23 °C

Пътят Асеновград-Първомай ще бъде маркиран тази години, увери шефът на Областно пътно управление

Да се маркира пътя Асеновград-Първомай е сред приоритетите ни тази година, каза управителят на Областно пътно управление инж. Йордан Калев в разговор по повод инициативата в село Дълбок извор. Вчера жители на селото, организирани от Георги Шейтанов, излязоха на пътя, за да положат липсващата от години маркировка. Инициативата им беше отразена от големи медии.

Инж. Калев се съгласи, че проблемът е голям, особено за регион с много мъгли и потвърди, че е запознат с проблема.

Писмо от кмета на общината сме получили още преди 2 месеца, добави управителят, но зимата не е подходящ сезон за полагане на маркировка. Изчакваме подходящо време. Средства за маркировка са отпуснати и се надявам това да стане в края на април и началото на май.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (18)

 • 1
  Дж
  джонгата
  5 0
  11:43, 26 фев 2020
  Само една боя няма да е достатъчна, отсечката от Патриарх Евтимово до Козаново е цялата на вълнички, от Козаново до Асеновград също си иска преасфалтиране пътя, нали свинеткова за това наду цената на винетките.....
 • 2
  За
  Заглавие
  4 0
  16:16, 26 фев 2020
  Пак съм написано неграмотно. Какво прави? Увери. Кой увери? ШефЪТ!!! ОбластноТо ще го прежаля някак си. Ходих и на ски, проветрих главата, там може да е изпаднал правописът ми.
 • 3
  Бо
  болид от Ф1
  3 0
  17:02, 26 фев 2020
  Какво маркиране бе , пътя си е за основен ремонт
 • 4
  Ив
  Иван Маринов
  5 0
  18:27, 26 фев 2020
  И от заглавието никак не се разбира дали тАзи годинА или тезИ годинИ ще го маркират. Ми четете малко какво пишете, бе! Такива писания направо са си обида за четящите.
  • Пи
   питагор
   1 -3
   20:17, 26 фев 2020
   тая теда нещо ие деградирала ва ъм те от то сайт яко я глубяваха и по една стутинка на грешка тя вместу заплата щеше да плата на то сайт чи пише за него ва. Теда ако иде на то изпит за 4-токласниците тя няма да може да изкара и четири ва а на матура ако иде напрау е скъсана нещу и става на та теда напоследък или съ мъчи да нъ изпитва или нещо съчмите в глъвътъ и са се размърдали. Тедо по хубу земи кът мен на букувски да перкаш нимой съ мъчи знам чи не си местна и жъ ти е трудно ама жъ свикнеш по добре на букувски от началу до край от колкото на развален буковски-български-крайморски.
  • 11
   1111
   1 0
   20:30, 26 фев 2020
   И те не са сигурни
  • Че
   Четяща
   2 0
   06:27, 27 фев 2020
   Такъв ни пишещият, г-н Маринов. Нямал е шансът да бъде ваш ученик.
   А какво ще кажете за Питагор? Ваш ученик, пък. Точни попадения в разсъждения, но...сачма в главата...
  • Пи
   питагор
   2 -1
   09:34, 27 фев 2020
   важни са разсъжденията а не как са написани много пъти съм ви гу казвал ама ве ни сващате и не на последно място букувския диалект трябва да са пази той ие нациунално богатство защото сига всички букувци са фалят и търсят чистия български език забравяйки за дедите си куито са слянали ут бълкана и са облагорудили пърумайската реч. обаче тедата иска да сложи край на тя буковски слова с то редактор.
  • Ко
   Кореняк.
   4 -1
   10:46, 27 фев 2020
   Г-н Маринов,моля не петнете името на един почитан и уважаван от първомайци Човек!
  • Ив
   Иван Маринов
   2 0
   12:53, 27 фев 2020
   Г-н Кореняк! Не виждам с какво петня името Иван Маринов. Нито съм написал нещо неграмотно, нито пък нещо, което не е вярно. Това първо! Второ - Иван Мариновци бол по света. И далеч не всички са на интелектуалното ниво на уважавания ни съгражданин. За сравнение - виж домакина на стадиона.
 • 5
  Ки
  Киреч
  8 -1
  20:04, 26 фев 2020
  Те Козбунарци па са уляха с киреч осова линия дивото свине на кмета да не навлиза в насрещното, ей кино сте тва БСП.
 • 6
  Ня
  Някой
  4 0
  20:56, 26 фев 2020
  Каква основа линия ще полагате бе глупаци то път няма ВИЕ линия ще слагате няма такива слабоунеци.
 • 7
  33
  333
  2 -4
  09:42, 27 фев 2020
  Паткагор,повече не казвай лоша дума за "Първомай нет",защото ако го няма ,по цял ден ще се чудиш какво да правиш.Пък да ти кажа, че Кирякова е сто пъти по-добра в правописа и краснописа от теб.Ти си за частни уроци при Маринов,а не тя!!!Той ще те научи да говориш на български,а не на този "патагонски".Като по-малък ще ти дам съвет-докато учителят не каже,че си се научил да пишеш и говориш,не коментирай в нета!!!!!!!!
  • Пи
   ПИТАГОР
   3 -3
   12:15, 27 фев 2020
   Ивооо та глупост ут къде ти дойде на акъла ва. Пърумай нет аку гу нямало и видите ли и питагор жъ съ крати ут тва по нивироятно твърдение ни бях чувал. Пак жъ има ко да прая най малко жъ си играя с дъртия си фуй на мен ни ми трябва пърумай неть за да съществувам ва за разлика ут вас младите дето аку няма 1 час неть и са разтрипервате а едно време кугато нетя беше скъп и по срамни рабти прайхте за да са дукйопате до заветния мобилен неть. Яз къту по гулям няма да ти давам никакви съвети да ти кажа щото като гледам времето и изтървано за подобни занимания затва ти пужелавам здраве и кото тъкъу.
  • ..
   .......................
   0 0
   19:39, 28 фев 2020
   Да бе да Кирякова и правопис Магаре на колела
 • 8
  Не
  Не е за вярване
  0 0
  19:58, 27 фев 2020
  Некадърници
 • 9
  Пи
  питай питанка
  0 0
  21:16, 28 фев 2020
  дали господина от пътното има номера на документите в които е определен пътя да се маркира или такива документи тепърва ще се одобряват???

Хороскоп за 24.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
24 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
24 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
24 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
24 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
24 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
24 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
24 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
24 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
24 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
24 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
24 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
24 сеп 2020
Последни новини