10 °C

Задържаха мъж заради 15 кг нарязан тютюн

В бюлетина на ОДМВР, Пловдив от 20 февруари се съобщава за задържан 56-годишен мъж от Хасково. В хода на проверки по линия незаконно разпространение на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Първомай са спрели лек автомобил „Нисан Алмера“ на главен път, в близост до село Бяла река. В багажното му отделение са открили два чувала с близо 15 килограма нарязан тютюн. След доклад на дежурен прокурор е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл 234 ал 1 от НК.    

Според редица пловдивски сайтове задържаният е Румен Янев, получил печалната си слава покрай откритите на дъното на Леновския язовир фалшиви банкноти евро. В дело от 2017 година Подсъдимият Румен Янев е признат за виновен за това, че в землището на село Татарево е държал подправени парични знаци в особено голям размер и че е пазил материалите и заготовките за изработването им.Тогава той получи условна присъда с изпитателен срок от 4 години. Ако отново бъде признат за виновен, Янев ще трябва да излежи и условната си присъда.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Пи
  питагор
  13 -1
  09:32, 21 фев 2020
  яваа тва пърумай е много криминогенен район ва. Наркотици кражби кунтрабанда пари на дъното на язовири и то фалшиви, оранжерии с някакви конопи побойници и некви други идиоти. Затова да са окомплектова полицията и да ги фата всичките.
  • Дж
   джонгата
   7 -2
   10:22, 21 фев 2020
   Сега първо да наберат кадри и след конкурса ще ги изловят всички разбойници...
 • 2
  См
  Смоки
  9 -2
  10:39, 21 фев 2020
  Тедо ти си ДЪНОТО ве журнале. Плававаха си торбите с ментетата. А Румен няма да го вкарат пак, голям приятел е на ченгетата .
  • Ку
   Кука
   4 -3
   11:35, 21 фев 2020
   А да видим дали няма да лежи. А града е малък, всички се познават, така че коментара ти, освен неграмотност, демонстрира и злоба към "ченгетата".
  • 00
   00
   6 0
   12:14, 21 фев 2020
   Пее Пее
  • 88
   888
   7 0
   15:38, 21 фев 2020
   Куко, ходи прай любов с шапкарите . Янев отдавна се заиграва с тях и те му правеха чадър, защото е върл певец момчето
 • 3
  Тт
  Тттт
  5 0
  12:38, 21 фев 2020
  Олигарсите.Ж. Б. Ще го отърват.
 • 4
  Тт
  Ттт
  7 0
  12:48, 21 фев 2020
  Жоро Богданов. Изкарай Румен Ергени на от Ареста платиму гаранцията. Да може да реже тютюн.
 • 5
  Йо
  Йоп
  5 -1
  15:54, 21 фев 2020
  Ще ме извените, но в предния случай с фалшивите евро, Румен Я. не беше ли свидетел на обвинението - "прокурорски свидетел", и не оттърва ли затвора точно заради това.
  И сега ега ще извъртят същития номер, по стара дружба да го ползват за "свидител" за да окошарят купувача от Хасково
  • Не
   Неее
   6 0
   16:34, 21 фев 2020
   Лопна мандалото! И решетка ще има.
 • 6
  Тт
  Ттт
  6 0
  16:54, 21 фев 2020
  Румен се фалеше че лично Румен Попов го е спасил от затвора
  • ?
   ?
   2 -1
   21:08, 21 фев 2020
   И кой е този Румен Попов - някой висш полицай може би?
 • 7
  Тт
  Ттт
  4 0
  12:14, 22 фев 2020
  Румен Попов Укръжен Пр. ор. На Пловдив

Хороскоп за 25.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Намесвате се решително във въпрос, касаещ всички на работното място. Имате достатъчно енергия и опит да се справите с този въпрос, но това ще отнеме ценно за вас време. Въпреки това сте склонни на жертви, щом смятате че нещо си струва. Помагате на приятел да се справи с личен проблем. Оставете си време лично за себе си вечерта и си починете добре.
25 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В обкръжението си имате хора, които не са безразлични към успехите ви. Но това не значи, че ги споделят, напротив. Пазете се от лицемерието им и не ги допускайте близо до себе си. Погрижете се да приведете в ред документацията си, възможни са проверки. Желание, свързано с определен човек ще ви срещне по-скоро с него.
25 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Новите изисквания на работното място ще ви накарат да попълните знанията си с допълнителна информация. Целите ви са осъществими, но с повече работа. Засилените контакти и възстановено сътрудничеството с човек, от професионалната сфера, в която се трудите ще ви помогнат по-скоро да постигнете желаните резултати.
25 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Денят ви ще бъде успешен, колкото и да ви се вижда странно това. Потиснете тревогите си, защото нямате причини да унивате. Самочувствието ви е достатъчно на ниво за да градите добро бъдеще. Ще имате развитието на въпрос, касаещ не само вас, но и онези, с които работите. Ще получите подкрепа и нещата ви ще се придвижват ускорено напред.
25 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
В задачи и приятни вълнения ще премине деня на по-вечето от вас. Успехът изисква да покажете добра организация и старание в работата, но нищо да тук няма да ви затрудни. Бизнес-новина или друга интересуваща ви вест ще повиши настроението ви и ще ви подтикне към активност, за да не пропуснете момента.
25 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Всеотдайни сте към работата си и това ще ви донесе резултати. Спокойният и ведър тон ви помага да постигнете разбирателство с околните. Откриват ви се възможности за допълнителни доходи през следващите дни. В личен план сте прекалено съсредоточени върху развитието на една връзка и не забелязвате интереса към себе си от някой друг около вас.
25 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Разнообразен и приятен ден, без нежелани изненади. Деловият ви нюх ще ви подскаже най-удачното решение. Печалбите ще надхвърлят очакванията на мнозина от вас. Не се нагърбвайте с непосилни задачи, концентрирайте се върху непосредствените си ангажименти.
25 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Заели сте изчаквателна позиция в делови план, а това едва ли е най-доброто, което можете да направите. Моментът е подходящ за активни действия, но ще трябва да бъдете внимателни Възможни са грешки ако сте прекалено самоуверени. Вие сте тези които давате тон в личните си взаимоотношения, а това може да не се хареса на определени хора. Съобразявайте се повече.
25 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако заниманията ви днес будят у вас напрежение и понижават настроението ви, не се колебайте да ги отложите. Добре е да сте спокойни и приветливи. Поставяте основите на бъдещи проекти, изискващи внимание и проникновеност. Семейна среща ще ви събере с роднини и близки приятели.
25 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
След упорита работа успявате да постигнете печалби, които отдавна са ваша цел. Независимо от характера на работата ви днес, имате отлични шансове за реализация, които не бива да пренебрегвате. Добре ще е ако работите съвместно с колегите си, тъй като това ще задвижи делата ви и ще ви улеснява в редица моменти. Не пренебрегвайте сърдечния партньор.
25 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако срещнете неразбиране по професионален въпрос, не губете присъствие на духа. Аргументирано защитете тезата си, а може и да вникнете в тази на опонента си. Винаги може да научите нещо полезно и практично. Ситуацията ще ви подскаже как да действате, доверявайки се на разума, опита и възпитанието си.
25 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имайте повече търпение в работата си и в общуванията си с хора, които ви създават проблеми. Но за да са успешни начинанията ви, не въвеждайте други в подробностите. Когато те станат факти, тогава говорете за тях. Представителките на нежния пол ще са впечатлени от интересен човек и ще потърсят по-пряк контакт с него.
25 ное 2020
Последни новини