11 °C

Отбор с име на порно компания спечели коледния турнир

Момчетата, избрали  отборът им да носи името на  продуцентска компания на филми за възрастни, са победителите на традиционния Коледен турнир по футбол на община Първомай. За да не бъдем обвинявани в тесногръдие, не споменаваме името ѝ, защото отказваме да правим реклама на фирмата. Надяваме се организаторите да помислят в бъдеще дали не е нужно да има някакво ограничение за ползваните названия, защото това не е прецедент. Турнирът е посветен на Коледа. Провежда се по време на пости, а мнозина считат футболът за социален феномен, който трябва и да възпитава. 

11 отбора взеха участие в тазгодишната надпревара. В класирането на второ място са „911“ и „Блек Джек“.

Мачовете бяха свирени от Желязко Мирчев и Златко Николов.

За най-добър вратар на турнира беше обявен Захари Гавазов. За най-добър защитник-Божин Димитров. Илия Янков спечели приза за най-полезен играч, а голмайстор стана Тенчо Тенев.

Наградите бяха осигурени от Община Първомай и ОфисиТЕ и връчени от кмета на общината Николай Митков.  

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  18 -4
  16:26, 23 дек 2019
  Ми нормално да се кръстят така - в Първомай всичко си е живо порно...

  Понеже вече 16 години един очилат еб?ч се изреждаше на пърмайци използвайки всякакви пози и номера, на които и най-добрите порно изпълнители биха завидяли. Разбира се от това онождане на някои им хареса и искаха още 4 години да бъдат ш?бани от него.. умните и начетени хора(които напоследък се намират по-рядко из града) казват на това - СТОКХОЛМСКИ СИНДРОМ ... демек - до толкова си изперкал от насилване, че вече си се привързал емоционално към твоя насилник.
  Така ,че щеше-нещете вие участвахте в живо порно толкова време. Ако туй име ви е кусура....леле мале!
 • 2
  Бр
  Браво
  5 0
  19:32, 23 дек 2019
  И м Миткоов и Ганчев наградиха своите мили и приближени по душа отрицателни герои в този порно филм ми то *** пол няма.
 • 3
  Гр
  Гражданин
  8 -1
  19:48, 23 дек 2019
  Митков каза ,че общината е финансово МНОГО зле ,а сега наградите от общината! Коледни празненства на Европата .
 • 4
  Ко
  ко не
  4 0
  07:40, 24 дек 2019
  порно морно....ми то простотията не ходи по гората.....
 • 5
  Ас
  Аса Акира
  4 0
  10:35, 24 дек 2019
  Искам лично да интервюирам тези момчета и да ги попитам колко често се възползват от услигите на изписаният на тениските им сайт.
  П.С.
  Това ли са топ любовниците на градът?За една приятелка питам.
 • 6
  Бг
  бг коледа
  5 0
  13:35, 24 дек 2019
  ако това е посланието което така наречения "коледен турнир" носи ..... закривай!!!
 • 7
  Кр
  Критерий
  3 0
  16:47, 24 дек 2019
  По какъв критерий дават индивидуалните награди, никой от спечелилите не я заслужава
 • 8
  Да
  Даню
  6 -1
  16:35, 25 дек 2019
  Ей такива прости малоумници ще закрият футбола в тоя град
 • 9
  По
  подкрепям
  0 0
  07:55, 27 дек 2019
  Браво, пичове. Секс и футбол му е майката. Животът е един.

Хороскоп за 29.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Сами си създайте условия, с които да подобрите ефективността в работата си. Служебните задачи ще потръгнат и шефът ви ще остане доволен от вас, но по-важното е, че вие ще се почувствате удовлетворени. Заслужавате повече във всяко едно отношение и съдбата ще ви зарадва. Очакват ви приятни изненади.
29 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С присъствието си внасяте яснота и ред, а след себе си оставяте впечатление за човек, знаещ цената си. И е така. Ще продължавате да се интересувате от новостите в професията и ще полагате грижи за повишаване на квалификацията си. С усилията си ще подобрите бита на семейството си.
29 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес ще успеете. Резултатите ви може да са доста по-добри отколкото сте очаквали. Възможно е да се натъкнете на дребни пречки особено ако заниманията ви са свързани с много хора. Това едва ли ще ви направи впечатление и като цяло настроението ви днес е превъзходно. Успехи в интимната сфера ще зарадват някои от вас вечерта.
29 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Бъдете внимателни към партньори, които ще се опитат да ви навредят. Предстоящите събития ще обърнат нещата във ваша полза, благодарение на бързата ви мисъл и реакции. Не се измъчвайте. Въпреки умората, се погрижете да направите вечерта приятна за себе си и близките ви.
29 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предизвикателствата на работното място ще ви мотивират да работите по-усърдно, за да докажете правилността на предложенията си. Със сигурност няма да скучаете. Близък човек ще ви поиска съдействие, ако можете да му помогнете, не му отказвайте. В живота ви се появяват нови, положителни тенденции, от които е добре да се възползвате.
29 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстои ви да изживеете вълнуващи емоции, свързани както с професионалната ви работа, така и с хората около вас. Заслужено ще се радвате на внимание и подкрепа, показали сте, че може да ви се вярва. Прекрасните отношения със семейството и партньора ви дават допълнително сили да се развивате многостранно.
29 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви емоционален ден. Налага се да изясните позициите си в личен план, ако трябва отстъпете. Денят е подходящ за започване на тонизираща диета. Помислете и за възможности за повече раздвижване. Можете да се спрете и на варианти включващи компания и развлечения.
29 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате и съветвате. С търпимост ще постигнете душевно равновесие и напредък във всичко.
29 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финалът предстои, мобилизирайте се и действайте по-енергично. Отстоявайте твърдо позицията си, така както вие умеете. Успехът ви е близо, направете нужното за да бъде радостта ви по-голяма. Ще привлечете вниманието на интересуваща ви личност и ще се радвате на взаимен интерес.
29 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини да се конфронтирате с онези, които не споделят мисленето и целите ви. Не се изкушавайте да се захващате с дела, за които е ясно, че ще ви е трудно да свършите днес. Запазете настроението си добро и приключвайки работата си, се погрижете за отдиха си.
29 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите шанс да подобрите отношенията си с хора, с които по една или друга причина сте разделени. Ако проблемът е финансов, върнете дължимото или с подходящите думи изразете желанието си връзката ви да продължи. Обърнете се и към онези, които могат да ви дадат повече в общуването. Нуждаете се от някого, с когото да споделите вълненията си.
29 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако се целите в успеха, разчитайте само на себе си. Полезни ще бъдат контактите ви с хора, с които в бъдеще може да обедините усилията си. Звезден успех за всички, които се занимават с творчество.
29 яну 2020
Последни новини