18 °C

Пътят Асеновград-Първомай ще бъде маркиран тази години, увери шефът на Областно пътно управление

Да се маркира пътя Асеновград-Първомай е сред приоритетите ни тази година, каза управителят на Областно пътно управление инж. Йордан Калев в разговор по повод инициативата в село Дълбок извор. Вчера жители на селото, организирани от Георги Шейтанов, излязоха на пътя, за да положат липсващата от години маркировка. Инициативата им беше отразена от големи медии.

Инж. Калев се съгласи, че проблемът е голям, особено за регион с много мъгли и потвърди, че е запознат с проблема.

Писмо от кмета на общината сме получили още преди 2 месеца, добави управителят, но зимата не е подходящ сезон за полагане на маркировка. Изчакваме подходящо време. Средства за маркировка са отпуснати и се надявам това да стане в края на април и началото на май.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Дж
  джонгата
  5 0
  11:43, 26 фев 2020
  Само една боя няма да е достатъчна, отсечката от Патриарх Евтимово до Козаново е цялата на вълнички, от Козаново до Асеновград също си иска преасфалтиране пътя, нали свинеткова за това наду цената на винетките.....
 • 2
  За
  Заглавие
  4 0
  16:16, 26 фев 2020
  Пак съм написано неграмотно. Какво прави? Увери. Кой увери? ШефЪТ!!! ОбластноТо ще го прежаля някак си. Ходих и на ски, проветрих главата, там може да е изпаднал правописът ми.
 • 3
  Бо
  болид от Ф1
  3 0
  17:02, 26 фев 2020
  Какво маркиране бе , пътя си е за основен ремонт
 • 4
  Ив
  Иван Маринов
  5 0
  18:27, 26 фев 2020
  И от заглавието никак не се разбира дали тАзи годинА или тезИ годинИ ще го маркират. Ми четете малко какво пишете, бе! Такива писания направо са си обида за четящите.
  • Пи
   питагор
   1 -3
   20:17, 26 фев 2020
   тая теда нещо ие деградирала ва ъм те от то сайт яко я глубяваха и по една стутинка на грешка тя вместу заплата щеше да плата на то сайт чи пише за него ва. Теда ако иде на то изпит за 4-токласниците тя няма да може да изкара и четири ва а на матура ако иде напрау е скъсана нещу и става на та теда напоследък или съ мъчи да нъ изпитва или нещо съчмите в глъвътъ и са се размърдали. Тедо по хубу земи кът мен на букувски да перкаш нимой съ мъчи знам чи не си местна и жъ ти е трудно ама жъ свикнеш по добре на букувски от началу до край от колкото на развален буковски-български-крайморски.
  • 11
   1111
   1 0
   20:30, 26 фев 2020
   И те не са сигурни
  • Че
   Четяща
   2 0
   06:27, 27 фев 2020
   Такъв ни пишещият, г-н Маринов. Нямал е шансът да бъде ваш ученик.
   А какво ще кажете за Питагор? Ваш ученик, пък. Точни попадения в разсъждения, но...сачма в главата...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:34, 27 фев 2020
   важни са разсъжденията а не как са написани много пъти съм ви гу казвал ама ве ни сващате и не на последно място букувския диалект трябва да са пази той ие нациунално богатство защото сига всички букувци са фалят и търсят чистия български език забравяйки за дедите си куито са слянали ут бълкана и са облагорудили пърумайската реч. обаче тедата иска да сложи край на тя буковски слова с то редактор.
  • Ко
   Кореняк.
   4 -1
   10:46, 27 фев 2020
   Г-н Маринов,моля не петнете името на един почитан и уважаван от първомайци Човек!
  • Ив
   Иван Маринов
   2 0
   12:53, 27 фев 2020
   Г-н Кореняк! Не виждам с какво петня името Иван Маринов. Нито съм написал нещо неграмотно, нито пък нещо, което не е вярно. Това първо! Второ - Иван Мариновци бол по света. И далеч не всички са на интелектуалното ниво на уважавания ни съгражданин. За сравнение - виж домакина на стадиона.
 • 5
  Ки
  Киреч
  8 -1
  20:04, 26 фев 2020
  Те Козбунарци па са уляха с киреч осова линия дивото свине на кмета да не навлиза в насрещното, ей кино сте тва БСП.
 • 6
  Ня
  Някой
  4 0
  20:56, 26 фев 2020
  Каква основа линия ще полагате бе глупаци то път няма ВИЕ линия ще слагате няма такива слабоунеци.
 • 7
  33
  333
  2 -4
  09:42, 27 фев 2020
  Паткагор,повече не казвай лоша дума за "Първомай нет",защото ако го няма ,по цял ден ще се чудиш какво да правиш.Пък да ти кажа, че Кирякова е сто пъти по-добра в правописа и краснописа от теб.Ти си за частни уроци при Маринов,а не тя!!!Той ще те научи да говориш на български,а не на този "патагонски".Като по-малък ще ти дам съвет-докато учителят не каже,че си се научил да пишеш и говориш,не коментирай в нета!!!!!!!!
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   12:15, 27 фев 2020
   Ивооо та глупост ут къде ти дойде на акъла ва. Пърумай нет аку гу нямало и видите ли и питагор жъ съ крати ут тва по нивироятно твърдение ни бях чувал. Пак жъ има ко да прая най малко жъ си играя с дъртия си фуй на мен ни ми трябва пърумай неть за да съществувам ва за разлика ут вас младите дето аку няма 1 час неть и са разтрипервате а едно време кугато нетя беше скъп и по срамни рабти прайхте за да са дукйопате до заветния мобилен неть. Яз къту по гулям няма да ти давам никакви съвети да ти кажа щото като гледам времето и изтървано за подобни занимания затва ти пужелавам здраве и кото тъкъу.
  • ..
   .......................
   0 0
   19:39, 28 фев 2020
   Да бе да Кирякова и правопис Магаре на колела
 • 8
  Не
  Не е за вярване
  0 0
  19:58, 27 фев 2020
  Некадърници
 • 9
  Пи
  питай питанка
  0 0
  21:16, 28 фев 2020
  дали господина от пътното има номера на документите в които е определен пътя да се маркира или такива документи тепърва ще се одобряват???

Хороскоп за 04.03.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Промени на работното място, за някои свързани със смяна на екип или нови отговорности. Съществуващите затруднения няма да ви откажат и ще продължите да работите, изяснявайки перспективите пред себе си. Настроението ви ще се подобри в следобедните часове, научавайки нещо важно за делата си.
04 мар 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Финансовото ви състояние започва постепенно да се стабилизира, което ще повиши самочувствието ви и ще ви направи по-дръзки. Проявете добротата си и дайте своя дял за подпомагане на нуждаещи се. Красота има навсякъде, стига да я виждат очите ни. Вечерта споделете с приятели, но не прекалявайте с алкохола.
04 мар 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не сте застраховани от здравословни проблеми, предвид усилената си работа и стрес. Вземете мерки и не гледайте песимистично на създалата се ситуация. Всичко е поправимо, когато имате желание за действие и не гу-бите присъствие на духа. Тревогите ви може да са прово-кирани и от активната ви позиция по проблеми, засягащи власт имащите.
04 мар 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Осланяйте се на потенциала и уменията, които притежавате при договаряне на условия с работодатели и партньори. Можете да постигнете напредък за това бъдете решителни. Пътуване зад граница ще ви натовари с ангажиментите си по неговата организация, но пък ще ви достави удоволствие и нови познанства. Някои ще изпитват здравословни неразположения.
04 мар 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Денят се очертава като много забавен и приятен. Днес сте в стихията си. Пленявате околните със слънчево настроение и духовити забележки. Изключително контактни сте и привличате вниманието дори на непознати хора. Имате нужда от развлечения, така че не пропускайте нито една възможност за вечерта. Наслаждавайте се на почивката си.
04 мар 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Разпилени сте и се захващате с много неща наведнъж. Определете най-важното за вас и се концентрирайте върху него. Изгледите ви за успех са повече от добри, просто трябва да положите малко целенасочени усилия и да не се отказвате.
04 мар 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Ще ви занимават различни въпроси, но с приоритет ще бъдат бизнес-проектите ви. Творческите ориентираните от вас ще се насладят на общуването си с хора, близки по дух и усещане. За всички ви е важно да сте коректни във взаимоотношенията си и в тази връзка ще изясните максимално позициите си по отношение на обща работа.
04 мар 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С правилния си избор днес може да си осигурите финансова независимост и душевен комфорт. Разочарования също са възможни и то по линия на взаимоотношения и разминаване с очакванията ви. В семейна среда ще се чувствате по-спокойни и защитени от чужди и враждебни намеси. Пазете се от измами.
04 мар 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Статуквото в момента изглежда напълно ви устройва. Не губете време да се чудите как да угодите на някого. Направете най-доброто за себе си и се наслаждавайте на резултата. Ще се изненадате, когато видите сияещото от благодарност лице на любимия човек. Няма за какво да се тревожите.
04 мар 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
С настроение ще свършите задачи, които отлагате от доста време. С вярно решение и прагматичен подход ще се отнесете към възникващите проблеми, както на работното място, така и в къщи. Интимният ви партньор ще ви изненада приятно. На внимание и обич ще се радвате и от любимите си хора.
04 мар 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ви води силното ви желание да постигнете нещо конкретно. Истината е, че не си давате сметка какво точно сте в състояние да свършите, и какво не. Имайте повече търпение, когато става дума за работа с други хора. В личен план ще се радвате на приятни моменти с човека, на когото държите.
04 мар 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Очертаващото се пътуване ще ви създаде приятни емоции. Ще получите покана от някой за общ бизнес. Работете за постигането на целите си, като задълбочавате контактите си, но не ви съветвам да участвате в съдружия. Силната ви индивидуалност ще влезе в конфликт с нечии интереси.
04 мар 2021
Последни новини