2 °C

Хората от третата възраст празнуваха

Изображение 1 от 2

  С много веселие и емоции пенсионерите от община Първомай отпразнуваха Международния ден на възрастните хора в р-т ,,Бели брези”. Председателят на Пенсионерското дружество Радка Попова отправи поздрав към присъстващите с пожелание за здраве и дълголетие. Господин Владимир Ангелов, изпълняващ длъжността кмет, беше гост на тържеството.

  В поздравителното си слово той акцентира върху възможностите на общината и усилията, които полага за прилагането на социални проекти, с които да бъде подпомогнат животът на хората в третата възраст и тяхното равностойно включване в обществения живот. Господин Ангелов пожела на празнуващите достоен живот и спокойни дни, изпълнени с обич и внимание. 

  Кратката програма, представена от ученици от  ОУ ,,Христо Ботев”, Криси Сиракова и танцов клуб ,,Евридика” предизвика много усмивки и настроение, а  празникът продължи  с кръшно хоро  под звуците на Пилашевския народен оркестър.

  Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ко
   Копанарче
   18 -1
   22:09, 2 окт 2019
   Какъв господин Ангелов. Кажи лявото мъдо на Папаза, дето ни лъже, че пътя за Любеново ще стане, а той е откраднал парите.
   • Ем
    Еми
    13 -1
    22:12, 2 окт 2019
    Тоя мандат ще сложим Морския да е кмет на Любеново и да видите пътя няма ли да стане.
  • 2
   Ар
   Архимед
   1 -6
   06:03, 3 окт 2019
   Морски е баш кметя за вас. Ще асфалтира от автогар... Виж коментара
  • 3
   Де
   Дере Дьонмелиев ( кювлиев)
   13 -3
   07:11, 3 окт 2019
   Ще отговаряте дето не поканихте бъъдещия кмет Хассан ага! Ще ви секнат хората! Учете гьобеци!
  • 4
   Пе
   Пенсионер
   17 -1
   07:13, 3 окт 2019
   Раде,защо не си споменала в материала,че и други гости имахме Папазов,Митков ите речи държаха и на една маса стояха
   • Ощ
    Още 4 г. от това
    11 -2
    21:10, 3 окт 2019
    Триглавата Ламя - Папазов, Митков и Малък Асенчо - раздават целево заделените през мандата
    общгински парици - на волеболисти, танцови състави, футболисти, пенсионери , сигани и т.н.
    Нали не се залъгвате ,че някой от тримата ще се бръкне в собствения джоб за тези харчове.
    4 - години ви крадът , а за мвесец ще сварят всекиму по кюфте и малко джумбиш да подсигурят.
    Само дето Вие сте си предплатили и надплатили октомврийския масраф.
   • Въ
    Вълчо
    7 -6
    22:04, 3 окт 2019
    Защо ме забравяте мен, аз съм Вълчев, имам мангизи с Даци сме ортаци, пия порядъчно, е не толкова много колкото жената ама си го мога. Малко умрял уй съм, ама няма да ме ползвате за ей, а за кмет.
  • 5
   Ча
   Чаровница
   3 -18
   08:14, 3 окт 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Мб
    Мба
    16 -1
    09:37, 3 окт 2019
    Иванка усещаше неправда. Злобата я видяхме у хората които са я накарали да се чувства така.
  • 6
   Ни
   Ницше
   11 -1
   08:55, 3 окт 2019
   Искам да кажа , че от тази информация, която прочетох се почуствах изключително обогатен интелектуално и физически.Чуствам как всички чакри ми се разтвориха.Искам да чета все повече такива новини , като например на бай Тошо козата, ако пръд*е да се съобщава веднагически или пък днеска бай Ставри колко мухи е изтрепал и такива му работи.Много моля молбата ми да бъде взета присърце защото иначе ще Ви с разсърдя!
  • 7
   Дв
   Двайсет годишен
   0 0
   16:24, 6 окт 2019
   Нямам търпение да стана на 60 години та и за мен да се загрижи общината

  Хороскоп за 06.12.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Очаквани известия, свързани с дома, децата, професионални изяви и други интересуващи ви събития ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Общуването с приятелите се отразява обновяващо на духа и настроението, чувствате се спокойни и заредени с добри идеи. Следващите дни ще са интересни и вълнуващи.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Поспортувайте, за да възвърнете добрата си физическа форма и да повишите тонуса си.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Обзети сте от небивал ентусиазъм. Захващате се с по няколко неща наведнъж. Действайте по-съсредоточено и определете приоритетите си. Финансовото ви състояние напоследък е блестящо, а ако не е съвсем скоро ще стане. Може би днес е денят за големият ви удар.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Изостанали служебни задачи ще ви принудят да потърсите по-добри решения, за да наваксате пропуснатото. Работейки и върху квалификацията си, ще попълвате знанията си с последните новости от сферата на професионалните ви занимания. Това ще ви направи по-категорични по отношение на въпрос, интересуващ и други хора.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Категорично ще отхвърлите всяка намеса в личния си живот. С действията си ще накарате другите да се вслушват в съветите ви и по-малко вие в техните. Имате силно въздействие върху обкръжението си, от вас зависи то да е положително и да ви уважават. Финансовото ви състояние ще се подобри чувствително, но бъдете по-пестеливи.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Добре владеете емоциите си днес и не позволявате нещо подобно да провали изявите ви в определен момент. Имате много добри възможности, от които навреме ще се възползвате. Правите компромис при възникнал спор с близък човек и ще останете доволни от избора си. Не се колебаете излишно относно въпрос, касаещ личния ви живот.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Рутината и инициативността ви ще ви подготвят за промените, които навлизат. Динамиката на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. Наред с тях ще осъществите намеренията си и с това ще направите живота си по-добър. В лицето на партньора си имате верен съюзник, не го пренебрегвайте.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Заемате се с очаквани промени. Момента е подходящ за нововъведения. Справяте се много добре със служебните си задължения и съвсем основателно можете да повдигнете въпроса за повишаване на заплатата ви. Старанието и усилията, които полагате, както в професионален, така и в личен план дават резултати.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще чуете добри думи за себе си, а също и за вашите способности. Това ще ви окрили и ще увеличи доходите ви. Няма да ви липсват и публични изяви, което ще утвърди авторитета ви. Бъдете снизходителни към несъществените неща, подминавайте ги с чувство за хумор. Ще получите предложение, което трябва сами да проверите дали е близко до реалността.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не очаквайте прекалено много от предстоящо събитие. Опитайте се да се съсредоточите и върху непосредствен ангажимент и да го завършите успешно. Действате твърде прибързано и припряно при опитите си да спечелите привлекателна за вас личност. Бъдете по-търпеливи и разумни в действията си и съвсем скоро ще успеете.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Погледнете на случващото се, като на добра възможност да обогатите житейския си опит и в никакъв случай не зачерквайте връзки или перспективи. Ако обедините усилията си с подходящ човек, споделящ интересите и намеренията ви, ще постигнете целите си за по-кратък период от време. В семейството не всичко е както на вас ви се иска, но помислете за промени.
  06 дек 2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Съзнателно ще търсите промяната, очаквайки чрез нея да разнообразите живота си. От друга стара тя ще оказва влияние и върху творческите ви виждания, което неминуемо ще се отрази на работата ви. С организаторски подход ще осъществите мероприятие, среща или изява, за които ще се говори. Работата ви в интелектуалната сфера също ще носи желаните резултати.
  06 дек 2019
  Последни новини