метална врата, листове рифелова ламарина и три метални водосъдържатели от бойлери. След проведените действия, са установени и задържани в полицейския арест извършителите на деянието - трима мъже от Първомай на възраст 40, 49 и 55 години. Откраднатите вещи са открити и предадени с протокол за доброволно предаване, а в районното управление е образувано досъдебно производство за престъпление.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Уй
    Уй
    6 -1
    16:57, 17 мар 2020
    яваа, тръгнали да ми крадат желязо, тия не знаят ли че сега на черния пазар се търсят маски, тоалентна хартия и лубриканти....пардон дезинфектанти!!!
  • 2
    Тъ
    Тъй тъй
    8 -6
    18:40, 17 мар 2020
    Ами като ги излъга Митков,че ще им намери работа в ОБА какво да правят момчетата?
  • 3
    Ро
    Ромео
    6 0
    19:49, 17 мар 2020
    Ей тва човече бързо се разграничи от верния си електорат ми то ако можело да се преживява 30лв. четири години това и ДПС не го може
Последни новини