Предлагат ни тренировка по време на коронавирус

Видеотренировка, днес 15 март, от 16 часа, ни предлага Константина Делчева. Времето на криза може да се превърне във време на възможности. Не става дума за икономическа изгода, а за възможността в положение на социална изолация да се раздвижим. Тези, които са били любопитни и не са успявали да стигнат до салона, сега ще имат възможност да видят за какво става въпрос. Онлайн тренировката може да се окаже интересна дори за тези, които никога не са чували за този вид поддържане на тялото. Не на последно място тренировката може да бъде полезна за духа на включилите се.

И ако залата може да побере около 20 желаещи да тренират и всички те са от Първомай, с помощта на интернет, това сега ще стане достъпно за целия свят.

“…Tака че за тренировка се облечете, килимчетата си постелете, вода си сипете и на линия бъдете”, призовава Константина и ви кани в страницата си  Facebook/ Constant lifestyle.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Пи
    питагор
    4 0
    13:07, 15 мар 2020
    яваа добре че е то курона вирус та и дяда и да изплакне учите инак куга жъ види тя бужествени тела кой жъ го пусне в залата дори само едно око да фърли никой значи все пак курона вируса може да прай чудеса яз жъ гледам от първия ред да знайте много внимателно. И припуръчвам като са махне то гаден вирус да продължава с уроците пу фейсбука а не да се крият там в залата.
  • 2
    Ти
    ти да видиш
    5 0
    13:37, 15 мар 2020
    Тедо не правиш ли реклама ? Това си е за платено съобщение май.
  • 3
    ??
    ???
    1 -1
    15:01, 15 мар 2020
    Къде се намира тази зала?Нали е забранено да се излиза?Хората умират те ще се забавляват!!!!
    • Ле
      Лекар
      5 0
      18:32, 15 мар 2020
      От вирус може да се излекуваш,но от простотията НЕ.
      Първо чети, после .........
  • 4
    Ко
    КОРОНА
    3 0
    15:06, 15 мар 2020
    Най-сетне стопирах сивата икономика !
Последни новини