9 °C

Задържаха мъж заради 15 кг нарязан тютюн

В бюлетина на ОДМВР, Пловдив от 20 февруари се съобщава за задържан 56-годишен мъж от Хасково. В хода на проверки по линия незаконно разпространение на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Първомай са спрели лек автомобил „Нисан Алмера“ на главен път, в близост до село Бяла река. В багажното му отделение са открили два чувала с близо 15 килограма нарязан тютюн. След доклад на дежурен прокурор е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл 234 ал 1 от НК.    

Според редица пловдивски сайтове задържаният е Румен Янев, получил печалната си слава покрай откритите на дъното на Леновския язовир фалшиви банкноти евро. В дело от 2017 година Подсъдимият Румен Янев е признат за виновен за това, че в землището на село Татарево е държал подправени парични знаци в особено голям размер и че е пазил материалите и заготовките за изработването им.Тогава той получи условна присъда с изпитателен срок от 4 години. Ако отново бъде признат за виновен, Янев ще трябва да излежи и условната си присъда.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Пи
  питагор
  13 -1
  09:32, 21 фев 2020
  яваа тва пърумай е много криминогенен район ва. Наркотици кражби кунтрабанда пари на дъното на язовири и то фалшиви, оранжерии с някакви конопи побойници и некви други идиоти. Затова да са окомплектова полицията и да ги фата всичките.
  • Дж
   джонгата
   7 -2
   10:22, 21 фев 2020
   Сега първо да наберат кадри и след конкурса ще ги изловят всички разбойници...
 • 2
  См
  Смоки
  9 -2
  10:39, 21 фев 2020
  Тедо ти си ДЪНОТО ве журнале. Плававаха си торбите с ментетата. А Румен няма да го вкарат пак, голям приятел е на ченгетата .
  • Ку
   Кука
   4 -3
   11:35, 21 фев 2020
   А да видим дали няма да лежи. А града е малък, всички се познават, така че коментара ти, освен неграмотност, демонстрира и злоба към "ченгетата".
  • 00
   00
   6 0
   12:14, 21 фев 2020
   Пее Пее
  • 88
   888
   7 0
   15:38, 21 фев 2020
   Куко, ходи прай любов с шапкарите . Янев отдавна се заиграва с тях и те му правеха чадър, защото е върл певец момчето
 • 3
  Тт
  Тттт
  5 0
  12:38, 21 фев 2020
  Олигарсите.Ж. Б. Ще го отърват.
 • 4
  Тт
  Ттт
  7 0
  12:48, 21 фев 2020
  Жоро Богданов. Изкарай Румен Ергени на от Ареста платиму гаранцията. Да може да реже тютюн.
 • 5
  Йо
  Йоп
  5 -1
  15:54, 21 фев 2020
  Ще ме извените, но в предния случай с фалшивите евро, Румен Я. не беше ли свидетел на обвинението - "прокурорски свидетел", и не оттърва ли затвора точно заради това.
  И сега ега ще извъртят същития номер, по стара дружба да го ползват за "свидител" за да окошарят купувача от Хасково
  • Не
   Неее
   6 0
   16:34, 21 фев 2020
   Лопна мандалото! И решетка ще има.
 • 6
  Тт
  Ттт
  6 0
  16:54, 21 фев 2020
  Румен се фалеше че лично Румен Попов го е спасил от затвора
  • ?
   ?
   2 -1
   21:08, 21 фев 2020
   И кой е този Румен Попов - някой висш полицай може би?
 • 7
  Тт
  Ттт
  4 0
  12:14, 22 фев 2020
  Румен Попов Укръжен Пр. ор. На Пловдив

Хороскоп за 24.02.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Професионалните си проблеми няма да успеете да решите в рамките на деня. Мислите повече за човек, с когото скоро сте се срещнали, но е добре да бъдете по-сдържани. Възможно е прекаленото ви внимание към него да ви изиграе лоша шега. Станете по-загрижени към здравето си и не рискувайте излишно.
24 фев 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Въпреки че имате желанието да си починете най-вероятно днес ще бъдете толкова заети, колкото и през седмицата. Има доста неща, които трябва да довършите и едва ли ще сте спокойни, докато не го направите. Работа, свързана с дома ви дава възможност да проявите сръчността и въображението си. Не пропускайте предложение за нещо приятно през деня.
24 фев 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Налага се да се заемете по-активно с деловите си ангажименти. Тръпката от успеха ще ви завладее и вие просто ще бъдете във вихъра си. Вечерта са възможни разочарования от нелоялни познанства. Това са уроци, които вие трябва да приемете. Независимо от наранените ви чувства не губете присъствие на духа.
24 фев 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Съумейте да съчетаете действията си с тези на партньорите ви и ще успеете да осъществите намеренията си. Работата ще ви носи удовлетворение и придобивки. Решителните ви действия, говорещи за увереност и знания ще ви отворят врати. Връзката със семейството ви е силна и това допълнително ви мотивира.
24 фев 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Събитията на деня ще са във ваша полза. Освободете се от мнителността си и запазете самообладание при взимането на важни решения. Интелектуалните ви дадености и постижения ви дават основателно самочувствие. Натоварването ви прави малко нервни, но умеете да отсявате важните моменти.
24 фев 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Този ден ви предлага прекрасни възможности, от които непременно трябва да се възползвате. Мислейки за лични проблеми може да пропуснете шанс, който очаквате отдавна. Вярвайте в себе си и късметът сам ще ви намери.
24 фев 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте склонни да рискувате и да действате без предварително да съгласувате постъпките си с хората, с които работите. Направете го, ако мислите, че това е най - разумният вариант. Имате пълна подкрепа от страна на вашия интимен партньор. На някои от вас предстои скорошно пътуване, свързано с работата ви.
24 фев 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
За повечето от вас денят ще бъде интересен. Други ще допринесат за доброто ви настроение, за което ще им бъдете благодарни. Работата няма да ви създава проблеми, правите нещата с желание, и това ви носи активи. Обърнете внимание на духовните си потребности. Посетете място, за което чувате добри отзиви.
24 фев 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Податливи сте на внушения, приемайки ги като добронамерени, но скоро може да се убедите в противното. Във ваш интерес е днес да се дистанцирате от хора, които ви пречат да работите според собствените си разбирания. Предстоящо пътуване или друг ангажимент изискват подготовка, за да си спестите неудобства.
24 фев 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Опитвате различни способи да се справите с важни за вас въпроси днес. Ще ви се наложи да изчакате благоприятен момент за действие, тъй като в момента едва ли е подходящо да правите промени. Разчитайте на подкрепата на свой близък, който в решителен момент ще ви се притече на помощ. За предпочитане е да избягвате всякакви конфликтни ситуации днес.
24 фев 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Не допускайте инерцията да ви води и да се превърне в двигател на ежедневието ви. Чувствате се безсилни, но ако успеете да се освободите от множеството условности, на които робувате, ще излезете от праволинейността. Опитайте се да разнообразите емоционалния си живот.
24 фев 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Много динамичен и интересен ден ви предстои Риби. Срещите с различни хора ви обогатяват и ви мотивират за работа. Не е изключено днес да получите добра новина, свързана с вашия бизнес. Помислете за физическата си форма.
24 фев 2021
Последни новини