25 °C

Задържаха мъж заради 15 кг нарязан тютюн

В бюлетина на ОДМВР, Пловдив от 20 февруари се съобщава за задържан 56-годишен мъж от Хасково. В хода на проверки по линия незаконно разпространение на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Първомай са спрели лек автомобил „Нисан Алмера“ на главен път, в близост до село Бяла река. В багажното му отделение са открили два чувала с близо 15 килограма нарязан тютюн. След доклад на дежурен прокурор е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл 234 ал 1 от НК.    

Според редица пловдивски сайтове задържаният е Румен Янев, получил печалната си слава покрай откритите на дъното на Леновския язовир фалшиви банкноти евро. В дело от 2017 година Подсъдимият Румен Янев е признат за виновен за това, че в землището на село Татарево е държал подправени парични знаци в особено голям размер и че е пазил материалите и заготовките за изработването им.Тогава той получи условна присъда с изпитателен срок от 4 години. Ако отново бъде признат за виновен, Янев ще трябва да излежи и условната си присъда.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Пи
  питагор
  13 -1
  09:32, 21 фев 2020
  яваа тва пърумай е много криминогенен район ва. Наркотици кражби кунтрабанда пари на дъното на язовири и то фалшиви, оранжерии с някакви конопи побойници и некви други идиоти. Затова да са окомплектова полицията и да ги фата всичките.
  • Дж
   джонгата
   7 -2
   10:22, 21 фев 2020
   Сега първо да наберат кадри и след конкурса ще ги изловят всички разбойници...
 • 2
  См
  Смоки
  9 -2
  10:39, 21 фев 2020
  Тедо ти си ДЪНОТО ве журнале. Плававаха си торбите с ментетата. А Румен няма да го вкарат пак, голям приятел е на ченгетата .
  • Ку
   Кука
   4 -3
   11:35, 21 фев 2020
   А да видим дали няма да лежи. А града е малък, всички се познават, така че коментара ти, освен неграмотност, демонстрира и злоба към "ченгетата".
  • 00
   00
   6 0
   12:14, 21 фев 2020
   Пее Пее
  • 88
   888
   7 0
   15:38, 21 фев 2020
   Куко, ходи прай любов с шапкарите . Янев отдавна се заиграва с тях и те му правеха чадър, защото е върл певец момчето
 • 3
  Тт
  Тттт
  5 0
  12:38, 21 фев 2020
  Олигарсите.Ж. Б. Ще го отърват.
 • 4
  Тт
  Ттт
  7 0
  12:48, 21 фев 2020
  Жоро Богданов. Изкарай Румен Ергени на от Ареста платиму гаранцията. Да може да реже тютюн.
 • 5
  Йо
  Йоп
  5 -1
  15:54, 21 фев 2020
  Ще ме извените, но в предния случай с фалшивите евро, Румен Я. не беше ли свидетел на обвинението - "прокурорски свидетел", и не оттърва ли затвора точно заради това.
  И сега ега ще извъртят същития номер, по стара дружба да го ползват за "свидител" за да окошарят купувача от Хасково
  • Не
   Неее
   6 0
   16:34, 21 фев 2020
   Лопна мандалото! И решетка ще има.
 • 6
  Тт
  Ттт
  6 0
  16:54, 21 фев 2020
  Румен се фалеше че лично Румен Попов го е спасил от затвора
  • ?
   ?
   2 -1
   21:08, 21 фев 2020
   И кой е този Румен Попов - някой висш полицай може би?
 • 7
  Тт
  Ттт
  4 0
  12:14, 22 фев 2020
  Румен Попов Укръжен Пр. ор. На Пловдив

Хороскоп за 25.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Търпеливо и без излишни емоции ще работите по задачите си, така, че в края на деня да останете доволни от свършеното. На своя страна ще имате подкрепата на хора, чиято дума се чува. Интересите ви ще бъдат защитени, но не очаквайте друг да мисли за тях, остават си изцяло ваша грижа.
25 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е възможно да имате леки неприятности на работното място, които лесно можете да пренебрегнете с присъщото си спокойствие и положително настроение. Обърнете повече внимание на семейството си, което е вашата опора.
25 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Бъдете добронамерени и не търсете реванш от човек, отнесъл се пренебрежително към вас. Споделете от времето си с любимия ви човек. Настроението ви ще се подобри и ще се заредите позитивно. Явяващите се на изпити ще отбележат успехи, което ще ги накара да се почувстват доволни от себе си.
25 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
На работното място ще се отличавате с високата си компетентност и това ще ви издигне в йерархията. Притесненията ви, свързани с присъствието или отсъствието на определена тема в днешните преговори ще ви мобилизират да сте подготвени за всякаква развръзка, и с това ще спечелите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Ще работите по приключване на конкретни задачи и в тази връзка ще проявите по-голяма активност в работата си. Делово сътрудничество ще се задълбочи и превърне в ново приятелство. Каквото и настроение да ви носи това, не пренебрегвайте други хора, на които дължите много. Целите се в десятката, но има още какво да свършите.
25 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С рисковани действия се опитвате да постигнете нещо, което ви се изплъзва по друг начин. За предпочитане е обаче да бъдете по-търпеливи и по-склонни на отстъпки, когато става дума за сътрудничество. От това ще зависят успехите ви в близко бъдеще, затова не ги пренебрегвайте. Отношенията ви с привлекателна за вас личност може да прераснат в трайна връзка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.
25 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Самите вие днес ще се учудвате на невероятния късмет, които ви преследва. Ще се осъществи ваше отдавнашно желание, което косвено е свързано с работата ви. Финансовото ви състояние се стабилизира, не без помощта на близък човек. Удовлетворение ще ви донесе и факта, че съвет който сте дали на колега се оказва безпогрешно точен. Атмосферата у дома е приятна и благоприятства всякакви начинания от ваша страна.
25 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Днес са възможни конфликти с околните, така че овладейте агресивното си настроение и проявете повече търпение. Здравето няма да ви създава проблеми, и ще бъде добре, ако не приемате всяко неразположение за признак на болест. Съветите ви ще бъдат много полезни за ваш близък. Не го разочаровайте.
25 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви ще бъде много приятен, най-вече поради успехите в личен план. Удава ви се шанса да зарадвате семейството си. Напоследък сте занемарили здравето си и това може да ви изиграе лоша шега. Полагайте повече грижи в тази насока.
25 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще бъдете много заети както със служебни така и с лични дела, от които ще възникнат усложнения. Налага се да правите компромиси. Бъдете умерени в харченето, но вечерта може да си позволите по-комфортна обстановка.
25 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Амбицирани сте да покажете възможностите си на хората около вас. С лекота ще постигнете споразумение, от което впоследствие ще черпите дивиденти. Обърнете повече внимание на взаимоотношенията си в семейството и с приятелите си. Чувствате неудовлетворение от нечие поведение и това ви създава напрежение.
25 сеп 2020
Последни новини