29 °C

Свободните работни места в Първомай

Продължават да бъдат незаети местата за учител по изобразително изкуство в ОУ „Кирил и Методий“ - Първомай и лектор по турски език във с.Воден.

Заявени са още позиции за двама социални работници и психолог.

Сред лицата без висше образование най-търсени са тези със средно професионално, средно общо и основно образование – шивачи – 15; лични асистенти – 15 и 13 общи работници.

Обявени са още позиции за огняр, технически секретар, работник кухня, продавач- консултант, водач на електрокар, комплектовач, чистач, шофьор на тежкотоварен автомобил, 2-ма машинни оператори в производство на растителни масла, 2-ма сервитьори, 3 кредитни администратори, 5 работника в промишленото производство и 5 охранители.

Parvomai.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  Лу
  Лудото Коле
  10 0
  13:11, 11 окт 2019
  Честно казано, нямам идея за какво ги публикувате тези информации....Да ги коментирам ли е една по една "длъжностите"??
  В Първомай се търсят сервитьори и общи работници...всичко което сте изброили са нископлатени работни места, дето даже и братята роми НЕ са толкова прости, че да се навият да го работят, а предпочитат да избягат в чужбина и там да бачкат.
  Всичко, което сте изброили (без учител и психолог) дори не предполага завършването на висше образование!! Жалка работа е бизнеса в Първомай! Никакво развитие, едно нищо, една кръгла нула!
  Язък където ви дишаме мизериите !
  • Дж
   джонгата
   12 -1
   14:04, 11 окт 2019
   За това бръм на колата и на работа в друг град за повече пари. Тук Алеко Константиновите герои бизнесмени да си работят сами като им се свидят парите за квалифициран персонал, пожелавам им успех, ще им е нужен!
  • Лу
   Лудото Коле
   5 0
   16:54, 11 окт 2019
   така е Джонга! Затова в Първомай от години няма никаква социална и професионална среда за младите хора.
   Те го направиха така да бъде - нека сега си внасят работници от Украйна! Ама и тая ше свърши! Кой ше им работи на длъжност "РАТАЙ"!? Никой!
   Това професии, които са типични за нас като агрономи, ветеринари, инженери (примерно за хран-вкусовата промишленост) отдавна са забравени!
 • 2
  Мога да работя, работя, работя с ибрик, за новия кмет. С табла за шербет и кесме шикер за чиновниците и с език за Партията ГЕРБ!
  • Ар
   Архимед
   8 -2
   08:41, 12 окт 2019
   След изборите в Общинска администрация и в заведенията ще се продават само чай с кесме шекер, небет шикер, рахат локум, инжир баклава, ургуть, локма руху,Ред татлии като толумбички, тригуни, саварини но не и ракии забранени от Корана. Може тайно Мастика Заарска. Ще трябват разносвачи за общината и останалите институции. Всичко ще се контролира от Г-син Кичук да му дава Аллах 1000 години здраве и берекет и 100 млади чиновнички!
 • 3
  Аб
  Абв
  4 -5
  16:12, 12 окт 2019
  Какво ще стане ако не коментирате изборите под всяка новина? Сън няма да ви хване, докато не си излеете анонимната помия.
  • 77
   77
   7 -7
   18:23, 12 окт 2019
   Този Асен не го оставяте на мира, това значи че върви напред, а БСП назад лоша реклама няма.
 • 4
  Ар
  Архимед
  6 -2
  20:22, 12 окт 2019
  Да! АССАН АГА е напред и ние с ибриците зад него. Напред АССАН ЕФЕНДИ! Свали рая от Аллаха при нас! Аллах здраве да ти дава ! Помиването от мен!
  • Ар
   Архимед
   1 -4
   23:54, 12 окт 2019
   Истеричен превъртял глупак!
 • 5
  Ве
  Ветеран.
  8 0
  11:57, 13 окт 2019
  То град работим на кумонисти те пари не дават само взимат всичко изчисляват но това че ще дойде това време да фалират заради работна ръка не можаха пада им се да си работят или украйнци да гощават по са навити колкото нас успех но на та пътя и е къс.А за Асен той не е виновен ем те дето го издигнаха ризил и те даже няма да гласуват за него тук играта стана много видна и простаците я разгадаха имат на доста малоумни.

Хороскоп за 18.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
18 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
18 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
18 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
18 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
18 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
18 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
18 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
18 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
18 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
18 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
18 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
18 сеп 2020
Последни новини