22 °C

Свободните работни места в Първомай

Продължават да бъдат незаети местата за учител по изобразително изкуство в ОУ „Кирил и Методий“ - Първомай и лектор по турски език във с.Воден.

Заявени са още позиции за двама социални работници и психолог.

Сред лицата без висше образование най-търсени са тези със средно професионално, средно общо и основно образование – шивачи – 15; лични асистенти – 15 и 13 общи работници.

Обявени са още позиции за огняр, технически секретар, работник кухня, продавач- консултант, водач на електрокар, комплектовач, чистач, шофьор на тежкотоварен автомобил, 2-ма машинни оператори в производство на растителни масла, 2-ма сервитьори, 3 кредитни администратори, 5 работника в промишленото производство и 5 охранители.

Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  9 0
  13:11, 11 окт 2019
  Честно казано, нямам идея за какво ги публикувате тези информации....Да ги коментирам ли е една по една "длъжностите"??
  В Първомай се търсят сервитьори и общи работници...всичко което сте изброили са нископлатени работни места, дето даже и братята роми НЕ са толкова прости, че да се навият да го работят, а предпочитат да избягат в чужбина и там да бачкат.
  Всичко, което сте изброили (без учител и психолог) дори не предполага завършването на висше образование!! Жалка работа е бизнеса в Първомай! Никакво развитие, едно нищо, една кръгла нула!
  Язък където ви дишаме мизериите !
  • Дж
   джонгата
   10 -1
   14:04, 11 окт 2019
   За това бръм на колата и на работа в друг град за повече пари. Тук Алеко Константиновите герои бизнесмени да си работят сами като им се свидят парите за квалифициран персонал, пожелавам им успех, ще им е нужен!
  • Лу
   Лудото Коле
   5 0
   16:54, 11 окт 2019
   така е Джонга! Затова в Първомай от години няма никаква социална и професионална среда за младите хора.
   Те го направиха така да бъде - нека сега си внасят работници от Украйна! Ама и тая ше свърши! Кой ше им работи на длъжност "РАТАЙ"!? Никой!
   Това професии, които са типични за нас като агрономи, ветеринари, инженери (примерно за хран-вкусовата промишленост) отдавна са забравени!
 • 2
  Мога да работя, работя, работя с ибрик, за новия кмет. С табла за шербет и кесме шикер за чиновниците и с език за Партията ГЕРБ!
  • Ар
   Архимед
   6 -1
   08:41, 12 окт 2019
   След изборите в Общинска администрация и в заведенията ще се продават само чай с кесме шекер, небет шикер, рахат локум, инжир баклава, ургуть, локма руху,Ред татлии като толумбички, тригуни, саварини но не и ракии забранени от Корана. Може тайно Мастика Заарска. Ще трябват разносвачи за общината и останалите институции. Всичко ще се контролира от Г-син Кичук да му дава Аллах 1000 години здраве и берекет и 100 млади чиновнички!
 • 3
  Аб
  Абв
  2 -5
  16:12, 12 окт 2019
  Какво ще стане ако не коментирате изборите под всяка новина? Сън няма да ви хване, докато не си излеете анонимната помия.
  • 77
   77
   6 -6
   18:23, 12 окт 2019
   Този Асен не го оставяте на мира, това значи че върви напред, а БСП назад лоша реклама няма.
 • 4
  Ар
  Архимед
  6 -2
  20:22, 12 окт 2019
  Да! АССАН АГА е напред и ние с ибриците зад него. Напред АССАН ЕФЕНДИ! Свали рая от Аллаха при нас! Аллах здраве да ти дава ! Помиването от мен!
  • Ар
   Архимед
   1 -4
   23:54, 12 окт 2019
   Истеричен превъртял глупак!
 • 5
  Ве
  Ветеран.
  7 0
  11:57, 13 окт 2019
  То град работим на кумонисти те пари не дават само взимат всичко изчисляват но това че ще дойде това време да фалират заради работна ръка не можаха пада им се да си работят или украйнци да гощават по са навити колкото нас успех но на та пътя и е къс.А за Асен той не е виновен ем те дето го издигнаха ризил и те даже няма да гласуват за него тук играта стана много видна и простаците я разгадаха имат на доста малоумни.

Хороскоп за 15.10.2019

Хороскоп за Овен

Овен
В работата си срещнете разбиране и с общи усилия ще приключите задачите си днес. Някои от вас ще получат очакваните финансови средства, с които ще започнат своя нов бизнес. Активността ви по отношение на предстоящо събитие ще е голяма и така си осигурявате безпрепятственото му осъществяване.
15.10.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Този ден ще е особено успешен за онези от вас, които се занимават с търговска или някакъв вид посредническа дейност. Успявате да реализирате свой проект, който дълго време е чакал удобен случай. Очаква ви скорошна стабилизация във финансов план, която ще ви даде възможност да си отдъхнете. Зарадвайте свой близък с нещо, за което знаете че ще му хареса.
15.10.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Не бъдете нетърпеливи. Възможна е ситуация, провокирана от невъзможността ви да влезете в тон с околните. Изяснете пред себе си причините за подобно настроение. Ако ви измъчват парични проблеми, много скоро ще се зарадвате на неочаквани приходи. В любовта обаче ще ви се наложи да се разделите с обзелата ви апатия.
15.10.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Този ден ви предлага различни изненади в професионален и личен план. Заети сте с твърде много неща наведнъж, което в определен момент може да се окаже доста изтощително. Преценете на което можете да се посветите в момента и не се колебайте да отложите останалите си ангажименти. Сърдечният ви партньор ще ви разбере и подкрепи решението ви.
15.10.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Имате добри професионални шансове днес, които обаче ще трябва да използвате докрай и без колебание. За предпочитане е да действате самостоятелно, тъй като това ви гарантира по-бърз напредък и независимост. Бихте могли да имате проблеми само когато ви се наложи да взимате важни решения, но бъдете сигурни че близките ви няма да ви лишат от съветите си в такъв момент.
15.10.2019

Хороскоп за Дева

Дева
При част от вас днес се наблюдава временен застой в професионалното развитие, но това съвсем не бива да ви притеснява. Имате възможност добре да обмислите позициите си и да намерите своите бъдещи шансове за реализация. Ваш близък се заема с нещо, което е твърде неподходящо за него, вие можете да се произнесете деликатно по този въпрос.
15.10.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Имате много добри шансове през този ден, но е желателно да не допускате емоциите да ви пречат при взимането на решения. Действайте трезво и имайте предвид мнението на околните, което при всички случаи ще ви е от полза. Увереността е ваша силна черта и тя ви извежда с крачка напред пред останалите. Превърнете това в основното си предимство днес.
15.10.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
С хубави мисли ще посрещнете утрото и ще се радвате на живота си. Все повече осъзнавате колко щастливи хора сте, щом имате възможността да се занимавате с нещата, които ви доставят удоволствие и до себе си имате своите близки. Благородното ви отношение към някого ще му помогне.
15.10.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Можете да получите много добро предложение в личен или професионален план стига да проявите необходимата гъвкавост да направите компромис. Ще имате и достатъчно време за почивка и забавления, просто не пренебрегвайте непосредствените си ангажименти. Многообещаващ флирт вечерта ще ви донесе нужното ви разнообразие и ще отвлече мислите ви в много приятна насока.
15.10.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Обстановката около вас е благоприятна и някои съмнения, които сте имали до сега ще отпаднат сами. Желанието ви да успеете в дадено начинание е силно и в известна степен обременяващо. Изяснете за себе си приоритетите, които сте си поставяли и не робувайте на прекаления си максимализъм.
15.10.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
По-малко говорете и повече слушайте какво се говори. С такова поведение е сигурно, че ще избегнете грешките и ще привлечете интереса към себе си. По отношение очакванията към вас се отнесете спокойно и направете необходимото, за да не разочаровате онези, които ви вярват.
15.10.2019

Хороскоп за Риби

Риби
Успешен ден, особено за бизнеса. Задължително изпипвайте всички детайли при сключване на договори и сделки, за да спечелите. При общуването с околните бъдете по-търпеливи, за да не попаднете в конфликтна ситуация. Получавате средствата, от които отдавна имате нужда. Разбирателство и спокойствие у дома.
15.10.2019
Последни новини