14 °C

Екологосъобразно събират и съхраняват опасни отпадъци

Българо-швейцарска програма за сътрудничество реализира проект за екологосъобразно обезвреждане на пестициди с изтекъл срок на годност.

Стартиране изпълнението на проект ,,Екологосъобразно обезвреждане на излезли от употреба пестициди и други препарати за растителна защита с изтекъл срок на годност” на територията на РИОСВ – Пловдив, на 25 септември склад в гр.Първомай, съхраняващ негодни за употреба пестициди, беше отворен и предаден на избрания изпълнител по ЛОТ 6 - ,,Проект Пестициди 2019” с участници ,,ЛЮДОН ТРАНС ЕООД / България/ и ,,ТРЕДИ” АД /Франция/. С реализацията на проекта събирането на опасните отпадъци и такива с изтекъл срок на годност ще става екологосъобразно, а съхраняването им ще бде в подходящи помещения.

Parvomi.NET

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (10)

 • 1
  12
  12
  3 -1
  08:22, 30 сеп 2019
  Най-накрая. След близо 13 години перипетии.Но все пак подобре късно отколкото никога.
 • 2
  Но
  Нова ТВ
  12 -3
  09:33, 30 сеп 2019
  https://www.vbox7.com/play:fdb1292c2e

  Клип за далаверите на общинският председател и д-р Бойлова. Обръч от свързани лица , власта и олигархията. Д-р бойлова лаконичи и овърта а Д. Петков се крие като плъх.
  Очаквайте още
  • Пи
   питагор
   3 -3
   11:38, 30 сеп 2019
   Ям чи тува е ясну на всеки ва за ко нова тиливизия трябва да ни гу казва. Ут то храст заяк няма да излене.
 • 3
  Вл
  Владо кмета
  7 0
  09:52, 30 сеп 2019
  РИОСВ да не спи а да види незаконното сметище в кв. Любеново дето общината си изхвърля отпадъците. До бившото ТКЗС
 • 4
  №1
  №1
  10 0
  20:31, 30 сеп 2019
  Гласувайте пак за Папаза и Дечо, гласувайте пак и за Митков ! Първомай ще е №1- най-медийно известния град.
  • 11
   11
   7 -3
   20:47, 30 сеп 2019
   Давчева и Попова нямат място в тази община те искат промяна само по избори.Едната проваля ГЕРБ, другата д-р Хубинов.
  • Ха
   Ха сега де
   7 0
   21:48, 30 сеп 2019
   Добре де никой в общинския съвет и кмет не са ли знаели за аферите на Дечо. Защо са си стискали очите? За да стиска и той ли?
  • Ho
   holy truths
   9 0
   21:53, 30 сеп 2019
   Що неземат да ги натоварят и тях - Митковци,Дечовци,Папазовци,****** разни като - Особено опасни отпадъци и на на 27.10.2019 и по този ЛОТ6 - Проект Пестициди 2019 да ги огробят .
 • 5
  Як
  Якуб от Жълтуша
  6 0
  21:59, 30 сеп 2019
  Да си жив и здрав Хассан ага!
  Аллах е велик!
  Мачкай агаряните!

Хороскоп за 29.03.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Общуването с близките ви днес ще ви донесе спокойствие и увереност за бъдещето. С лекота ще решите домашните проблеми. Не унивайте. Разчитайте повече както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Делата, започнати днес ще завършат с успех. Хубавите емоции и настроения ще ви направят и по-добри.
29 мар 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Вървите неотклонно по пътя, който сте си избрали. Макар и бавно, постигате целите си и това ви изпълва със задоволство. Не сте склонни да се поддавате на влиянието, което някои хора се опитват да наложат над вас. Следвате единствено собствените си принципи и не се интересувате от то приказките на околните. Сърдечният ви партньор има нужда от помощта ви.
29 мар 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Обкръжението на близките ви хора внася спокойствие в душата и мислите ви. Заедно ще решавате възникващите въпроси и ще планирате бъдещето си. Ще разчитате както на собствените си сили, така и на подкрепата им. Всичко започнато днес обещава да завърши с успех.
29 мар 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Колебанията ви са напълно излишни. Действайте решително и желаните резултати ще се превърнат в реалност. Не се тревожете за половинката си, тя се справя чудесно и без вашите напътствия. Не прекалявайте със загрижеността си.
29 мар 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Живейте с повече увереност в себе си. Не позволявайте да ви потискат нечии чужди комплекси. Освободете се от привързаностите си, ако търсите щастието. Правете нещата, от които ще получите удовлетворение. Постигнатото ще ви направи по-смели, дръзки и вдъхновени. Ще поставите началото на бъдещите си успехи.
29 мар 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Оставете вълната на проблемите да мине над главата ви, без да ви засегне. Любовта е тази, която ви закриля, съветва и направлява. Вслушайте се в съветите на любимия човек. Днес вие сте едно цяло. Доверете му се и заедно решавайте. Посветете се на изкушенията на една страстна любов. Този свят е сякаш само за вас двамата.
29 мар 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Шумът и суетата не са сред представите ви за неделен ден. Във възможностите ви е да бъдете по-внимателни и добри с околните, без да ги притеснявате с претенциите си. За това потърсете тихо място за отмора, където да останете насаме със себе си и мислите си. Нечия любов ще ви помогне да се възстановите от стреса и даде сили за нови предизвикателства.
29 мар 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Пролетният ден ще привлича много от вас навън, сред природата. Там ще получите тласък на идеи и по-късно с лекота ще вземате решенията си. За да откриете пътя ви е нужна добра ориентация и подготвеност, а вие ги имате и двете. Ще срещнете подкрепа, щом сте готови да я приемете.
29 мар 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Финансови несгоди и свързаните с тях семейни взаимоотношения ще притесняват много от вас. В очакване сте нещо добро да се случи, но за това ви е нужна надеждна подкрепа, с повече аргументи в своя защита, ще се справите. Консултация със специалист ще облекчи оплакванията ви и направи по-леко и бързо да преминат неразположенията ви.
29 мар 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Направете нужното, за да запазите доброто настроение на всички около вас. А някои от вас ще получат покана за излет сред природата. Не се колебайте дълго. Разходката, освен че ще ви разтовари, ще ви зареди с много положителна енергия и приятни емоции.
29 мар 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Отдайте се на почивка, заслужили сте я. Работата в къщи може и да почака. Правете неща, които ви доставят удоволствие, четете, гледайте телевизия, мързелувайте активно. Вижте се с приятели, веселете се и забравете за грижите. До вас ще достигне вест, която може да ви провокира към нови търсения.
29 мар 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Бъдете по-сдържани в оценките си за хората. Рискувате много, ако споделите мнението си с неподходящия човек. Не прибързвайте с отчаянието, съвсем скоро ще ви се открият прекрасни шансове за реализация.
29 мар 2020
Последни новини