30 °C

Пътят Асеновград-Първомай ще бъде маркиран тази години, увери шефът на Областно пътно управление

Да се маркира пътя Асеновград-Първомай е сред приоритетите ни тази година, каза управителят на Областно пътно управление инж. Йордан Калев в разговор по повод инициативата в село Дълбок извор. Вчера жители на селото, организирани от Георги Шейтанов, излязоха на пътя, за да положат липсващата от години маркировка. Инициативата им беше отразена от големи медии.

Инж. Калев се съгласи, че проблемът е голям, особено за регион с много мъгли и потвърди, че е запознат с проблема.

Писмо от кмета на общината сме получили още преди 2 месеца, добави управителят, но зимата не е подходящ сезон за полагане на маркировка. Изчакваме подходящо време. Средства за маркировка са отпуснати и се надявам това да стане в края на април и началото на май.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Дж
  джонгата
  5 0
  11:43, 26 фев 2020
  Само една боя няма да е достатъчна, отсечката от Патриарх Евтимово до Козаново е цялата на вълнички, от Козаново до Асеновград също си иска преасфалтиране пътя, нали свинеткова за това наду цената на винетките.....
 • 2
  За
  Заглавие
  4 0
  16:16, 26 фев 2020
  Пак съм написано неграмотно. Какво прави? Увери. Кой увери? ШефЪТ!!! ОбластноТо ще го прежаля някак си. Ходих и на ски, проветрих главата, там може да е изпаднал правописът ми.
 • 3
  Бо
  болид от Ф1
  3 0
  17:02, 26 фев 2020
  Какво маркиране бе , пътя си е за основен ремонт
 • 4
  Ив
  Иван Маринов
  5 0
  18:27, 26 фев 2020
  И от заглавието никак не се разбира дали тАзи годинА или тезИ годинИ ще го маркират. Ми четете малко какво пишете, бе! Такива писания направо са си обида за четящите.
  • Пи
   питагор
   1 -3
   20:17, 26 фев 2020
   тая теда нещо ие деградирала ва ъм те от то сайт яко я глубяваха и по една стутинка на грешка тя вместу заплата щеше да плата на то сайт чи пише за него ва. Теда ако иде на то изпит за 4-токласниците тя няма да може да изкара и четири ва а на матура ако иде напрау е скъсана нещу и става на та теда напоследък или съ мъчи да нъ изпитва или нещо съчмите в глъвътъ и са се размърдали. Тедо по хубу земи кът мен на букувски да перкаш нимой съ мъчи знам чи не си местна и жъ ти е трудно ама жъ свикнеш по добре на букувски от началу до край от колкото на развален буковски-български-крайморски.
  • 11
   1111
   1 0
   20:30, 26 фев 2020
   И те не са сигурни
  • Че
   Четяща
   2 0
   06:27, 27 фев 2020
   Такъв ни пишещият, г-н Маринов. Нямал е шансът да бъде ваш ученик.
   А какво ще кажете за Питагор? Ваш ученик, пък. Точни попадения в разсъждения, но...сачма в главата...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:34, 27 фев 2020
   важни са разсъжденията а не как са написани много пъти съм ви гу казвал ама ве ни сващате и не на последно място букувския диалект трябва да са пази той ие нациунално богатство защото сига всички букувци са фалят и търсят чистия български език забравяйки за дедите си куито са слянали ут бълкана и са облагорудили пърумайската реч. обаче тедата иска да сложи край на тя буковски слова с то редактор.
  • Ко
   Кореняк.
   4 -1
   10:46, 27 фев 2020
   Г-н Маринов,моля не петнете името на един почитан и уважаван от първомайци Човек!
  • Ив
   Иван Маринов
   2 0
   12:53, 27 фев 2020
   Г-н Кореняк! Не виждам с какво петня името Иван Маринов. Нито съм написал нещо неграмотно, нито пък нещо, което не е вярно. Това първо! Второ - Иван Мариновци бол по света. И далеч не всички са на интелектуалното ниво на уважавания ни съгражданин. За сравнение - виж домакина на стадиона.
 • 5
  Ки
  Киреч
  8 -1
  20:04, 26 фев 2020
  Те Козбунарци па са уляха с киреч осова линия дивото свине на кмета да не навлиза в насрещното, ей кино сте тва БСП.
 • 6
  Ня
  Някой
  4 0
  20:56, 26 фев 2020
  Каква основа линия ще полагате бе глупаци то път няма ВИЕ линия ще слагате няма такива слабоунеци.
 • 7
  33
  333
  2 -4
  09:42, 27 фев 2020
  Паткагор,повече не казвай лоша дума за "Първомай нет",защото ако го няма ,по цял ден ще се чудиш какво да правиш.Пък да ти кажа, че Кирякова е сто пъти по-добра в правописа и краснописа от теб.Ти си за частни уроци при Маринов,а не тя!!!Той ще те научи да говориш на български,а не на този "патагонски".Като по-малък ще ти дам съвет-докато учителят не каже,че си се научил да пишеш и говориш,не коментирай в нета!!!!!!!!
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   12:15, 27 фев 2020
   Ивооо та глупост ут къде ти дойде на акъла ва. Пърумай нет аку гу нямало и видите ли и питагор жъ съ крати ут тва по нивироятно твърдение ни бях чувал. Пак жъ има ко да прая най малко жъ си играя с дъртия си фуй на мен ни ми трябва пърумай неть за да съществувам ва за разлика ут вас младите дето аку няма 1 час неть и са разтрипервате а едно време кугато нетя беше скъп и по срамни рабти прайхте за да са дукйопате до заветния мобилен неть. Яз къту по гулям няма да ти давам никакви съвети да ти кажа щото като гледам времето и изтървано за подобни занимания затва ти пужелавам здраве и кото тъкъу.
  • ..
   .......................
   0 0
   19:39, 28 фев 2020
   Да бе да Кирякова и правопис Магаре на колела
 • 8
  Не
  Не е за вярване
  0 0
  19:58, 27 фев 2020
  Некадърници
 • 9
  Пи
  питай питанка
  0 0
  21:16, 28 фев 2020
  дали господина от пътното има номера на документите в които е определен пътя да се маркира или такива документи тепърва ще се одобряват???

Хороскоп за 09.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Обмислете детайлно всяка причина която поражда конфликти между вас и околните. Направете промяна, колкото и малка да е тя. Звездите ви закрилят: късмета е с вас затова не пропускайте шансовете си. Не хабете жизнеността и енергията си, като се поддадете на нерви и сприхави изблици. Най-малкото, защото ще се отрази на самочувствието и здравето ви. Ще копнеете за развитие и промяна - ами направете я.
09 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Доколкото ви се отдава да влияете на събитията го правете, мислейки и за другите. Изразходвайте разумно енергията си, за да сте в добра кондиция през целия ден. Известие от чуждестранни партньори ще ви подтикне към активност в посока общ бизнес или други важни дела. Проявете разбиране към изявите на партньора си, не изтъквайте непременно слабите му места.
09 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Вашите способности привличат вниманието на хора, от които зависи понататъшното ви професионално издигане. Тепърва ви очакват големи успехи, затова се пригответе да ги посрещнете подобаващо. Необвързаните Близнаци имат шанса да срещнат подходящ човек.
09 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периода носи повече емоционален заряд.
09 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.
09 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Откривате нов стимул за себе си и незабавно се заемате за работа. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.
09 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвиждате повече задачи за днес, но не разполагате с всичкото време за тях. С прагматичен подход ще свършите повече работа, а притесненията няма да са ви от полза. Други ще се възползват от съветите ви и ще напреднат в нещо, което можеше да бъде и ваше. Внесете повече красота в живота си, като направите нещо специално за себе си или близките ви.
09 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Реализацията на конкретна задача ще ви струва днес повече сили, но ще се справите. Решени сте да обновите офиса, дома или вилата и ще вложите дос?%
09 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не е изключено днес да получите примамливо предложение, което силно ще ви заинтригува. Помислете внимателно и не действайте докато не сте напълно сигурни в решението си. Имате предостатъчно време. Много важно е да направите необходимите предварителни проучвания. Вашият любим човек ви подготвя приятна изненада.
09 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.
09 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Вярвайте повече в себе си. Не унивайте, ако временни неудачи пречат на работата ви. Снабдете се с търпение и скоро ще имате онова, което желаете. Това се отнася до всички сфери на живота ви - професионална, лична, емоционална, духовна. Трудът ви ще бъде възнаграден.
09 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Мечтите ви са на път да се случат. Финансови приходи и любовни вълнения ще ви накарат да полетите.Проблеми, касаещи бъдещите ви планове, са на път да се решат. Уверени в себе си ще направите деня си по-хубав. С енергията си ще обгърнете и други, трасирайки пътя на доброто.
09 юли 2020
Последни новини