2 °C

Екологосъобразно събират и съхраняват опасни отпадъци

Българо-швейцарска програма за сътрудничество реализира проект за екологосъобразно обезвреждане на пестициди с изтекъл срок на годност.

Стартиране изпълнението на проект ,,Екологосъобразно обезвреждане на излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита с изтекъл срок на годност” на територията на РИОСВ – Пловдив, на 25 септември склад в гр.Първомай, съхраняващ негодни за употреба пестициди, беше отворен и предаден на избрания изпълнител по ЛОТ 6 - ,,Проект Пестициди 2019” с участници ,,ЛЮДОН ТРАНС ЕООД / България/ и ,,ТРЕДИ” АД /Франция/. С реализацията на проекта събирането на опасните отпадъци и такива с изтекъл срок на годност ще става екологосъобразно, а съхраняването им ще бде в подходящи помещения.

Parvomi.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  12
  12
  3 -1
  08:22, 30 сеп 2019
  Най-накрая. След близо 13 години перипетии.Но все пак подобре късно отколкото никога.
 • 2
  Но
  Нова ТВ
  12 -3
  09:33, 30 сеп 2019
  https://www.vbox7.com/play:fdb1292c2e

  Клип за далаверите на общинският председател и д-р Бойлова. Обръч от свързани лица , власта и олигархията. Д-р бойлова лаконичи и овърта а Д. Петков се крие като плъх.
  Очаквайте още
  • Пи
   питагор
   3 -3
   11:38, 30 сеп 2019
   Ям чи тува е ясну на всеки ва за ко нова тиливизия трябва да ни гу казва. Ут то храст заяк няма да излене.
 • 3
  Вл
  Владо кмета
  7 0
  09:52, 30 сеп 2019
  РИОСВ да не спи а да види незаконното сметище в кв. Любеново дето общината си изхвърля отпадъците. До бившото ТКЗС
 • 4
  №1
  №1
  10 0
  20:31, 30 сеп 2019
  Гласувайте пак за Папаза и Дечо, гласувайте пак и за Митков ! Първомай ще е №1- най-медийно известния град.
  • 11
   11
   7 -3
   20:47, 30 сеп 2019
   Давчева и Попова нямат място в тази община те искат промяна само по избори.Едната проваля ГЕРБ, другата д-р Хубинов.
  • Ха
   Ха сега де
   7 0
   21:48, 30 сеп 2019
   Добре де никой в общинския съвет и кмет не са ли знаели за аферите на Дечо. Защо са си стискали очите? За да стиска и той ли?
  • Ho
   holy truths
   9 0
   21:53, 30 сеп 2019
   Що неземат да ги натоварят и тях - Митковци,Дечовци,Папазовци,****** разни като - Особено опасни отпадъци и на на 27.10.2019 и по този ЛОТ6 - Проект Пестициди 2019 да ги огробят .
 • 5
  Як
  Якуб от Жълтуша
  6 0
  21:59, 30 сеп 2019
  Да си жив и здрав Хассан ага!
  Аллах е велик!
  Мачкай агаряните!

Хороскоп за 06.12.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Очаквани известия, свързани с дома, децата, професионални изяви и други интересуващи ви събития ще направят деня ви забързан, но и ползотворен. Общуването с приятелите се отразява обновяващо на духа и настроението, чувствате се спокойни и заредени с добри идеи. Следващите дни ще са интересни и вълнуващи.
06 дек 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Имате нужда от почивка, за да възстановите силите си. Заемете се с нещо, което ви е приятно и не се занимавайте с чужди проблеми. Поспортувайте, за да възвърнете добрата си физическа форма и да повишите тонуса си.
06 дек 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обзети сте от небивал ентусиазъм. Захващате се с по няколко неща наведнъж. Действайте по-съсредоточено и определете приоритетите си. Финансовото ви състояние напоследък е блестящо, а ако не е съвсем скоро ще стане. Може би днес е денят за големият ви удар.
06 дек 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Изостанали служебни задачи ще ви принудят да потърсите по-добри решения, за да наваксате пропуснатото. Работейки и върху квалификацията си, ще попълвате знанията си с последните новости от сферата на професионалните ви занимания. Това ще ви направи по-категорични по отношение на въпрос, интересуващ и други хора.
06 дек 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Категорично ще отхвърлите всяка намеса в личния си живот. С действията си ще накарате другите да се вслушват в съветите ви и по-малко вие в техните. Имате силно въздействие върху обкръжението си, от вас зависи то да е положително и да ви уважават. Финансовото ви състояние ще се подобри чувствително, но бъдете по-пестеливи.
06 дек 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Добре владеете емоциите си днес и не позволявате нещо подобно да провали изявите ви в определен момент. Имате много добри възможности, от които навреме ще се възползвате. Правите компромис при възникнал спор с близък човек и ще останете доволни от избора си. Не се колебаете излишно относно въпрос, касаещ личния ви живот.
06 дек 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Рутината и инициативността ви ще ви подготвят за промените, които навлизат. Динамиката на събитията ще ви подтикне към нестандартни решения и още по-нестандартни действия. Наред с тях ще осъществите намеренията си и с това ще направите живота си по-добър. В лицето на партньора си имате верен съюзник, не го пренебрегвайте.
06 дек 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Заемате се с очаквани промени. Момента е подходящ за нововъведения. Справяте се много добре със служебните си задължения и съвсем основателно можете да повдигнете въпроса за повишаване на заплатата ви. Старанието и усилията, които полагате, както в професионален, така и в личен план дават резултати.
06 дек 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ще чуете добри думи за себе си, а също и за вашите способности. Това ще ви окрили и ще увеличи доходите ви. Няма да ви липсват и публични изяви, което ще утвърди авторитета ви. Бъдете снизходителни към несъществените неща, подминавайте ги с чувство за хумор. Ще получите предложение, което трябва сами да проверите дали е близко до реалността.
06 дек 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не очаквайте прекалено много от предстоящо събитие. Опитайте се да се съсредоточите и върху непосредствен ангажимент и да го завършите успешно. Действате твърде прибързано и припряно при опитите си да спечелите привлекателна за вас личност. Бъдете по-търпеливи и разумни в действията си и съвсем скоро ще успеете.
06 дек 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Погледнете на случващото се, като на добра възможност да обогатите житейския си опит и в никакъв случай не зачерквайте връзки или перспективи. Ако обедините усилията си с подходящ човек, споделящ интересите и намеренията ви, ще постигнете целите си за по-кратък период от време. В семейството не всичко е както на вас ви се иска, но помислете за промени.
06 дек 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Съзнателно ще търсите промяната, очаквайки чрез нея да разнообразите живота си. От друга стара тя ще оказва влияние и върху творческите ви виждания, което неминуемо ще се отрази на работата ви. С организаторски подход ще осъществите мероприятие, среща или изява, за които ще се говори. Работата ви в интелектуалната сфера също ще носи желаните резултати.
06 дек 2019
Последни новини