11 °C

Избраха Светозар Славчев за временен председател на Общинския съвет на БСП в Първомай

Заседание на Общинския съвет на БСП избра Светозар Славчев за временно изпълняващ длъжността председател.

Отчетена бе дейността през последната година. Досегашният председател Николай Митков благодари на съпартийците си за съвместна работа и за запазените структури. Резултатите ни на избори винаги са били по-високи от националните, отчете той.

По устав избраният за кмет не може да заема длъжността на председател на Общински съвет на БСП. Освен това, правилата на организацията не позволяват един председател да заема поста повече от два мандата, а неговият втори изтича през март, когато ще се проведе и редовната отчетно-изборна конференция.

Само преди дни организираното социалистическо движение в Първомай отбеляза своята 120-годишнина.

Изборът на Светозар Славчев е доказателство за потенциала на местните социалисти, за приемствеността между членовете на организацията и запазването на тези 120-годишни традиции, каза още Николай Митков.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

 • 1
  Бр
  Браво
  17 -11
  13:07, 19 дек 2019
  Браво, да е жив и здрав, желая му успех
 • 2
  Ст
  стар комунист
  21 -2
  19:01, 19 дек 2019
  А бре, момчета що си приказвате празни приказки! Сегашната ваша партия няма нищо общо със Партията на Дядо Благоев.Идеологията ви е социал-демократична и лъжете хората .Партията ви е пълна с милионери ,а искате пролетариата да ги подкрепя и избира- не мислите ли, че тук има нещо сбъркано?
 • 3
  Дя
  Дядо Мраз
  10 -9
  22:40, 19 дек 2019
  Ами с просяци ли да е пълна? Има и бедни и богати. То и Дядо Благоев не е бил беден. Да не говорим за другаря Фридрих Енгелс, един от най- големите индустриалци на тогавашна Германия.
  • 99
   999
   5 0
   10:33, 20 дек 2019
   Точно така Дядо Мраз.Правилно.Просяците и бедняците да си потърсят друга партия.Партии да искаш в България.Друго може да няма,ама партии,бедняци,и офця, колкото искаш.
 • 4
  Кк
  ккк
  10 -1
  04:23, 20 дек 2019
  Дано покрай него не се увъртят Тошката Баръмов и доктора Кръстев,че пак ще му спретнат някоя интрижка.Какви ли леви партии не ухажваха само и само да са на заплатка в местния парламент.
 • 5
  Ко
  Комунистка
  10 0
  08:46, 21 дек 2019
  Илия Ганчев ли ще ни е заместник председател ? Бравос!
 • 6
  Ня
  някой
  4 0
  14:51, 21 дек 2019
  Ами то няма лошо да си богат в тая партия-бсп де,ама нещо бедните не вярват на богатите и не видите ли, че все с клизми влизат в Парламента.

Хороскоп за 29.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Сами си създайте условия, с които да подобрите ефективността в работата си. Служебните задачи ще потръгнат и шефът ви ще остане доволен от вас, но по-важното е, че вие ще се почувствате удовлетворени. Заслужавате повече във всяко едно отношение и съдбата ще ви зарадва. Очакват ви приятни изненади.
29 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С присъствието си внасяте яснота и ред, а след себе си оставяте впечатление за човек, знаещ цената си. И е така. Ще продължавате да се интересувате от новостите в професията и ще полагате грижи за повишаване на квалификацията си. С усилията си ще подобрите бита на семейството си.
29 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
С каквото и да се захванете днес ще успеете. Резултатите ви може да са доста по-добри отколкото сте очаквали. Възможно е да се натъкнете на дребни пречки особено ако заниманията ви са свързани с много хора. Това едва ли ще ви направи впечатление и като цяло настроението ви днес е превъзходно. Успехи в интимната сфера ще зарадват някои от вас вечерта.
29 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Бъдете внимателни към партньори, които ще се опитат да ви навредят. Предстоящите събития ще обърнат нещата във ваша полза, благодарение на бързата ви мисъл и реакции. Не се измъчвайте. Въпреки умората, се погрижете да направите вечерта приятна за себе си и близките ви.
29 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Предизвикателствата на работното място ще ви мотивират да работите по-усърдно, за да докажете правилността на предложенията си. Със сигурност няма да скучаете. Близък човек ще ви поиска съдействие, ако можете да му помогнете, не му отказвайте. В живота ви се появяват нови, положителни тенденции, от които е добре да се възползвате.
29 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстои ви да изживеете вълнуващи емоции, свързани както с професионалната ви работа, така и с хората около вас. Заслужено ще се радвате на внимание и подкрепа, показали сте, че може да ви се вярва. Прекрасните отношения със семейството и партньора ви дават допълнително сили да се развивате многостранно.
29 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Очаква ви емоционален ден. Налага се да изясните позициите си в личен план, ако трябва отстъпете. Денят е подходящ за започване на тонизираща диета. Помислете и за възможности за повече раздвижване. Можете да се спрете и на варианти включващи компания и развлечения.
29 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Развитията днес ще ви натоварят с допълнителни изисквания, с които ще трябва да се съобразите. Не оставяйте нищо за накрая и не пречете на другите да си свършат работата, в стремежа си да ги надзиравате и съветвате. С търпимост ще постигнете душевно равновесие и напредък във всичко.
29 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финалът предстои, мобилизирайте се и действайте по-енергично. Отстоявайте твърдо позицията си, така както вие умеете. Успехът ви е близо, направете нужното за да бъде радостта ви по-голяма. Ще привлечете вниманието на интересуваща ви личност и ще се радвате на взаимен интерес.
29 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не търсете причини да се конфронтирате с онези, които не споделят мисленето и целите ви. Не се изкушавайте да се захващате с дела, за които е ясно, че ще ви е трудно да свършите днес. Запазете настроението си добро и приключвайки работата си, се погрижете за отдиха си.
29 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ще получите шанс да подобрите отношенията си с хора, с които по една или друга причина сте разделени. Ако проблемът е финансов, върнете дължимото или с подходящите думи изразете желанието си връзката ви да продължи. Обърнете се и към онези, които могат да ви дадат повече в общуването. Нуждаете се от някого, с когото да споделите вълненията си.
29 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ако се целите в успеха, разчитайте само на себе си. Полезни ще бъдат контактите ви с хора, с които в бъдеще може да обедините усилията си. Звезден успех за всички, които се занимават с творчество.
29 яну 2020
Последни новини