4 °C

Пътят Асеновград-Първомай ще бъде маркиран тази години, увери шефът на Областно пътно управление

Да се маркира пътя Асеновград-Първомай е сред приоритетите ни тази година, каза управителят на Областно пътно управление инж. Йордан Калев в разговор по повод инициативата в село Дълбок извор. Вчера жители на селото, организирани от Георги Шейтанов, излязоха на пътя, за да положат липсващата от години маркировка. Инициативата им беше отразена от големи медии.

Инж. Калев се съгласи, че проблемът е голям, особено за регион с много мъгли и потвърди, че е запознат с проблема.

Писмо от кмета на общината сме получили още преди 2 месеца, добави управителят, но зимата не е подходящ сезон за полагане на маркировка. Изчакваме подходящо време. Средства за маркировка са отпуснати и се надявам това да стане в края на април и началото на май.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Дж
  джонгата
  5 0
  11:43, 26 фев 2020
  Само една боя няма да е достатъчна, отсечката от Патриарх Евтимово до Козаново е цялата на вълнички, от Козаново до Асеновград също си иска преасфалтиране пътя, нали свинеткова за това наду цената на винетките.....
 • 2
  За
  Заглавие
  4 0
  16:16, 26 фев 2020
  Пак съм написано неграмотно. Какво прави? Увери. Кой увери? ШефЪТ!!! ОбластноТо ще го прежаля някак си. Ходих и на ски, проветрих главата, там може да е изпаднал правописът ми.
 • 3
  Бо
  болид от Ф1
  3 0
  17:02, 26 фев 2020
  Какво маркиране бе , пътя си е за основен ремонт
 • 4
  Ив
  Иван Маринов
  5 0
  18:27, 26 фев 2020
  И от заглавието никак не се разбира дали тАзи годинА или тезИ годинИ ще го маркират. Ми четете малко какво пишете, бе! Такива писания направо са си обида за четящите.
  • Пи
   питагор
   1 -3
   20:17, 26 фев 2020
   тая теда нещо ие деградирала ва ъм те от то сайт яко я глубяваха и по една стутинка на грешка тя вместу заплата щеше да плата на то сайт чи пише за него ва. Теда ако иде на то изпит за 4-токласниците тя няма да може да изкара и четири ва а на матура ако иде напрау е скъсана нещу и става на та теда напоследък или съ мъчи да нъ изпитва или нещо съчмите в глъвътъ и са се размърдали. Тедо по хубу земи кът мен на букувски да перкаш нимой съ мъчи знам чи не си местна и жъ ти е трудно ама жъ свикнеш по добре на букувски от началу до край от колкото на развален буковски-български-крайморски.
  • 11
   1111
   1 0
   20:30, 26 фев 2020
   И те не са сигурни
  • Че
   Четяща
   2 0
   06:27, 27 фев 2020
   Такъв ни пишещият, г-н Маринов. Нямал е шансът да бъде ваш ученик.
   А какво ще кажете за Питагор? Ваш ученик, пък. Точни попадения в разсъждения, но...сачма в главата...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:34, 27 фев 2020
   важни са разсъжденията а не как са написани много пъти съм ви гу казвал ама ве ни сващате и не на последно място букувския диалект трябва да са пази той ие нациунално богатство защото сига всички букувци са фалят и търсят чистия български език забравяйки за дедите си куито са слянали ут бълкана и са облагорудили пърумайската реч. обаче тедата иска да сложи край на тя буковски слова с то редактор.
  • Ко
   Кореняк.
   4 -1
   10:46, 27 фев 2020
   Г-н Маринов,моля не петнете името на един почитан и уважаван от първомайци Човек!
  • Ив
   Иван Маринов
   2 0
   12:53, 27 фев 2020
   Г-н Кореняк! Не виждам с какво петня името Иван Маринов. Нито съм написал нещо неграмотно, нито пък нещо, което не е вярно. Това първо! Второ - Иван Мариновци бол по света. И далеч не всички са на интелектуалното ниво на уважавания ни съгражданин. За сравнение - виж домакина на стадиона.
 • 5
  Ки
  Киреч
  8 -1
  20:04, 26 фев 2020
  Те Козбунарци па са уляха с киреч осова линия дивото свине на кмета да не навлиза в насрещното, ей кино сте тва БСП.
 • 6
  Ня
  Някой
  4 0
  20:56, 26 фев 2020
  Каква основа линия ще полагате бе глупаци то път няма ВИЕ линия ще слагате няма такива слабоунеци.
 • 7
  33
  333
  2 -4
  09:42, 27 фев 2020
  Паткагор,повече не казвай лоша дума за "Първомай нет",защото ако го няма ,по цял ден ще се чудиш какво да правиш.Пък да ти кажа, че Кирякова е сто пъти по-добра в правописа и краснописа от теб.Ти си за частни уроци при Маринов,а не тя!!!Той ще те научи да говориш на български,а не на този "патагонски".Като по-малък ще ти дам съвет-докато учителят не каже,че си се научил да пишеш и говориш,не коментирай в нета!!!!!!!!
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   12:15, 27 фев 2020
   Ивооо та глупост ут къде ти дойде на акъла ва. Пърумай нет аку гу нямало и видите ли и питагор жъ съ крати ут тва по нивироятно твърдение ни бях чувал. Пак жъ има ко да прая най малко жъ си играя с дъртия си фуй на мен ни ми трябва пърумай неть за да съществувам ва за разлика ут вас младите дето аку няма 1 час неть и са разтрипервате а едно време кугато нетя беше скъп и по срамни рабти прайхте за да са дукйопате до заветния мобилен неть. Яз къту по гулям няма да ти давам никакви съвети да ти кажа щото като гледам времето и изтървано за подобни занимания затва ти пужелавам здраве и кото тъкъу.
  • ..
   .......................
   0 0
   19:39, 28 фев 2020
   Да бе да Кирякова и правопис Магаре на колела
 • 8
  Не
  Не е за вярване
  0 0
  19:58, 27 фев 2020
  Некадърници
 • 9
  Пи
  питай питанка
  0 0
  21:16, 28 фев 2020
  дали господина от пътното има номера на документите в които е определен пътя да се маркира или такива документи тепърва ще се одобряват???

Хороскоп за 04.12.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щастието ни не се състои в това да “ се надяваме”, че все някой и все някога – дано още днес – по някакъв начин – ще ни го поднесе на тепсия. То започва в мислите ни, сега, веднага. И започва винаги с това да уловим мига, в който да вземем недвусмислено решение.
04 дек 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Ще успеете в намеренията си днес, независимо, че емоциите ви ще са в повече. Отдайте цялото си внимание на това, с което ще се занимавате и ще получите бърза реализация на идеята си. Не предизвиквайте близките си с необмислени приказки и ще запазите добрия тон. Отделете от времето си и за личните си нужди.
04 дек 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Следвайте печелившите си идеи, като изчистите програмата си от не дотам важните неща в нея. Имате знанията и опита да ги осъществите, от вас зависи те да са успешни. Романтична среща ще направи вечерта ви специална. Други от вас ще преминат през деня в надпревара с времето, колегите и конкуренцията.
04 дек 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Голяма част от вас днес позволяват на емоциите да властват на тях и като цяло едва ли ще останете особено доволни от делата, които вършите. В определени моменти ще ви се наложи да изчакате, да забавите действията си и ако не го направите, ще загубите добри позиции. Доверете се на човек, на когото държите и не се колебайте да му споделите вълненията си.
04 дек 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможно е да се заемете със задача, която не е влизала в плановете ви. Въпреки това я свършете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор. Предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате. Съвсем скоро ще получите това, към което отдавна се стремите.
04 дек 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Приключете с деловите си задачи днес за да имате време и за себе си през почивните дни. Динамичното развитие на важен за вас въпрос е изострило чувствителността ви, за това бъдете внимателни в приказките си. Отнасяйте се с повече внимание и към партньора си. Сега той има особена нужда от вас.
04 дек 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изпадайте в дребнавости, когато оценявате работата на другите. Грижете се за своите си дела и ще откриете предимства, за които при други обстоятелства не бихте се сетили. Дайте своя принос в обществените дела. Ще подобрите бита си, като внесете повече настроение и светлина в жилището си.
04 дек 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С поведението си ще провокирате промени, но не бива да се притеснявате. Делата ви ще се подреждат добре. Станете по-гъвкави в преценките си и търсете причините за нещата, които се случват около и с вас. В отлична кондиция сте и моментът е подходящ за нови начинания.
04 дек 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Влагайки старание и хъс ще напреднете в област, която е нова за вас. Опита и знанията ви са факти, които никой не може да пренебрегне, работете за просперитета на всички участници в проекта. Ако ви привлича изкуството ще заситите духовния си глад с посещение на галерия, театър, концерт.
04 дек 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Имате интересни идеи, възможно е голяма част от тях да намерят реално приложение. Изпълнени сте с енергия и добро настроение. Добре свършената работа отпразнувайте вечерта с приятна компания.
04 дек 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще се отнесете с внимание към домашните си задачи, давайки си сметка за малкото време, което отделяте за тях. В желанието си да свършите всичко може да се изнервите, но не унивате. Има кой да се погрижи за това денят ви да е интересен и забавен, стига да не отхвърляте предложенията му.
04 дек 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Давайки предимство на важните неща за деня, ще пристъпите към изпълнението им, без да пренебрегвате текущите. Светски изяви ще поддържат тонуса на други, заразявайки ги със суетата на известните. Договореностите ви ще са успешни, пропорционални на вложената в тях енергия.
04 дек 2020
Последни новини