9 °C

Отново без вода в Първомай


Отново ще има нарушено водоподаване в Първомай. Аварията е на същия магистрален водопровод Етернит 475, но този път в района на Чолак баир.

Условията за работа са изключително трудни – теренът е разорани ниви, трудно достъпни места.

От ВиК не се ангажират със срок, в който повредата ще бъде отстранена.

Parvomai.NET

Коментари в сайта (7)

 • 1
  1
  1
  6 0
  13:56, 4 дек 2019
  Аварията е отстранена
 • 2
  Чл
  Член на БСП
  2 -4
  21:05, 4 дек 2019
  Митков е велик!!!! той ще реши всички проблеми на общината!
  С Ружди, с Даскалицата, с новите интелекти в общинска администрация. С собствения си интелект и обкръжение. Само гледайте и се радвайте на неговата енергия! На енергията, познанията, опита и интелекта на неговите съветници Бог ни прати това щастие в комплект с Ганчев, Вълчев,Баръмов, Калинов, Недев, Ружди и още 11 мъдри люде. Ще има вода, ще има социални придобивки, зрелища и най вече професионализъм в администрацията. Ликуй народееееее!
  • Чл
   членке
   5 -1
   08:01, 5 дек 2019
   Кисело е гроздето скъпа.Пак си в биполярно разтройство.
 • 3
  12
  123
  4 -4
  08:27, 5 дек 2019
  1см.сняг и хоп общината в бедствено положение,но г-н Митков хич не го еня.Те бабичките в къщи ще си седят и ще го хвалят по телефоните.Ами в общината бомба паднала,къде спиш народе ? Служители напускат а Митков им се моли,докъде ще я докараме народе?
  • См
   смях
   4 -2
   09:20, 5 дек 2019
   Превъзбудена си!Явно си служител в общината и се готвиш да "напускаш" но никой не те моли.
  • Ар
   Архимед
   0 0
   00:24, 6 дек 2019
   Питам се на тези дето ще напуснат дали има способни да ги заместят.
  • Со
   Сократ
   0 0
   12:12, 6 дек 2019
   На местата на тия дето ще напускат и магаре да сложиш ще е по-добре

Хороскоп за 15.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Денят ви ще е наситен на интересни занимания, зареждащи ви с положителни емоции. Природата също ще ви въздейства отпускащо и позитивно, не я пренебрегвайте. Здравословните проблеми е добре да се решават, търсейки съвет от специалист, а не по свое хрумване. Денят е благоприятен и за реализация на повече от идеите ви.
15 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Добронамерени сте към всички около вас и днес ще усетите ответните реакции на околните, които няма да останат безучастни към проблемите ви. На ваше разположение ще бъдат дори хора, които не познавате толкова добре и е възможно това леко да ви озадачи. Хората просто ви харесват и им се иска да ви помогнат. Очаквайте благоприятно разрешение на интимен въпрос.
15 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Предвидливостта ви е впечатляваща и ви спестява много разочарования. Благодарение на нея и разума си ще се окажете подготвени за нещата, които ви предстоят. Ако все пак нещо ви притеснява, потърсете подходящия човек, с когото да споделите болката си. Ще ви олекне на душата и по-бързо ще намерите решението му.
15 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Възможно е днешният ден да не е от най-приятните ви напоследък. С повече усилия ще изпълнявате рутинните си задачи. Ще ви занимават мисли свързани с бъдещото и личния ви живот. Успявате да намерите разрешение на отдавна занимаващ ви проблем. Усилията ще бъдат възнаградени, а вечерта прекарана с любимия човек е най-добрият завършек на деня.
15 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
За да решите въпросите, които ви притесняват си осигурете малко спокойствие. Нуждаете се от него и заради самите вас. Развлечения с приятели – излет в планина, ремонтна дейност или риболов са сред възможните алтернативи за деня. Нещата ви се нареждат, а неприятностите бягат от вас.
15 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Денят ще ви срещне с някого, интереса ви към когото е силен. Може да се сближите и опознаете повече, но преценете дали това е желанието ви. Не пренебрегвайте текущите си задачи, съдбата ви е подготвила приятна изненада. Усилията, които полагате дават резултат и скоро ще се радвате на придобивките си.
15 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
В добро състояние на духа сте и ще останете незасегнати за вълнения и емоционални натоварвания. Ако можете излезте сред природата, или поне между приятни за вас хора. Разчитайте повече на себе си. Знаете как се прави това, живота ви е предлагал не един и два такива моменти.
15 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Разширете кръгозора си и не гледайте едностранчиво на събитията покрай вас. С емоционалните си и прибързани действия само бихте усложнили нещата. Приведете се в нужната форма и си наложете добро поведение, очакват ви добри попадения. Те ще ви дадат сили и ще ви насочват към по-практични действия.
15 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За работа винаги има време, но днес дайте свобода на фантазиите си. И вие, и околните ще останете доволни, а и ще помогнете на онези, които търсят промяна. Всички нови начинания ще се толерират от съдбата. Не се ограничавайте, а проявете аналитичните си способности.
15 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Спокоен, изпълнен с ведро настроение ден. Може би сега е момента да обърнете повече внимание на семейството и дома си, и да си починете от външни контакти. Поговорете с любимия човек, помогнете му да се справи с проблемите. Не очаквайте да получите парите си, ако днес ги дадете на заем.
15 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Чувствате се чудесно днес и ще ви се иска да се занимавате с нещо полезно и разтоварващо едновременно. Околните ще приемат добре ваша идея, която ви вълнува от доста време и ще подкрепят начинанията ви. Любими занимания ще ви откъснат от мисли, свързани с работата ви или с неща, които не ви се иска да вършите в момента. Обърнете внимание на човека до себе си.
15 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Денят ви ще е изпълнен с емоции и събития. Обичате предизвикателствата и ще започнете нещо, което не сте правили досега. Възможно е да имате късмет при хазартни игри, но бъдете умерени и не прекалявайте. Ще се забавлявате. Обичате да давате, да помагате с желание и от сърце, и това не остава скрито от съдбата. Очаквайте бързи придобивки.
15 дек 2019
Последни новини