Профилактика в кв. "Овчарски" спира за часове услугите на ESCOM

В неделя, 20 октомври 2019, в кв. "Овчарски" ще бъде извършена профилактика на мрежата, съобщава ESCOM. Абонатите на услугите телевизия и/или интернет там няма да могат да ги ползват от 10:30 до 14 часа.

ESCOM уверява, че е създадена организация и екипите ще работят за максимално бързо извършване на дейностите.

ESCOM

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Кл
    Клиент
    3 0
    12:32, 19 окт 2019
    Въпрос към ЕСКОМ; Предлагате услуга по "Оптика" тоест не по "Лан" свързаност а директно към "ПОН" сървър , но оптичните кабели , които са изолирани в дебели черни кабели(вътре са жълтите оптични кабели) влизат ли директно у дома ? Какво трябва да направим за да бъдем включени към оптичната свързаност , а не по Лан ?
    • Jo
      John
      1 -2
      17:59, 19 окт 2019
      предполагам 1г. договор като за бизнес клиент, по 60лв./месец ще те свържат, стига да не си в някой краен квартал, примерно над жп гарата.
    • Юз
      юзър
      3 0
      11:24, 20 окт 2019
      Отивате до най - близкия офис на ЕСКОМ и си пускате заявка оглед за оптика до дома... след което те ще се свържат с Вас, да ви кажат какви са вариантите ... И да оптиката стига директно до вашия дом, до вашето устройство /рутер , компютър.../
    • Es
      escom
      3 0
      11:30, 20 окт 2019
      Ние правим това от много отдавна. "По оптика" при нас означава, че оптичният кабел влиза директно вътре в дома ви. От няколко месеца вече и двете услуги ( интернет и кабелна телевизия) влизат в дома ви през оптика. Това се прави планирано и постепенно. Ако ви е дошъл реда само ще ви уведомят. Таксите за потребителите до които сме стигнали не се променят. Ако желаете да ви свържат по бързо защото още не сме стигнали до вас също е възможно. Трябва само да се обадите на касите и там ще ви обяснят. Най вероятно ще трябва да заплатите такса включване.
  • 2
    Es
    escom
    0 -1
    11:46, 20 окт 2019
    Към момента услугата телевизия вече е възстановена. Друго прекъсване през деня няма да има. Моля ви за малко търпение докато възстановим и интернета. Прекъсването е планирано и екипите правят всичко възможно да приключат по бързо. Извиняваме се за неудобството.
Последни новини