Нов сезон на "Brain Games" по National Geographic

Подгответе се да видите как популярни личности напрягат мозъците си! National Geographic разкрива групата от звездни гости, която ще участва в новото издание на номинираната за „Еми“ поредица „BRAIN GAMES“. Тя включва музикални изпълнители, актьори, предприемачи и атлети. Новият сезон е съставен от осем епизода и е продуциран от Magical Elves в партньорство с Alfred Street Industries. Той добавя холивудски елемент към завладяващия класически формат, като предизвиква популярни знаменитости да отприщят невероятната сила на ума си, чрез забавни интерактивни игри, илюзии и социални експерименти.

Във всеки епизод водещият Кийгън-Майкъл Кий (“Friends From College”, „Играта на играчките 4: Пътешествието“, „Цар Лъв“ и номинираната за „Еми“ поредица “Key & Peele”), световноизвестният менталист Лиор Сушард и кореспондентът Кара Санта Мария, превеждат известни личности като Антъни Андерсън, Кристен Бел, Джак Блек, Марк Кюбан, Тед Дансън, Тифани Хадиш, Дакс Шепърд, Меган Трейнър и Ребъл Уилсън през забавни и вълнуващи експерименти, илюзии и демонстрации, които им помагат да отключат силата на мозъка си. Резултатите са изключително забавни и изненадващи и ще ви държат в напрежение до последно.

Този сезон на „BRAIN GAMES“ е пълен със знаменитости, наука и шокиращи разкрития. Той е перфектното телевизионно събитие за цялото семейство. Поредицата е с премиера на 05.02. от 22 часа по National Geographic и ще бъде излъчена глобално в 172 държави на 43 езика.

Продукцията „BRAIN GAMES“ е заснета пред публика и съвместява в себе си силата на ума и тази на славата, като поставя знаменитостите пред изпитания, които дават научно обяснение за нещата, които правим. Публиката в студиото и зрителите вкъщи също могат да участват редом със звездите, водени от Кий и изкусния менталист Лиор Сушард през изумителната неврологична наука. Също така, във всеки епизод, Санта Мария пътува из Щатите и отправя предизвикателства и изпитания за мозъка.

Много от забавните и шокиращи моменти в този сезон са дело и на Лиор Сушард, когото мнозина смятат за най-добрия менталист в света. Ще видите как той шокира знаменитостите и ги оставя безмълвни с невероятните си демонстрации във всеки епизод. Сушард отвежда гостите на изумително пътешествие, за да им покаже чудесата, на които е способен мозъкът. Неговите изпълнения надграждат драмата и шокa и включват много хумор и участие на цялата публика.

Епизодите от този сезон включват:

БИТКАТА НА ПОЛОВЕТЕ: Актьорите и съпрузи Кристен Бел („Вероника Марс“, „На по-добро място“) и Дакс Шепърд (“Bless This Mess”) тестват умствените си способности в битка на половете – те ще ни демонстрират контраста между начина, по който женският и мъжкият мозък разрешават проблеми.

ЗАБЛУДА: Актьорът Тед Дансън („На по-добро място“), отличен с награди „Еми“ и „Златен глобус“, изследва науката, която стои за фалшивите новини, с помощта на Blue Man Group.

УМЪТ НАД МАТЕРИЯТА: Дрю Брийз, куотърбек за New Orleans Saints и шампион в Super Bowl, тества науката свързана със спортните постижения.

ДЕЦА СРЕЩУ ВЪЗРАСТНИ: Звездите на хитовия сериал “Blackish”, Антъни Андерсън и Марсай Мартин („Малката голяма работа“), се съревновават, за да разберат как се различава дейността на мозъка при възрастни и деца.

ЗУКЪТ НА МУЗИКАТА: Джак Блек и Кайл Гас от комичното рок дуо Tenacious D, заедно с певицата отличена с „Грами“ Меган Трейнър, тестват начините, по които музиката действа на мозъка ни.

ВЛАСТ И ВНУШЕНИЕ: Предприемачът и инвеститор Марк Кюбан разглежда науката, свързана с паметта и запаметяването и триковете за успешен маркетинг на даден бизнес или продукт.

МОЗЪКЪТ И ЛЮБОВТА: Актрисата Ребъл Уилсън („Мошенички от класа“, „Перфектният ритъм“) изследва законите на привличането и науката за това как да си намерим идеалния партньор.

МАГИЯТА НА КИНОТО: Актрисата и комедиант Тифани Хадиш се потапя в науката, която стои зад направата на филмови продукции и магията на Холивуд. Ще разберем повече за това как любимите ни филми ни карат да оставим реалността и да вярваме в невероятното.

Освен звездите, които ще участват активно в епизодите, в сезона ще имат кратки участия и други знаменитости като Тим Алън, Колин Ханкс, Том Ханкс, Кевин Харт, Джилиан Джейкъбс, Томас Мидълдич, Джордан Пийл, Бен Шуорц и Маркъс Шрайбнер. Новият сезон включва елементи на игра както от студиото, така и от други локации, физически и умствени игри и въвеждането на нов елемент, свързан с поредица от привидно прости, но предизвикателни игри за ума, с които ще се сблъска всеки един от известните гости.

Премиерата на новия сезон на "Brain Games" е на 05.02. от 22 часа по National Geographic

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини