22 °C

Отново без вода в Първомай


Отново ще има нарушено водоподаване в Първомай. Аварията е на същия магистрален водопровод Етернит 475, но този път в района на Чолак баир.

Условията за работа са изключително трудни – теренът е разорани ниви, трудно достъпни места.

От ВиК не се ангажират със срок, в който повредата ще бъде отстранена.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Коментари в сайта (7)

 • 1
  1
  1
  6 0
  13:56, 4 дек 2019
  Аварията е отстранена
 • 2
  Чл
  Член на БСП
  2 -4
  21:05, 4 дек 2019
  Митков е велик!!!! той ще реши всички проблеми на общината!
  С Ружди, с Даскалицата, с новите интелекти в общинска администрация. С собствения си интелект и обкръжение. Само гледайте и се радвайте на неговата енергия! На енергията, познанията, опита и интелекта на неговите съветници Бог ни прати това щастие в комплект с Ганчев, Вълчев,Баръмов, Калинов, Недев, Ружди и още 11 мъдри люде. Ще има вода, ще има социални придобивки, зрелища и най вече професионализъм в администрацията. Ликуй народееееее!
  • Чл
   членке
   5 -1
   08:01, 5 дек 2019
   Кисело е гроздето скъпа.Пак си в биполярно разтройство.
 • 3
  12
  123
  4 -4
  08:27, 5 дек 2019
  1см.сняг и хоп общината в бедствено положение,но г-н Митков хич не го еня.Те бабичките в къщи ще си седят и ще го хвалят по телефоните.Ами в общината бомба паднала,къде спиш народе ? Служители напускат а Митков им се моли,докъде ще я докараме народе?
  • См
   смях
   4 -2
   09:20, 5 дек 2019
   Превъзбудена си!Явно си служител в общината и се готвиш да "напускаш" но никой не те моли.
  • Ар
   Архимед
   0 0
   00:24, 6 дек 2019
   Питам се на тези дето ще напуснат дали има способни да ги заместят.
  • Со
   Сократ
   0 0
   12:12, 6 дек 2019
   На местата на тия дето ще напускат и магаре да сложиш ще е по-добре

Хороскоп за 13.07.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Наложете си да мислите позитивно и гледайте оптимистично на живота. Съдбата ще ви предложи възможност за излизане от положението, в което сте, стига да проявите активност и да не спирате в развитието си. Заниманията ви ще са ползотворни и ще се справите в деликатна ситуация, без да се натоварвате излишно.
13 юли 2020

Хороскоп за Телец

Телец
В много добра форма сте днес и нито за миг няма да мислите за почивка. Имате вдъхновение за работа, тъй като стъпка по стъпка се осъществяват плановете ви. Това ви дава ново самочувствие да се захванете с други отговорности.
13 юли 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Водени от вътрешното си усещане за нещата, ще работите, като не пренебрегвате обективните условия край себе си. Ще напреднете бързо, ако прагматично включите в работата си и хора, чиито разбирания са близки до вашите. Общата енергия и интереси ще осигурят по-високи доходи на всички ви.
13 юли 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Работата ви днес е приятна и интересна. Запознанствата, които отбелязвате, може да са ви особено полезни за бъдещите ви проекти. За някои от вас този ден е свързан с нова работа или промяна на дейността. Привлечени сте от нови перспективи и търсите начини да ги осъществите. Засега обаче ще трябва да почакате, докато откриете най-доброто за вас.
13 юли 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
За бизнесмените денят ще е успешен, ще реализират финансови сделки и ще придобият власт над други активи. Характерно за всички от знака е, че без да се отказват от заявените участия, ще проявят активност и в други форми на изява, в бизнеса, в творческите форуми и лични задачи. Бъдете последователни и ще успеете.
13 юли 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Забележителните ви организаторски способности с пълна сила ще се проявят днес в момент, когато всички погледи са обърнати към вас. Това е шанс да демонстрирате самообладанието си и чувството за отговорност. Насочете усилията си в затвърждаване позициите на екипа ви, като не се страхувате да бъдете безкомпромисни, когато това се налага.
13 юли 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Днес сте в стихията си. Неудържими сте и се изявявате в различни сфери. Моментът е много подходящ да започнете работа по осъществяването на своя идея. Добре е да отделите повече време за проучвания. В случая добрата подготовка ще се окаже решаваща за окончателния ви успех. Получавате добри новини от приятели, в момента са далеч от вас.
13 юли 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес сте по-жизнени от всякога. Артистичността и чувството ви за хумор забавляват околните и печелят симпатиите им. Вашият партньор обаче има нужда по-скоро от привързаност, отколкото от шеги.
13 юли 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Няма да ви липсват емоции от всякакъв характер, но ще постигнете замисленото. Наясно сте с това какво искате и как да го постигнете, а това никак не е малко. Не се задълбочавайте върху това кой какво е казал, изпращайте положителни сигнали към всички и ще се почувствате добре.
13 юли 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Бъдете концентрирани днес, в противен случай може да пропуснете нещо, за което ще съжалявате впоследствие. Помагате на близък приятел да се справи със свой проблем. Умеете да правите компромиси, от което зависи и разбирателството ви с околните. Ако сте в постоянно движение днес, осигурете си достатъчно спокойствие вечерта.
13 юли 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Тревогите и притесненията ви ще се окажат напразни. Работата ви е в ход и ще постигнете напредък в областта, която ви интересува. Интимните ви желания ще се удовлетворят, но бъдете по-смели. Проблем, който не търпи отлагане ще намери своето решение, с което ще удовлетворите всички заинтересовани.
13 юли 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Водени от амбициите си ще работите за собствения си просперитет, дори и това да не се харесва на някои. Ще изпъкнете с идеи и видими постижения. Виталността ви ще привлече личност, която от дълго време храни романтични чувства към вас. Това ще ви разнообрази, а за някои означава и нова връзка.
13 юли 2020
Последни новини