20 °C

Екологосъобразно събират и съхраняват опасни отпадъци

Българо-швейцарска програма за сътрудничество реализира проект за екологосъобразно обезвреждане на пестициди с изтекъл срок на годност.

Стартиране изпълнението на проект ,,Екологосъобразно обезвреждане на излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита с изтекъл срок на годност” на територията на РИОСВ – Пловдив, на 25 септември склад в гр.Първомай, съхраняващ негодни за употреба пестициди, беше отворен и предаден на избрания изпълнител по ЛОТ 6 - ,,Проект Пестициди 2019” с участници ,,ЛЮДОН ТРАНС ЕООД / България/ и ,,ТРЕДИ” АД /Франция/. С реализацията на проекта събирането на опасните отпадъци и такива с изтекъл срок на годност ще става екологосъобразно, а съхраняването им ще бде в подходящи помещения.

Parvomi.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  12
  12
  3 -1
  08:22, 30 сеп 2019
  Най-накрая. След близо 13 години перипетии.Но все пак подобре късно отколкото никога.
 • 2
  Но
  Нова ТВ
  12 -3
  09:33, 30 сеп 2019
  https://www.vbox7.com/play:fdb1292c2e

  Клип за далаверите на общинският председател и д-р Бойлова. Обръч от свързани лица , власта и олигархията. Д-р бойлова лаконичи и овърта а Д. Петков се крие като плъх.
  Очаквайте още
  • Пи
   питагор
   3 -3
   11:38, 30 сеп 2019
   Ям чи тува е ясну на всеки ва за ко нова тиливизия трябва да ни гу казва. Ут то храст заяк няма да излене.
 • 3
  Вл
  Владо кмета
  7 0
  09:52, 30 сеп 2019
  РИОСВ да не спи а да види незаконното сметище в кв. Любеново дето общината си изхвърля отпадъците. До бившото ТКЗС
 • 4
  №1
  №1
  10 0
  20:31, 30 сеп 2019
  Гласувайте пак за Папаза и Дечо, гласувайте пак и за Митков ! Първомай ще е №1- най-медийно известния град.
  • 11
   11
   7 -3
   20:47, 30 сеп 2019
   Давчева и Попова нямат място в тази община те искат промяна само по избори.Едната проваля ГЕРБ, другата д-р Хубинов.
  • Ха
   Ха сега де
   7 0
   21:48, 30 сеп 2019
   Добре де никой в общинския съвет и кмет не са ли знаели за аферите на Дечо. Защо са си стискали очите? За да стиска и той ли?
  • Ho
   holy truths
   9 0
   21:53, 30 сеп 2019
   Що неземат да ги натоварят и тях - Митковци,Дечовци,Папазовци,****** разни като - Особено опасни отпадъци и на на 27.10.2019 и по този ЛОТ6 - Проект Пестициди 2019 да ги огробят .
 • 5
  Як
  Якуб от Жълтуша
  6 0
  21:59, 30 сеп 2019
  Да си жив и здрав Хассан ага!
  Аллах е велик!
  Мачкай агаряните!

Хороскоп за 23.09.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще мобилизирате вътрешните си сили и ще се справите с възникващите затруднения днес. Ще получите подкрепата на онези, на които сте помагали и обединявайки усилията си, ще ви бъде по-лесно да продължите напред. Лидерските ви заложби ще излязат на преден план и смело ще убеждавате някого в предимствата на идеите си.
23 сеп 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Приемайки новото и прилагайки го на практика в едно с познатите средства, ще работите ползотворно за изпълнение на поставените си цели. Няма да пропуснете нищо важно и ще се погрижите за детайлите около реализацията на важно събитие, така, че да не липсва настроение и всичко, което се изисква от вас.
23 сеп 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Успеете ли да разпознаете и назовете скритите си тревоги, ще постигнете победа, водеща към върхове. Възможно е застъпничеството ви за някого да ви постави в неблагоприятна светлина пред други, но приятелството е важно за вас. В открит разговор ще споделяте мислите си с близки хора и ще търсите мнението им.
23 сеп 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Делово предложение ще насочи мислите ви в по-практични рамки. Помислете, заслужава си да поемете риска, още повече, че сте подготвени за подобни предизвикателства. И други неща ще повишат настроението ви. Вслушайте се в желанията си, отворете сетивата си, не оставяйте безразлични към любовта.
23 сеп 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Бъдете реалисти и не очаквайте прекалено много от наскоро създала се ситуация. Очаква ви по-благоприятен период, затова точно сега не избързвайте с действията си. Днес имате страхотен успех сред противоположния пол, използвайте чара си. Втората част на деня ще е особено успешна за вас в личен план.
23 сеп 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Прекалено активни сте днес, за да почивате затова търсите всевъзможни начини да оползотворите енергията си. Работа по дома или нещо, свързано с него ще занимава голяма част от вас. Въпреки това обаче не пропускайте предложението на приятел за приятно мероприятие. Ако успеете да съчетаете и двете със сигурност ще останете най-доволни от този ден.
23 сеп 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Ще се съобразявате с високите си изисквания и ще дадете предимство на естетическите си възприятия. Това за някои означава влагане на повече усилия в конкретна задача, за това пък резултатите ще ви удовлетворят. Упорството ви ще довежда всичко, с което се захванете до успешен край.
23 сеп 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Съсредоточени сте и не допускате грешки. Съвсем близо сте до крайния успех. Близките ви проявяват разбиране и едва ли ще ви ангажират допълнително. Привличате вниманието на важен за вас човек. От тук нататък всичко е във вашите ръце. Някои от вас се държат прекалено самоуверено на моменти граничещо с арогантността. Това едва ли ще се приеме радушно.
23 сеп 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Притесненията на някои, свързани с промяна на работното място няма да са за дълго. Ще откриете подходящите хора, с които ще се сработите бързо и така ще навлезете в новата си среда. Приятелски настроен към вас човек ще ви покаже, че оценява присъствието ви и заедно можете да постигнете много.
23 сеп 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Хубави емоции ще разнообразят деня ви, ще ви направят активни и усмихнати. Психическата ви уравновесеност и душевна хармония ви позволяват да осъзнаете своята уникалност. Активни и уверени ще откриете за себе си много истини, които до сега са ви убягвали. Някои от вас ще пътуват, но не поемайте излишен риск.
23 сеп 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Намерете достоен начин да се разделите с хора, които са ви разочаровали, но ги обичате. Ако трябва се вслушайте в съветите, които ще получите. Възможни са обрати на плановете ви.
23 сеп 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Верни в предвижданията си, ще постигнете намеренията си, влагайки всичко, което е нужно за успеха ви днес. Не омаловажавайте отношението на някого към вас, добро или не, то може да се окаже решаващо за изхода на една ситуация. Във възможностите ви е да й повлияете положително, ако излъчвате светли мисли към участващите в нея хора.
23 сеп 2020
Последни новини