23 °C

Отбор с име на порно компания спечели коледния турнир

Момчетата, избрали  отборът им да носи името на  продуцентска компания на филми за възрастни, са победителите на традиционния Коледен турнир по футбол на община Първомай. За да не бъдем обвинявани в тесногръдие, не споменаваме името ѝ, защото отказваме да правим реклама на фирмата. Надяваме се организаторите да помислят в бъдеще дали не е нужно да има някакво ограничение за ползваните названия, защото това не е прецедент. Турнирът е посветен на Коледа. Провежда се по време на пости, а мнозина считат футболът за социален феномен, който трябва и да възпитава. 

11 отбора взеха участие в тазгодишната надпревара. В класирането на второ място са „911“ и „Блек Джек“.

Мачовете бяха свирени от Желязко Мирчев и Златко Николов.

За най-добър вратар на турнира беше обявен Захари Гавазов. За най-добър защитник-Божин Димитров. Илия Янков спечели приза за най-полезен играч, а голмайстор стана Тенчо Тенев.

Наградите бяха осигурени от Община Първомай и ОфисиТЕ и връчени от кмета на общината Николай Митков.  

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  18 -4
  16:26, 23 дек 2019
  Ми нормално да се кръстят така - в Първомай всичко си е живо порно...

  Понеже вече 16 години един очилат еб?ч се изреждаше на пърмайци използвайки всякакви пози и номера, на които и най-добрите порно изпълнители биха завидяли. Разбира се от това онождане на някои им хареса и искаха още 4 години да бъдат ш?бани от него.. умните и начетени хора(които напоследък се намират по-рядко из града) казват на това - СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ ... демек - до толкова си изперкал от насилване, че вече си се привързал емоционално към твоя насилник.
  Така ,че щеше-нещете вие участвахте в живо порно толкова време. Ако туй име ви е кусура....леле мале!
 • 2
  Бр
  Браво
  5 0
  19:32, 23 дек 2019
  И м Миткоов и Ганчев наградиха своите мили и приближени по душа отрицателни герои в този порно филм ми то *** пол няма.
 • 3
  Гр
  Гражданин
  8 -1
  19:48, 23 дек 2019
  Митков каза ,че общината е финансово МНОГО зле ,а сега наградите от общината! Коледни празненства на Европата .
 • 4
  Ко
  ко не
  4 0
  07:40, 24 дек 2019
  порно морно....ми то простотията не ходи по гората.....
 • 5
  Ас
  Аса Акира
  4 0
  10:35, 24 дек 2019
  Искам лично да интервюирам тези момчета и да ги попитам колко често се възползват от услигите на изписаният на тениските им сайт.
  П.С.
  Това ли са топ любовниците на градът?За една приятелка питам.
 • 6
  Бг
  бг коледа
  5 0
  13:35, 24 дек 2019
  ако това е посланието което така наречения "коледен турнир" носи ..... закривай!!!
 • 7
  Кр
  Критерий
  3 0
  16:47, 24 дек 2019
  По какъв критерий дават индивидуалните награди, никой от спечелилите не я заслужава
 • 8
  Да
  Даню
  6 -1
  16:35, 25 дек 2019
  Ей такива прости малоумници ще закрият футбола в тоя град
 • 9
  По
  подкрепям
  1 0
  07:55, 27 дек 2019
  Браво, пичове. Секс и футбол му е майката. Животът е един.

Хороскоп за 07.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще се занимавате с подготовката на мероприятие от служебен, семеен или обществен характер. На работното място направете всичко, за да предотвратите назряващ конфликт. Успехите ви ще са налице, но няма да задоволят и ще продължите да преследвате целите си. Любовта ви даде сили, не я загърбвайте.
07 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Възможно е да се получи застой в работните ви планове. Това е по причини, не зависещи от вас лично. Изчакването на по-благоприятен момент за действие само ще увеличи шансовете ви. Няма да ви липсва добро настроение. Заслугата за една придобивка ще бъде на човек, с чиято помощ ще я осъществите.
07 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес бъдете сигурни, че ще се справите успешно. От лъха увереност и ентусиазъм за всяко нещо, с което се захващате. Ще ви се наложи да обясните бъдещите си намерения на ваш познат, който ви е разбрал погрешно. Бъдете спокойни, че нищо няма да попречи на конкретно ваше намерение днес, свързано с любимия човек. поощрение
07 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Задълбоченото ви отношение към детайлите в работата ще подобри печалбите, но не при всички ще са високи. Поне е сигурно, че ще елиминирате възможността да сгрешите и ще се доближите до желаните резултати. Успешно ще се противопоставите на стреса с музика, спорт или друго, което душата ви иска.
07 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Добрата атмосфера на работното място и в семейството ще направи денят ви успешен. С творчески подход ще подобрите работните си проекти, намирайки по-доброто решение за всеки от тях. Естествено, има още какво да научите и тази перспектива ви кара да не спирате в развитието си.
07 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С правилните си решения ще успеете да подредите делата си по начина, който желаете и това ще внесе спокойствие в душата ви. Професионалната ви подготовка е факт, с който ще се съобразяват и който ще ви доближи до успеха. В тази връзка предстои да получите оферта, която ще ви привлече с перспективите си.
07 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ви днес ще е много ползотворна. Настойчиви сте, когато искате да постигнете нещо и това ще се окаже определящо за резултатите, които постигате. Предстои ви период на утвърждаване на позициите, по време на който не трябва да пестите усилия, за да вършите както досега работата си. Очаква ви финансово стабилизиране.
07 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Не се оставяйте на течението. Вземете нещата в свои ръце и ще получите повече. Развитието на служебен въпрос ще ви направи по-нетърпеливи, но вие умеете да се въздържате. Рискът от загуби също е реален, мислете преди да подписвате важни документи. Добра развръзка на семейно събитие.
07 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Възможно е днес да ви се наложи да заемете страна от два възможни избора, а на вас да ви се иска да комбинирате повече варианти. С повече дипломатичност и убедителни доводи имате шанс за успех, но не бива да се предавате при първия малък неуспех. Изберете онова, което е най-добро да вас и работата ви, дори да ви се наложи да правите неща, които не са ви приятни.
07 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не са изключени трудности днес да представителите на Козирог, но възможностите ви също не са за пренебрегване. Имате избора за решите как точно да постъпите в дадена ситуация и само можете са се радвате, че не сте поставени пред свършен факт. Заедно с близък човек ще успеете да намерите най-доброто решение на възникнал въпрос. Любимия човек очаква нещо от вас.
07 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес сте обсебени от сърдечни въпроси и не ви се мисли за работа. Имате добри шансове с представител на зодия Близнаци, но внимавайте с тяхната двойственост. Любовта ви изпълва с енергия и жизненост и нови творчески проекти.
07 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Погълнати сте от предстоящо начинание, в което ще участвате наравно с други. Обмислете условията и се обърнете към подходящите хора или институции. Ако решите да действате самостоятелно, рискувате да се изправите пред пречки, които са трудно преодолими за сам човек. Не се лишавайте от опита на колегите си.
07 юли 2020
Последни новини