13 °C

Пътищата са проходими, Буково и Воден са без ток

    Пътищата в община Първомай са проходими, някои от тях при зимни условия, съобщават от ОбА. На повечето места положението е нормално. Без ток и с най-много сняг са селата Воден и Буково. Натрупаната снежна покривка е около 50 см.

    Почистването на пътищата е започнало от снощи. Участъците с опасни снегонавявания към високите села са обезопасени.

    Тежкият и мокър сняг остави без ток редица села в община Първомай, но на повечето места електрозахранването е възстановено още снощи. Има скъсани проводници и съборени стълбове. Освен Буково и Воден без ток цяла нощ са били жителите на село Искра, но там и от тази сутрин има електричество.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (7)

    • 1
      Дп
      дпд
      5 -7
      17:10, 6 фев 2020
      В Първомайско е така..няма ток,няма кмет,няма кошове за смет,вода с бактерии,мръсотия и "мундари" хора..дейба и партизани дейба
      • Кк
        ККК
        10 0
        22:01, 6 фев 2020
        Само кусури търсите.Вижте навсякъде каква е обстановката.Много се оженчих ме.Само мрънкотим.Все друг ни е виновен.Ти приятелю с какво допринесе поне на един човек в този град да му е по добре.Затова е по добре преглътни си егото и .....
    • 2
      Дп
      Дпдп
      7 -4
      17:50, 6 фев 2020
      Да те няма тогава от тука!Прав ти път!
      • Бн
        БНФ
        2 -1
        14:46, 8 фев 2020
        Че кой си ти по дяволите ,да гониш хората, да определяш кой къде ще живее?Не ви ли стигнаха двата милиона народ който изгонихте ,та продължавате с идиотското си държане.Тая държава и тоя град да не са твои, или наследствени от дядо ти, който навярно е нямал и един дка. нива? На края да не стане така ,че такива като тебе да се наложи да бягат ,без никой да ги гони.
    • 3
      12
      123
      8 0
      21:54, 6 фев 2020
      В ПЪРВОМАЙ сте се разлигавили май! Я по спокойно. Хвърляте боклуци и сереге навсякъде, а търсете само кусури на другите.
      • 68
        681
        7 0
        09:56, 8 фев 2020
        Правилно! Първомай е един мръсен и неуреден град ,но за това сте виновни вие,жителите на града!Кой от вас е направил забележка на вашите и чужди деца, фиганските наглеци на улицата за хартиите ,чашките от кафе,угарките от цигари,на хвърлените опаковки от каквото и да е по улиците, наглото пресичане на улиците току пред шофьорите на непозволени места! Но не само децата са невъзпитани,това се отнася и за по-възрастните .А като отидете в чужбина се възхищавате на реда и чистотата,но съм сигурен че веднага се съобразявате с тях защото глобите са солени!
      • 56
        567
        1 0
        09:14, 9 фев 2020
        Точно така,браво 👍👏👏 Първомайци само мрънкат и чакат!Невъзпитани,злобни и мързеливи!Ако може от чистотата и дворовете да им оправят,няма да е зле!За всичко управата им е виновна,без значения коя е,важно е,че трябва някой друг да го прави!
    Последни новини