-3 °C

Екологосъобразно събират и съхраняват опасни отпадъци

Българо-швейцарска програма за сътрудничество реализира проект за екологосъобразно обезвреждане на пестициди с изтекъл срок на годност.

Стартиране изпълнението на проект ,,Екологосъобразно обезвреждане на излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита с изтекъл срок на годност” на територията на РИОСВ – Пловдив, на 25 септември склад в гр.Първомай, съхраняващ негодни за употреба пестициди, беше отворен и предаден на избрания изпълнител по ЛОТ 6 - ,,Проект Пестициди 2019” с участници ,,ЛЮДОН ТРАНС ЕООД / България/ и ,,ТРЕДИ” АД /Франция/. С реализацията на проекта събирането на опасните отпадъци и такива с изтекъл срок на годност ще става екологосъобразно, а съхраняването им ще бде в подходящи помещения.

Parvomi.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  12
  12
  3 -1
  08:22, 30 сеп 2019
  Най-накрая. След близо 13 години перипетии.Но все пак подобре късно отколкото никога.
 • 2
  Но
  Нова ТВ
  12 -3
  09:33, 30 сеп 2019
  https://www.vbox7.com/play:fdb1292c2e

  Клип за далаверите на общинският председател и д-р Бойлова. Обръч от свързани лица , власта и олигархията. Д-р бойлова лаконичи и овърта а Д. Петков се крие като плъх.
  Очаквайте още
  • Пи
   питагор
   3 -3
   11:38, 30 сеп 2019
   Ям чи тува е ясну на всеки ва за ко нова тиливизия трябва да ни гу казва. Ут то храст заяк няма да излене.
 • 3
  Вл
  Владо кмета
  7 0
  09:52, 30 сеп 2019
  РИОСВ да не спи а да види незаконното сметище в кв. Любеново дето общината си изхвърля отпадъците. До бившото ТКЗС
 • 4
  №1
  №1
  10 0
  20:31, 30 сеп 2019
  Гласувайте пак за Папаза и Дечо, гласувайте пак и за Митков ! Първомай ще е №1- най-медийно известния град.
  • 11
   11
   7 -3
   20:47, 30 сеп 2019
   Давчева и Попова нямат място в тази община те искат промяна само по избори.Едната проваля ГЕРБ, другата д-р Хубинов.
  • Ха
   Ха сега де
   7 0
   21:48, 30 сеп 2019
   Добре де никой в общинския съвет и кмет не са ли знаели за аферите на Дечо. Защо са си стискали очите? За да стиска и той ли?
  • Ho
   holy truths
   9 0
   21:53, 30 сеп 2019
   Що неземат да ги натоварят и тях - Митковци,Дечовци,Папазовци,****** разни като - Особено опасни отпадъци и на на 27.10.2019 и по този ЛОТ6 - Проект Пестициди 2019 да ги огробят .
 • 5
  Як
  Якуб от Жълтуша
  6 0
  21:59, 30 сеп 2019
  Да си жив и здрав Хассан ага!
  Аллах е велик!
  Мачкай агаряните!

Хороскоп за 25.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Отнасяйте се по-сериозно към здравето си днес. Предразположени сте към простудни заболявания и е наложително да вземете мерки, за да ги избегнете. Предложение за светско събитие може да разнообрази деня ви. Не отивайте с прекалено големи очаквания, за да не останете разочаровани. Непукизмът ви може доста да поизнерви обстановката у дома.
25 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Работата ви се очертава като успешна днес. Ще срещнете колебания в човек, на когото досега сте разчитали, и това може да ви притесни. Имате идеи, които заслужават вниманието на околните и те ще ги оценят по достойнство. Бъдете по-търпеливи, когато се опитвате да разрешите личен въпрос.
25 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. В обкръжението ви ще се появи нова личност, която ще ви очарова с интелект и артистично присъствие. Необвързаните ще изживеят романтична връзка, за някои преминаваща и в брак.
25 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Вечерта имате среща, мисълта за която ще поддържа настроението ви добро през целия ден. Успявате да постигнете голяма част от намеренията си, но въпреки това продължавате да се ангажирате с нови нелеки въпроси. Дайте си почивка за момент, за да успеете да бъдете наистина пълноценни, когато дойде момента.
25 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Повечето от вас днес ще се занимават с въпроси, свързани с близки роднини. Поели сте ангажименти, който трябва да изпълните дори в последния момент да ви се наложи да свършите нещо друго. Запазете спокойствие обаче, скоро ще се радвате на благоприятни позиции. В личен план ви очаква нещо незабравимо, а вие можете да направите така че то да остави трайна следа не само у вас.
25 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
С точни и навременни действия днес успявате да се справите с нещо, което ви притеснява от доста време. Хората около вас ще ви бъдат наистина благодарни за нещата които вършите. Независимо от решението, което взима ваш близък по личен въпрос, опитайте се да го приемете и да го подкрепите. Бъдете сигурни, че той ще оцени жеста ви.
25 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Не пренебрегвайте себе си, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. Добрите ви взаимоотношения с околните не изключват възможността да се възползвате и вие от тях. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им и ще подчертае очарованието им.
25 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Загрижени за финансите си, ще търсите нови начини за справяне с кризата. Прагматично ще проявите интерес към човек, с когото сте имали връзка в миналото, но най-вече заради добрите му позиции сега. Полезно е да признаете поне пред себе си несправедливото си отношение към него тогава, за да не повторите грешката си отново.
25 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Въпреки усилията ви не всичко ще се развива според очакванията ви. Съюзете се с хора, които имат добри познания по интересуващите ви въпроси и заедно работете по решаването им. Така по-бързо ще стигнете там, за където сте тръгнали. Същевременно с това не преувеличавайте значимостта на проблемите си, а намерете време и за почивка.
25 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Ще изчистите вътрешните си притеснения, ако говорите открито за тях с хората, които ви ги създават. Покажете широко скроената си природа, не издребнявайте и не позволявайте да ви владеят емоциите. Нужен ви е здрав разум, такъв, какъвто винаги сте показвали. Търсете компанията на по-весели и усмихнати хора.
25 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Динамичен ден за вас, скъпи Водолеи. Сами ще се ангажирате с много неща едновременно, и само вроденото ви чувство за отговорност ще ви дава сили да ги свършите. Не си създавайте сами напрежение, а помислите и за почивка. Няма да ви липсва внимание и нежност от хората, които ви обичат.
25 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Домашни ангажименти ще отнемат по-голяма част от времето на някои от вас. Става дума за промени, които отдавна търсите. Не бързайте да давате оценка за някого, изчакайте и няма да сгрешите. Поговорете с него и едва тогава преценете действията му. Ще се изненадате много, когато разберете как стоят нещата. Да бъдете арбитри никак не е лесно.
25 яну 2020
Последни новини