20 °C

Задържаха мъж заради 15 кг нарязан тютюн

В бюлетина на ОДМВР, Пловдив от 20 февруари се съобщава за задържан 56-годишен мъж от Хасково. В хода на проверки по линия незаконно разпространение на акцизни стоки без бандерол, служители на РУ Първомай са спрели лек автомобил „Нисан Алмера“ на главен път, в близост до село Бяла река. В багажното му отделение са открили два чувала с близо 15 килограма нарязан тютюн. След доклад на дежурен прокурор е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл 234 ал 1 от НК.    

Според редица пловдивски сайтове задържаният е Румен Янев, получил печалната си слава покрай откритите на дъното на Леновския язовир фалшиви банкноти евро. В дело от 2017 година Подсъдимият Румен Янев е признат за виновен за това, че в землището на село Татарево е държал подправени парични знаци в особено голям размер и че е пазил материалите и заготовките за изработването им.Тогава той получи условна присъда с изпитателен срок от 4 години. Ако отново бъде признат за виновен, Янев ще трябва да излежи и условната си присъда.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (13)

 • 1
  Пи
  питагор
  13 -1
  09:32, 21 фев 2020
  яваа тва пърумай е много криминогенен район ва. Наркотици кражби кунтрабанда пари на дъното на язовири и то фалшиви, оранжерии с някакви конопи побойници и некви други идиоти. Затова да са окомплектова полицията и да ги фата всичките.
  • Дж
   джонгата
   7 -2
   10:22, 21 фев 2020
   Сега първо да наберат кадри и след конкурса ще ги изловят всички разбойници...
 • 2
  См
  Смоки
  9 -2
  10:39, 21 фев 2020
  Тедо ти си ДЪНОТО ве журнале. Плававаха си торбите с ментетата. А Румен няма да го вкарат пак, голям приятел е на ченгетата .
  • Ку
   Кука
   4 -3
   11:35, 21 фев 2020
   А да видим дали няма да лежи. А града е малък, всички се познават, така че коментара ти, освен неграмотност, демонстрира и злоба към "ченгетата".
  • 00
   00
   6 0
   12:14, 21 фев 2020
   Пее Пее
  • 88
   888
   7 0
   15:38, 21 фев 2020
   Куко, ходи прай любов с шапкарите . Янев отдавна се заиграва с тях и те му правеха чадър, защото е върл певец момчето
 • 3
  Тт
  Тттт
  5 0
  12:38, 21 фев 2020
  Олигарсите.Ж. Б. Ще го отърват.
 • 4
  Тт
  Ттт
  7 0
  12:48, 21 фев 2020
  Жоро Богданов. Изкарай Румен Ергени на от Ареста платиму гаранцията. Да може да реже тютюн.
 • 5
  Йо
  Йоп
  5 -1
  15:54, 21 фев 2020
  Ще ме извените, но в предния случай с фалшивите евро, Румен Я. не беше ли свидетел на обвинението - "прокурорски свидетел", и не оттърва ли затвора точно заради това.
  И сега ега ще извъртят същития номер, по стара дружба да го ползват за "свидител" за да окошарят купувача от Хасково
  • Не
   Неее
   6 0
   16:34, 21 фев 2020
   Лопна мандалото! И решетка ще има.
 • 6
  Тт
  Ттт
  6 0
  16:54, 21 фев 2020
  Румен се фалеше че лично Румен Попов го е спасил от затвора
  • ?
   ?
   2 -1
   21:08, 21 фев 2020
   И кой е този Румен Попов - някой висш полицай може би?
 • 7
  Тт
  Ттт
  4 0
  12:14, 22 фев 2020
  Румен Попов Укръжен Пр. ор. На Пловдив

Хороскоп за 08.04.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Открито ще изразите чувствата и емоциите, които ви владеят и няма да съжалявате. Решили сте да смените подхода си към определен човек, с надеждата това да ви доближи до желаната развръзка. Освен това не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него, ако това е нужно.
08 апр 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Отдавна отлагате дадена цел и най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването й. Добре е да не губите ценно време в допълнително обмисляне. Привлечени сте от човек от обкръжението ви. Не бъдете настоятелни в опитите си да привлечете вниманието му. Оставете всичко на случая, поне за сега.
08 апр 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Благодарение на организаторските ви умения ще се окажете на точното място и време, което ще благоприятства начинанията ви днес. Не пренебрегвайте подробностите, всичко е от значение. Ще има с кого да споделяте и кой да ви насърчава, както и вие да сте полезни някому, стига да го желаете.
08 апр 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Полезни ще са днес общуванията ви, резултатите от които ще ви носят задоволство. При осъществяване на търговски и финансови операции не подценявайте нищо. Четете всичко, съществува риск от недоглеждане. Отделете повече внимание на човека до вас, нуждае се от подкрепата ви.
08 апр 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Да бъдете добри и отзивчиви е важното сега. Събитията ще ви поставят в услуга на други хора и от вас зависи благоприятното развитие на проблемите, които ще решавате. Не изпадайте в крайности и не губете присъствие на духа си. Силни сте и ще се справите. Рискът ви ще е оправдан.
08 апр 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Покажете доброто си отношение към хората на работното място и ще сработите по-бързо идеите помежду ви. Условията по предстоящ проект ще благоприятстват общата ви задача и няма да срещнете трудности в реализацията им. В противен случай светът ще ви бъде сив, а настроението враждебно и скучно.
08 апр 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ако не изненадвате с нищо партньорите си днес и действате така, както те очакват, ще имате хубав ден. Овладейте емоциите си и проявете повече търпение в отношенията си с близките. Служебни пътувания ще ви ангажират допълнително, но не съжалявайте. Има какво да покажете и на какво да се научите.
08 апр 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви и няма да позволите на никой да наруши това ви усещане. Споделете го с любимите ви хора, това ще засили чувството им за сигурност.
08 апр 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Отнесете се с повече внимание към здравето и душевното си спокойствие. Говорете открито за всичко, което ви тревожи, има кой да ви чуе и помогне. Бизнесът ви няма да пострада, ако днес говорите по-малко за него и помислите повече за собствените си нужди, развлечения и желания.
08 апр 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Готовността ви да работите по отстраняване на пропуските и изпипване на детайлите говори много за вас. Прецизността ви е пословична и заслужава уважение. Разгръщайки потенциала си, ще покажете умения и в области, които до скоро са били непознати за вас. Не пренебрегвайте личния си живот. Ще имате изненади, но бъдете по-активни.
08 апр 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
На някои от вас денят ще предложи чудесна възможност за делова изява, която би поставила на изпитание упоритостта и дисциплинираността им. Усилието наистина си заслужава. В личен план не ви очакват никакви изненади, освен ако не се постараете да ги предизвикате. Роднинските взаимоотношения днес няма да ви носят приятни емоции.
08 апр 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Денят е успешен за вас, тъй като ви носи възможности за развитие в дългосрочен план. От вас зависи как ще ги използвате и дали ще съумеете да ги съчетаете с дейността си. Предложения за съвместна работа няма да липсват днес, затова преценете от какво можете да се възползвате. Очаквайте добра новина от ваш роднина, свързана с негов голям успех.
08 апр 2020
Последни новини