38 °C

Задържаха мъж заради 15 кг нарязан тютюн

В бюлетина на ОДМВР, Пловдив от 20 февруари се съобщава за задържан 56-годишен мъж от Хасково. В хода на проверки по линия незаконно разпространение на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Първомай са спрели лек автомобил „Нисан Алмера“ на главен път, в близост до село Бяла река. В багажното му отделение са открили два чувала с близо 15 килограма нарязан тютюн. След доклад на дежурен прокурор е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл 234 ал 1 от НК.    

Според редица пловдивски сайтове задържаният е Румен Янев, получил печалната си слава покрай откритите на дъното на Леновския язовир фалшиви банкноти евро. В дело от 2017 година Подсъдимият Румен Янев е признат за виновен за това, че в землището на село Татарево е държал подправени парични знаци в особено голям размер и че е пазил материалите и заготовките за изработването им.Тогава той получи условна присъда с изпитателен срок от 4 години. Ако отново бъде признат за виновен, Янев ще трябва да излежи и условната си присъда.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Пи
  питагор
  13 -1
  09:32, 21 фев 2020
  яваа тва пърумай е много криминогенен район ва. Наркотици кражби кунтрабанда пари на дъното на язовири и то фалшиви, оранжерии с някакви конопи побойници и некви други идиоти. Затова да са окомплектова полицията и да ги фата всичките.
  • Дж
   джонгата
   7 -2
   10:22, 21 фев 2020
   Сега първо да наберат кадри и след конкурса ще ги изловят всички разбойници...
 • 2
  См
  Смоки
  9 -2
  10:39, 21 фев 2020
  Тедо ти си ДЪНОТО ве журнале. Плававаха си торбите с ментетата. А Румен няма да го вкарат пак, голям приятел е на ченгетата .
  • Ку
   Кука
   4 -3
   11:35, 21 фев 2020
   А да видим дали няма да лежи. А града е малък, всички се познават, така че коментара ти, освен неграмотност, демонстрира и злоба към "ченгетата".
  • 00
   00
   6 0
   12:14, 21 фев 2020
   Пее Пее
  • 88
   888
   7 0
   15:38, 21 фев 2020
   Куко, ходи прай любов с шапкарите . Янев отдавна се заиграва с тях и те му правеха чадър, защото е върл певец момчето
 • 3
  Тт
  Тттт
  5 0
  12:38, 21 фев 2020
  Олигарсите.Ж. Б. Ще го отърват.
 • 4
  Тт
  Ттт
  7 0
  12:48, 21 фев 2020
  Жоро Богданов. Изкарай Румен Ергени на от Ареста платиму гаранцията. Да може да реже тютюн.
 • 5
  Йо
  Йоп
  5 -1
  15:54, 21 фев 2020
  Ще ме извените, но в предния случай с фалшивите евро, Румен Я. не беше ли свидетел на обвинението - "прокурорски свидетел", и не оттърва ли затвора точно заради това.
  И сега ега ще извъртят същития номер, по стара дружба да го ползват за "свидител" за да окошарят купувача от Хасково
  • Не
   Неее
   6 0
   16:34, 21 фев 2020
   Лопна мандалото! И решетка ще има.
 • 6
  Тт
  Ттт
  6 0
  16:54, 21 фев 2020
  Румен се фалеше че лично Румен Попов го е спасил от затвора
  • ?
   ?
   2 -1
   21:08, 21 фев 2020
   И кой е този Румен Попов - някой висш полицай може би?
 • 7
  Тт
  Ттт
  4 0
  12:14, 22 фев 2020
  Румен Попов Укръжен Пр. ор. На Пловдив

Хороскоп за 03.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ще е благодатен на срещи и установяване на полезни контакти. Работата ви ще е интересна, спорна, и повече отколкото очаквате. Обмислете добре идеите си и пътищата за осъществяването им. Не пренебрегвайте полезната информация, която ще научите помежду другото. Роднини ще ви зарадват с вести, имащи отношение към общите ви начинания.
03 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Посветете се на важните за вас задачи, без да се разпилявате с маловажни неща. Имате прекрасни идеи, които чакат своята реализация, създайте условията за нея, бъдете наблюдателни и разчитайте знаците по пътя си. Много хора ще ви приветстват и помагат. Следвайте убежденията си, те са вашата пътеводна светлина.
03 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Днес ще имате възможността да се утвърдите като коректен и лоялен партньор. Справяте се отлично със завършването на важен проект, което е сериозна крачка в професионалното ви развитие. Предстои ви скорошна стабилизация във финансов план, което ще ви даде възможност да разширите сферата на проектите си.
03 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Перспективна идея ще ви вдъхнови да заживеете с планове за нейното осъществяване. Настроението ви ще нарасне, ще ви направи активни и по-добри. Наред с това не пренебрегвайте задълженията си, отделете време на всичките си задачи. Дошла навреме вест ще внесе повече яснота в намеренията ви.
03 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Работещите в производството, търговията и бизнеса ще продължат и днес да се занимават със служебните си задачи. Трети ще мислят за почивката си, тръгвайки на път. Във всички случаи ще се ползвате с внимание и разбиране, няма да срещате непреодолими препятствия пред себе си. Приемете приятелската покана за среща.
03 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Старанията, които влагате в делата си ще дадат резултати. Но, понякога се налага и да се съобразявате с обстоятелствата, като отстъпите от позициите си - при спорове например, а също и при видими здравословни проблеми. Не въвличайте близките си в рисковани начинания. Спестете им това напрежение.
03 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не изисквайте прекалено много от обкръжението си. Всеки има своите приоритети, които следва,колкото и да не ви се иска. Търпението ви към тях ще повиши уважението им и ще ви помогне да се освободите от напрежението, което носите. Вечерта е подходяща за гости. Поканете някого или вие отидете.
03 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Овладейте емоциите си и не се впускайте в рисковани начинания. Възможността да пострадате сериозно ако го сторите е доста голяма. Заемете се с ежедневните си ангажименти и не се разсейвайте със странични проекти. Имате предостатъчно работа, която не търпи отлагане. Очаква ви привлекателно предложение за вечерта.
03 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Преценявайте добре обстановката, като не прекалявате с търпението на околните. В добра форма сте и изпълнени с ентусиазъм. Трансформирайте излишната си енергия в нещо полезно, творческите ви идеи заслужават внимание. Нека не ви възпират отминали неудачи, дайте воля на въображението си.
03 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Характерни за вас днес са противоречията, които са иначе чужди на зодиакалния ви знак. Чувствате, че стоите на кръстопът и не сте сигурни кой от пътищата е най-правилния за вас. Най-удачния вариант е да се захванете с нещо, което вече сте започнали и да оставите времето да работи за вас. Бъдете сигурни, че не след дълго ще разберете това което ви интересува.
03 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстоят ви приятни задължения днес. Привлечени сте от бъдеща възможност, която е свързана с известни инвестиции, но пък е доста перспективна. Обърнете повече внимание на отношенията си с човек, когото пренебрегвате напоследък. Сами знаете колко ценен е той за вас.
03 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Вие сте безспорен, неизтощим източник на енергия и свежо чувство за хумор. Работите усърдно и всеотдайно, и резултатите не закъсняват. Внимавайте да не влезете в пререкание с близките си. Приятелите заслужават повече внимание и това го разбирате и днес. Организирайте в тяхна чест събиране и се повеселете.
03 юли 2020
Последни новини