27 °C

Отново без вода в Първомай


Отново ще има нарушено водоподаване в Първомай. Аварията е на същия магистрален водопровод Етернит 475, но този път в района на Чолак баир.

Условията за работа са изключително трудни – теренът е разорани ниви, трудно достъпни места.

От ВиК не се ангажират със срок, в който повредата ще бъде отстранена.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Коментари в сайта (7)

 • 1
  1
  1
  6 0
  13:56, 4 дек 2019
  Аварията е отстранена
 • 2
  Чл
  Член на БСП
  2 -4
  21:05, 4 дек 2019
  Митков е велик!!!! той ще реши всички проблеми на общината!
  С Ружди, с Даскалицата, с новите интелекти в общинска администрация. С собствения си интелект и обкръжение. Само гледайте и се радвайте на неговата енергия! На енергията, познанията, опита и интелекта на неговите съветници Бог ни прати това щастие в комплект с Ганчев, Вълчев,Баръмов, Калинов, Недев, Ружди и още 11 мъдри люде. Ще има вода, ще има социални придобивки, зрелища и най вече професионализъм в администрацията. Ликуй народееееее!
  • Чл
   членке
   5 -1
   08:01, 5 дек 2019
   Кисело е гроздето скъпа.Пак си в биполярно разтройство.
 • 3
  12
  123
  4 -4
  08:27, 5 дек 2019
  1см.сняг и хоп общината в бедствено положение,но г-н Митков хич не го еня.Те бабичките в къщи ще си седят и ще го хвалят по телефоните.Ами в общината бомба паднала,къде спиш народе ? Служители напускат а Митков им се моли,докъде ще я докараме народе?
  • См
   смях
   4 -2
   09:20, 5 дек 2019
   Превъзбудена си!Явно си служител в общината и се готвиш да "напускаш" но никой не те моли.
  • Ар
   Архимед
   0 0
   00:24, 6 дек 2019
   Питам се на тези дето ще напуснат дали има способни да ги заместят.
  • Со
   Сократ
   0 0
   12:12, 6 дек 2019
   На местата на тия дето ще напускат и магаре да сложиш ще е по-добре

Хороскоп за 19.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Споделете опита си с човека, който търси подкрепата ви. Можете да го насочите към него, използвайки дарбите и желанието му да се развива. Право на личен избор и свободна воля има всеки, но и очевидните неща са факт. Романтично увлечение ще ви направи особено чувствителни към всичко, свързано с новата ви любов.
19 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Успешно и за сетен път ще докажете и на себе си и на околните, че умеете да печелите битки, стига да сте достатъчно мотивирани. Звездите ви предупреждават, ако ще пътувате да бъдете изключително внимателни при шофиране. Възприемчивостта ви е засилена, за това смело може да се впуснете в дебрите на науката.
19 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Може би мнозина от вас имат да довършват доста задачи от седмицата, но денят не е много подходящ за целта. Просто колкото и да се стараете едва ли ще се получи нещо толкова добро, че да ви удволетвори. Не хабете време и нерви в напразно упорстване, а се заемете с нещо което наистина ви се отдава днес. Почивайте си на воля, всичко може да почака.
19 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Прекарайте деня в къщи. Вземете мерки за здравето си. За да си починете от напрежението може да се занимавате с духовни практики. Бъдете внимателни в отношенията с близките.
19 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днешният ден е сравнително успешен за вас. От вас зависи дали ще съумеете да използвате възможностите, които се откриват пред вас. Въздържайте се от необмислени ходове и не се доверявайте на непроверена информация.
19 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Чувствате прекалено много препятствия за изпълнението на плановете ви, но тревогите ви са неоснователни. Нещата постепенно ще се наредят, стига да не прибързвате. И вместо да страдате по-добре е да се замислите къде имате пропуски, и да работите върху тях. Свежите идеи, от които се нуждаете ще почерпите от емоционалната си връзка.
19 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Дайте предпочитания на по-приятни занимания и ще успеете да се освободите от натоварващи мисли. Ще възобновите силите си, грижейки се за здравето и духовната си пробуда. Спортът или физическата работа ще възвърнат добрата ви форма и ще повишат тонуса ви. Вълнуваща среща с човек от миналото.
19 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят е подходящ за работи, имащи отношение към огъня и желязото, за работа със земята. Не е време днес да пътувате и ако може го отложете.Не правете огромни жертви, само и само да постигнете целта си. Скоро ще разберете, че е било безсмислено. За хората на науката денят носи много потенциални възможности за открития. Обърнете внимание на здравето си и по специално на сърцето и крайниците. Използвайте възстановителни масажи.
19 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Не харчете излишно, скоро може да имате нужда от повече пари. Настроението ви е добро и с каквото и да се захванете ще го свършите. Единствено проблеми със здравето могат да създадат притеснения на някои от вас. Не правете нищо на инат, станете по-добронамерени в отношенията си и ще почувствате облекчение.
19 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Поспрете забързаният си ход днес и си починете добре. Никакви спешни ангажименти няма да изникнат, нито ще се налага да спорите с близките си. Просто условията за отдих са идеални, а как ще ги оползотворите е нещо, което сами ще решите. Близък човек има нужда от съвета ви. Не натрапвайте мнението си обаче.
19 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Посветете се на личните си занимания и се изключете от външния свят. Но, освен това желаете да вземете и максималното от всичко друго. Сега може, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които искат да ви оплетат в интригите си. Здравословните проблеми ще се задълбочават.
19 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ваши близки ще предизвикат значителна промяна в живота ви. Това ще ви помогне да преодолеете лично пристрастие или стара позиция. Бъдете по-гъвкави и по отстъпчиви в отстояване на мнения и позиции. Това ще ви направи по-общителни и ще ви помогне да заживеете в мир с другите и дори със себе си. Една съдбовна среща, защо не и с чуждестранни претенденти за сърцето ви. Романът ще е необичаен но непременно зареден със страст.
19 сеп 2020
Последни новини