4 °C

21 и 22 декември са датите на Коледния футболен турнир

Традиционният Коледен футболен турнир тази година ще се проведе на 21 и 22 декември. Срещите ще се проведат на голямата площадка в двора на СУ „Проф.д-р Асен Златаров“.

Промени в регламента няма. Отборите ще са от 5+1 състезател и няма да бъдат допускани граждани от други общини. Тегленето на жребия за формиране на предварителните групи ще се състои на 19 декември от 12.00 часа в стая 216 на Общинска администрация. До тогава ще продължи и записването на желаещите отбори, закъснелите няма да бъдат включвани. Всеки футболист трябва да заплати 10 лв такса за участие.

Груповата фаза трябва да приключи в първия ден от турнира, по схемата „всеки срещу всеки“. Двата тима, класирали се на първите две места във всяка група, ще продължат на елиминации.

Турнирът се организира от  Общинска администрация и ФК „Борислав“. За футболистите са подготвени много парични и предметни награди. Организаторите очакват отново много футболни страсти и здрава битка и разчитат на благосклонността на природата за хубаво време.

Телефон за справка: 0889922533 Пламен Стайков.

Теодора Кирякова

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (15)

 • 1
  11
  1111
  8 -1
  14:14, 4 дек 2019
  много сте зле организаторите нищо ново!!! идете до Янко Петков от с.Татарево да ви научи и да ви каже как се организира футболен турнир.
 • 2
  22
  2222
  5 -4
  16:56, 4 дек 2019
  Тоя Янко има жълта книжка, при него ходят само женени учителки.
 • 3
  Би
  бивш скаут
  6 -2
  09:47, 5 дек 2019
  Едно време какви турнири ставаха. Сега е някаква пародия. Новият кмет да увеличи наградите, да направи една сериозна реклама на турнира за да посъбере класните футболисти на общината.
  • Ка
   Канев
   2 -2
   20:22, 5 дек 2019
   Чета и не вярвам на нозете си
  • Ми
   Миньо Райола
   8 0
   20:34, 5 дек 2019
   Ако изобщо няма награди, класните футболисти из общината нема да се явят ли? Много им се е вдигнала цената нещо
  • См
   Смехурко
   0 0
   17:10, 8 дек 2019
   "Класните футболисти в общината..." Хахахахахаха! Муахахахахахаха! Буахахахахаха!
 • 4
  Лу
  Лудото Коле
  5 0
  12:03, 5 дек 2019
  За турнира написахте, ама за това, че Борислав(Първомай) е пред разпад - никой не писа, нали?

  http://plovdivderby.com/2019/12/04/borislav-parvomaj-pred-razpad/

  Явно момчетата не са взимали заплати отдавна. Заслужаваме си съдбата!
  • Са
   Само Борислав
   5 0
   14:41, 5 дек 2019
   Лудо Коле, ще го има "Борислав".
  • Лу
   Лудо Коле
   4 0
   17:17, 5 дек 2019
   и аз това искам - да го има!
  • Пи
   Питам
   6 -5
   17:34, 5 дек 2019
   Точно поради каква причина трябва да ме притеснява фактът, че частен клуб, създаден с нестопанска цел е пред разпад. Кой и защо трябва да плаща заплати на футболистите? Няма пари за треньорите на децата, а трябва да се плаща на футболисти? Отделно, че повечето дори не са първомайци.
  • Бо
   Бойко
   5 -4
   20:24, 5 дек 2019
   То ей затва не само Борислав, ами и Първомай ще изчезне. Защото лошият човешки материал, като горекоментиралия, е превзел всичко и дърпа града със страшна сила към бездната
  • От
   Отговарям
   3 -2
   20:31, 5 дек 2019
   Питащият явно не е много запознат с действителността. Борислав НЕ Е ЧАСТЕН КЛУБ а е СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ, създанено В ОБЩЕСТВЕНА ПОЛЗА. Никой от членовете на дружеството няма материален интерес и не търси дивиденти и печалба от дейността му.
 • 5
  Ки
  Кичуков
  8 -4
  20:26, 5 дек 2019
  Дреме ми на оная работа че Борислав ще изчезне. Аз си пия кафето по цял ден и си зимам заплатата от общината
 • 6
  Ян
  Янчев
  4 -4
  20:35, 5 дек 2019
  Не се плашете. Аз ще спася Борислав. Аз съм футболният месия от Първомай чак до Любеново. Е в Дебър не съм ама...
 • 7
  Лу
  Лудото Коле
  3 -1
  10:29, 6 дек 2019
  Борислав няма да изчезне! Въпроса е заслужаваме ли да играем в А регионална група?

Хороскоп за 19.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Денят може да се окаже наситен предизвикателства от всякакво естество. Бъдете готови за промени около себе си. Най-вероятно те ще са свързани само с положителни емоции. Имате възможност да изгладите отношенията си с човек, на когото особено държите и това ще ви зарадва. Вечерта бъдете сред близки хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днес е по-добре да избягвате контактите с по-широк кръг хора, защото не е изключено да се натъкнат на избухливостта и гнева ви. Изключителната ви раздразнителност се дължи на преумора и изтощение. Прекарайте вечерта вкъщи с любимия човек.
19 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Настроението ви днес ще променливо поради различните дела, с които се заемате. За да останете доволни от работата си днес обаче е за препоръчване да вършите само онова, което ви е по сърце и да избягвате отношения с хора, които ви натоварват емоционално. Ще имате възможност да прекарате края на деня в приятната компания на нови хора.
19 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Не се оставяйте друг да взема решения вместо вас. Осигурете си личен периметър и свободата, на която толкова държите. Ако ви въвлекат в спор бъдете по-въздържани, за да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи с любимия човек. Дайте му повече време. Може да бъдете прекалено мнителни и това да изнерви обстановката.
19 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Възможни са здравословни неразположения, предвид забързаното ви темпо и стреса, на който сте подложени. Вземете мерки за възстановяване, като започнете от почивката си. Всичко е осъществимо, когато имате желание за действие и не губите присъствие на духа, но на вас ли го казвам.
19 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да бъде много приятен и спокоен, ако избегнете кавгите у дома. Проявете повече търпение и толерантност спрямо близките си. Ако го направите, ще успеете да прекарате чудесен ден със семейството си. Професионален ангажимент може да наложи предварителна подготовка. Предстоящата седмица ще бъде много важна.
19 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Предвид душевното си състояние е добре да подходите специално към избора на храни и напитки. Ограничете дразнителите от всякакъв род и вид. Не измъчвайте тялото си и лекувайте душата. Високите ви критерии изискват и вие да сте на висотата им. Обстоятелствата ще ви изправят пред избор, който трябва да направите днес.
19 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сигурното е, че няма да прекарате този ден у дома. Непрекъснато ще сте в движение, вършейки различни неща и срещайки се с нови хора. Ще научите много новини, полезни за вашата дейност. Около вас витае добро настроение и стремеж към разнообразие, което ви прави желана компания навсякъде, където отидете. Не правете прибързани заключения.
19 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще бъдете мотивирани и ще действате с желание и хъс. Преградите ще са лесно преодолими. Подкрепа от силните на деня. Що се касае до любовта, там успехът също няма да ви подмине. Налице са всички предпоставки да спечелите сърцето на любимия човек, всичко зависи от вас.
19 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Рискувате да се предоверите на малко познат човек, който най-вероятно ще ви подведе. Ако вече сте го сторили все още имате възможност да сведете негативните последици до минимум. Действайте бързо и при повече късмет можете дори да извлечете и дивиденти от ситуацията. Не омаловажавайте успеха на ваши близки и им отдайте заслуженото внимание.
19 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Предстои ви разнообразен ден, в който вие ще имате възможност да решите как да си почивате и с кого. Настроението ви е чудесно, което е предпоставка да се чувствате добре на всяко място. Очаквайте приятна изненада от страна на любимия човек, който ще събуди неподозирани чувства у вас. Вечерта ви предстои събитие, което ви настройва позитивно.
19 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете сигурни, че за всяко нещо си има време. Ще чуете добри новини от делови характер. В личен план ви очакват разбирателство и споделени мигове. Среща с роднини или стари приятели ще подобри настроението ви. Мислете повече са собственото си спокойствие. Никой освен самите вие не може да ви го осигури.
19 яну 2020

Случаен виц

Последни новини