18 °C

Хората от третата възраст празнуваха

Изображение 1 от 2

  С много веселие и емоции пенсионерите от община Първомай отпразнуваха Международния ден на възрастните хора в р-т ,,Бели брези”. Председателят на Пенсионерското дружество Радка Попова отправи поздрав към присъстващите с пожелание за здраве и дълголетие. Господин Владимир Ангелов, изпълняващ длъжността кмет, беше гост на тържеството.

  В поздравителното си слово той акцентира върху възможностите на общината и усилията, които полага за прилагането на социални проекти, с които да бъде подпомогнат животът на хората в третата възраст и тяхното равностойно включване в обществения живот. Господин Ангелов пожела на празнуващите достоен живот и спокойни дни, изпълнени с обич и внимание. 

  Кратката програма, представена от ученици от  ОУ ,,Христо Ботев”, Криси Сиракова и танцов клуб ,,Евридика” предизвика много усмивки и настроение, а  празникът продължи  с кръшно хоро  под звуците на Пилашевския народен оркестър.

  Parvomai.NET

  Източник: Parvomai.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (11)

  • 1
   Ко
   Копанарче
   18 -1
   22:09, 2 окт 2019
   Какъв господин Ангелов. Кажи лявото мъдо на Папаза, дето ни лъже, че пътя за Любеново ще стане, а той е откраднал парите.
   • Ем
    Еми
    13 -1
    22:12, 2 окт 2019
    Тоя мандат ще сложим Морския да е кмет на Любеново и да видите пътя няма ли да стане.
  • 2
   Ар
   Архимед
   1 -6
   06:03, 3 окт 2019
   Морски е баш кметя за вас. Ще асфалтира от автогар... Виж коментара
  • 3
   Де
   Дере Дьонмелиев ( кювлиев)
   13 -3
   07:11, 3 окт 2019
   Ще отговаряте дето не поканихте бъъдещия кмет Хассан ага! Ще ви секнат хората! Учете гьобеци!
  • 4
   Пе
   Пенсионер
   17 -1
   07:13, 3 окт 2019
   Раде,защо не си споменала в материала,че и други гости имахме Папазов,Митков ите речи държаха и на една маса стояха
   • Ощ
    Още 4 г. от това
    11 -2
    21:10, 3 окт 2019
    Триглавата Ламя - Папазов, Митков и Малък Асенчо - раздават целево заделените през мандата
    общгински парици - на волеболисти, танцови състави, футболисти, пенсионери , сигани и т.н.
    Нали не се залъгвате ,че някой от тримата ще се бръкне в собствения джоб за тези харчове.
    4 - години ви крадът , а за мвесец ще сварят всекиму по кюфте и малко джумбиш да подсигурят.
    Само дето Вие сте си предплатили и надплатили октомврийския масраф.
   • Въ
    Вълчо
    7 -6
    22:04, 3 окт 2019
    Защо ме забравяте мен, аз съм Вълчев, имам мангизи с Даци сме ортаци, пия порядъчно, е не толкова много колкото жената ама си го мога. Малко умрял уй съм, ама няма да ме ползвате за ей, а за кмет.
  • 5
   Ча
   Чаровница
   3 -18
   08:14, 3 окт 2019
   Коментарът е скрит заради голям брой отрицателни гласове. За да видите коментара натиснете тук
   • Мб
    Мба
    16 -1
    09:37, 3 окт 2019
    Иванка усещаше неправда. Злобата я видяхме у хората които са я накарали да се чувства така.
  • 6
   Ни
   Ницше
   11 -1
   08:55, 3 окт 2019
   Искам да кажа , че от тази информация, която прочетох се почуствах изключително обогатен интелектуално и физически.Чуствам как всички чакри ми се разтвориха.Искам да чета все повече такива новини , като например на бай Тошо козата, ако пръд*е да се съобщава веднагически или пък днеска бай Ставри колко мухи е изтрепал и такива му работи.Много моля молбата ми да бъде взета присърце защото иначе ще Ви с разсърдя!
  • 7
   Дв
   Двайсет годишен
   0 0
   16:24, 6 окт 2019
   Нямам търпение да стана на 60 години та и за мен да се загрижи общината

  Хороскоп за 22.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  От близките си ще получите стимул и мотивация за творчески и професионални изяви. Все по-убедително ще налагате присъствието си в сфери, носещи ви пари и популярност. Съдбата ви дава благоприятни възможности, възползвайте се, за да получите това, което искате за себе си.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Не се скъпете да харчите парите си днес, покупките ви ще са удачни и ще ви направят доволни. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Те не са пречка, нужно ви е да вземете решение за стартирането им и да действате. В семейството ще имате повод за празнуване.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Очаква ви ден, пълен с емоции и добро настроение. Пропускате проблемите покрай себе си, без да им позволявате да влияят на настроението ви. Заобиколени сте от хора, с които се работи леко и които са готови да ви съдействат по всяко време. Прекалено самонадеяни сте в личен план, по-скоро в отношението си с човек, който владее сърцето ви.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Запазвайки доброто си настроение, ще отхвърляте задачите си една след друга. Започващите нов бизнес се нуждаят от допълнителна информация по интересуващите ги теми, за това ще потърсят мнението на специалисти или чрез интернет ще обогатят знанията си. Ще успеете да се включите в сроковете.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Ще усещате в себе си сили и енергия за развиване на нови умения. С лекота ще вземате решения и ще привличате съмишленици. В спорове ще постигате лесно споразумения и ще ви се отдава да организирате другите. Няма да ви липсва подкрепа, защото привличате на своя страна силните и пробудените.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще се възползвате от добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес-среди и с лекота ще преодолеете възникващите затруднения. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни или заради влечението си към тях.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Имате разнообразни планове за този ден, но най-вероятно е да успеете да осъществите само част от замислите си. Непредвидени обстоятелства ще ви попречат да го сторите, но това не бива да ви разочарова. Напротив ще ви позволи да се насочите към нещо ново и градивно. Вечерта ще станете част от интересно мероприятие, което ще ви даде възможност да се разтоварите.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Този ден е изпълнен с нови предизвикателства, които стимулират творческото във вас. Идеите ви са ценни и оригинални и ако се заемете сериозно с реализацията им, ще срещнете одобрението на всичко около вас. Подкрепата на приятел в това отношение ще ви бъде от особена полза, защото той ще ви мотивира да се захванете с нещо перспективно.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Днешният ден ще е сравнително натоварен, свързан е с много ангажименти, срещи и контакти. Имате достатъчно енергия и търпение да се справите с повечето си дела. В определен момент обаче ще трябва да отложите конкретни действия за по-късен етап. Вечерта ще имате нужда от тишина и спокойствие за пълноценна почивка
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Добре е да планирате внимателно ангажиментите си днес. Полезно ще ви е да имате повече време да реагирате адекватно на непредвидена ситуация. Възможно е в последния момент да ви се наложи да промените част от плановете си, но нека това не ви притеснява. Сърдечният партньор ви вдъхва надежда за нещо, което отдавна желаете.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Имате различни ангажименти през този ден, които изискват повишеното ви внимание. Близки хора ви търсят за съвет и вие подхождате отговорно към молбите им. Може би ситуацията не е новост за вас, но все пак внимавайте. Не се обвързвайте прибързано, дайте си повече време да се запознаете с детайлите.
  22 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Спокоен и приятен ден очаква онези, които не планират далечно пътуване. Занимания с вашето хоби ще ви донесат най-пълно удовлетворение. Душевното ви равновесие е стабилно и нищо не е в състояние да ви обезпокои. Ще прекарате приятна вечер вкъщи, ако поканите близки приятели на гости.
  22 сеп 2020
  Последни новини