4 °C

Пътят Асеновград-Първомай ще бъде маркиран тази години, увери шефът на Областно пътно управление

Да се маркира пътя Асеновград-Първомай е сред приоритетите ни тази година, каза управителят на Областно пътно управление инж. Йордан Калев в разговор по повод инициативата в село Дълбок извор. Вчера жители на селото, организирани от Георги Шейтанов, излязоха на пътя, за да положат липсващата от години маркировка. Инициативата им беше отразена от големи медии.

Инж. Калев се съгласи, че проблемът е голям, особено за регион с много мъгли и потвърди, че е запознат с проблема.

Писмо от кмета на общината сме получили още преди 2 месеца, добави управителят, но зимата не е подходящ сезон за полагане на маркировка. Изчакваме подходящо време. Средства за маркировка са отпуснати и се надявам това да стане в края на април и началото на май.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Дж
  джонгата
  5 0
  11:43, 26 фев 2020
  Само една боя няма да е достатъчна, отсечката от Патриарх Евтимово до Козаново е цялата на вълнички, от Козаново до Асеновград също си иска преасфалтиране пътя, нали свинеткова за това наду цената на винетките.....
 • 2
  За
  Заглавие
  4 0
  16:16, 26 фев 2020
  Пак съм написано неграмотно. Какво прави? Увери. Кой увери? ШефЪТ!!! ОбластноТо ще го прежаля някак си. Ходих и на ски, проветрих главата, там може да е изпаднал правописът ми.
 • 3
  Бо
  болид от Ф1
  3 0
  17:02, 26 фев 2020
  Какво маркиране бе , пътя си е за основен ремонт
 • 4
  Ив
  Иван Маринов
  5 0
  18:27, 26 фев 2020
  И от заглавието никак не се разбира дали тАзи годинА или тезИ годинИ ще го маркират. Ми четете малко какво пишете, бе! Такива писания направо са си обида за четящите.
  • Пи
   питагор
   1 -3
   20:17, 26 фев 2020
   тая теда нещо ие деградирала ва ъм те от то сайт яко я глубяваха и по една стутинка на грешка тя вместу заплата щеше да плата на то сайт чи пише за него ва. Теда ако иде на то изпит за 4-токласниците тя няма да може да изкара и четири ва а на матура ако иде напрау е скъсана нещу и става на та теда напоследък или съ мъчи да нъ изпитва или нещо съчмите в глъвътъ и са се размърдали. Тедо по хубу земи кът мен на букувски да перкаш нимой съ мъчи знам чи не си местна и жъ ти е трудно ама жъ свикнеш по добре на букувски от началу до край от колкото на развален буковски-български-крайморски.
  • 11
   1111
   1 0
   20:30, 26 фев 2020
   И те не са сигурни
  • Че
   Четяща
   2 0
   06:27, 27 фев 2020
   Такъв ни пишещият, г-н Маринов. Нямал е шансът да бъде ваш ученик.
   А какво ще кажете за Питагор? Ваш ученик, пък. Точни попадения в разсъждения, но...сачма в главата...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:34, 27 фев 2020
   важни са разсъжденията а не как са написани много пъти съм ви гу казвал ама ве ни сващате и не на последно място букувския диалект трябва да са пази той ие нациунално богатство защото сига всички букувци са фалят и търсят чистия български език забравяйки за дедите си куито са слянали ут бълкана и са облагорудили пърумайската реч. обаче тедата иска да сложи край на тя буковски слова с то редактор.
  • Ко
   Кореняк.
   4 -1
   10:46, 27 фев 2020
   Г-н Маринов,моля не петнете името на един почитан и уважаван от първомайци Човек!
  • Ив
   Иван Маринов
   2 0
   12:53, 27 фев 2020
   Г-н Кореняк! Не виждам с какво петня името Иван Маринов. Нито съм написал нещо неграмотно, нито пък нещо, което не е вярно. Това първо! Второ - Иван Мариновци бол по света. И далеч не всички са на интелектуалното ниво на уважавания ни съгражданин. За сравнение - виж домакина на стадиона.
 • 5
  Ки
  Киреч
  8 -1
  20:04, 26 фев 2020
  Те Козбунарци па са уляха с киреч осова линия дивото свине на кмета да не навлиза в насрещното, ей кино сте тва БСП.
 • 6
  Ня
  Някой
  4 0
  20:56, 26 фев 2020
  Каква основа линия ще полагате бе глупаци то път няма ВИЕ линия ще слагате няма такива слабоунеци.
 • 7
  33
  333
  2 -4
  09:42, 27 фев 2020
  Паткагор,повече не казвай лоша дума за "Първомай нет",защото ако го няма ,по цял ден ще се чудиш какво да правиш.Пък да ти кажа, че Кирякова е сто пъти по-добра в правописа и краснописа от теб.Ти си за частни уроци при Маринов,а не тя!!!Той ще те научи да говориш на български,а не на този "патагонски".Като по-малък ще ти дам съвет-докато учителят не каже,че си се научил да пишеш и говориш,не коментирай в нета!!!!!!!!
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   12:15, 27 фев 2020
   Ивооо та глупост ут къде ти дойде на акъла ва. Пърумай нет аку гу нямало и видите ли и питагор жъ съ крати ут тва по нивироятно твърдение ни бях чувал. Пак жъ има ко да прая най малко жъ си играя с дъртия си фуй на мен ни ми трябва пърумай неть за да съществувам ва за разлика ут вас младите дето аку няма 1 час неть и са разтрипервате а едно време кугато нетя беше скъп и по срамни рабти прайхте за да са дукйопате до заветния мобилен неть. Яз къту по гулям няма да ти давам никакви съвети да ти кажа щото като гледам времето и изтървано за подобни занимания затва ти пужелавам здраве и кото тъкъу.
  • ..
   .......................
   0 0
   19:39, 28 фев 2020
   Да бе да Кирякова и правопис Магаре на колела
 • 8
  Не
  Не е за вярване
  0 0
  19:58, 27 фев 2020
  Некадърници
 • 9
  Пи
  питай питанка
  0 0
  21:16, 28 фев 2020
  дали господина от пътното има номера на документите в които е определен пътя да се маркира или такива документи тепърва ще се одобряват???

Хороскоп за 01.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Прекалено припрени и раздразнителни сте днес. Неприятното е, че това може да се отрази на работата ви, която също е с променлив успех. Тъкмо сега не позволявайте да ви влияят емоции, имате шансове за реализация на професионалното поприще. Взимате решение, което ще се окаже много важно за бъдещето ви.
01 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Можете, ако искате да вникнете и съдействате за решаването на чужди проблемите, от вас зависи да го направите. Това ще ви превърне в уважаван и търсен съветник. А вие на свой ред не бягайте от тези, които щедро ви предлагат подкрепата си. Ще ви е необходима, предвид целите, които си поставяте.
01 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би най-сетне ще успеете да разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате остра необходимост от промяна и същевременно не знаете кое точно да промените. Едно от решенията е просто да освежите обстановката в жилището си като разместите мебелите или промените цвета на стените.
01 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Днес зарадвайте приятно семейството си, без да се притеснявате, че ще пострада бюджета ви. С желание сте да задълбочите връзката си, но за това е нужно да балансирате поведението си, като не изпадате в крайности. Имате много път да извървите заедно. Личността ви ще стане интересна и за други от противоположния пол.
01 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Едно предизвикателство ще ви мобилизира и мотивира да дадете всичко от себе си. Приятелите ви ще се отзоват на нуждите ви, но вие сте длъжни да не забравяте този жест. Допълнителни доходи ще ви позволят да осъществите мечтано пътуване или да заделите таксата за обучението на децата. Пазете нервите си.
01 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Приведете в активност себе си, и ако може хората около вас. Денят е важен със свършената работа и с посланията, които ще дадете на света. Обърнете внимание на онези въпроси, които до сега са стояли на втори план и въпреки затрудненията си ги решете. Приятел има нужда от съдействието ви, не му отказвайте.
01 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Денят е благоприятен за изглаждане на недоразумения с хората около вас. Разумно е да се извините, щом сте сгрешили и да продължите ведро напред. Възможно е да срещнете човека, когото отдавна търсите. Става дума за любов, но не бъдете прибързани. Работното място ще ви предложи нови предизвикателства.
01 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Притежавате завидна издръжливост и се оказвате по-устойчиви от околните на всякакви затруднения. Проблем може да се окаже обаче нещо, което е трябвало отдавна да свършите и не сте успели. Намерете време за всичките си ангажименти, като не подценявате нито един от тях. Вечерта ще се окажете на място, където ще сте обградени с внимание.
01 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
В добро настроение ще премине денят ви, насищайки атмосферата около себе си с ведрина и хубави емоции. Добронамерени сте и сте готови да помагате на всеки, имащ нужда от подкрепата ви. Можете да го постигнете с конкретни дела, като се съобразите с желанията им. Това ще ви спечели уважение и привързаност.
01 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. Паралелно с това, със самочувствие и в добро състояние на духа, ще налагате идеите си, убедени в правотата им. Бъдете гъвкави и не поставяйте условия там, където срещате съгласие.
01 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят ви ще премине според очакванията, разбира се с малки изключения. За да елиминирате неприятните изненади бъдете толерантни и по-смирени. Има какво да научите от онези, които не одобрявате. Можете да имате повече, стига да не стигате до крайности в мисленето и поведението си.
01 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Шансовете да завоювате сърцето на желания човек днес са огромни, за това не губете време. Направете най-оптимистичния план и го изпълнете докрай. Възможно е да не се придържате към него и да импровизирате. Важното е да бъдете себе си. Доверете се на интуицията си. Едва ли ще ви подведе.
01 апр 2020
Последни новини