Промени в транспортните схеми във връзка с провеждане на есенния панаир в Първомай

Във връзка с провеждане на традиционния есенен панаир в гр.Първомай със заповед на кмета на общината Ангел Папазов се променя маршрута на градския транспорт от 15 часа на 12 септември до 18 часа на 15 септември 2019г. :

ул. :Княз Борис I”, ул.”Стефан Стамболов”, ул.”Стара планина” и ул.”Княз Борис I” по посока кв. Дебър.

Местостоянка – в двете посоки на кръстовището на ул.”Орфей”, ул.”Стара планина” и ул.”Княз Борис I” /пред съществуващия паркинг „Ропотамо”.

Автобусите ще се движат на всеки кръгъл час от гр.Първомай и на всеки половин час от кв.Дебър както следва:

- на 12.09.2019г. от 15,00  до 22,00 часа

- на 13.09.2019 г. от 15,00 до 24,00 часа

- на 14.09.2019 г. от 7,00 до 24,00 часа

Последният автобус за с.Татарево на 13.09. 2019г. и на 14.09.2019г. ще бъде в 23,00 часа.

На 15 септември автобусите ще се движат по часово разписание от транспортната схема и по маршрута от първия ден на панаира.

Автобусите на междуградския транспорт за дните на панаира  в посока Първомай – Караджалово и обратно ще бъде следния:

- ул.”Княз БорисI”,ул.”Кочо Честименски”, ул.”Братя Миладинови – юг”, ул.”Сливница”, ул. „Орфей”, ул.”Стефан Стамболов”, спирка подлез-център и хотел „Финест”.

Марщрутът на тежкотоварните автомобили за дните на панаира ще бъде следния:

- ул.”Княз БорисI”, ул.”Васил Друмев”, ул.”Малина”.

Частично ще бъде затворена с оградни пана  ул. „Стефан Стамболов” от кръстовището с ул.”Хан Крум” до кръстовището с ул.”Орфей”.

Ще се затворят следните прилежащи улици „Орфей” в участъка от ул.”Хан Крум” до „Сливница”, „Ал.Стамболийски” – до кръстовището с „Плиска”, „Христо Ботев” – до кръстовището с „Перуника”. Улиците „Иглика” и „Перуника” ще се използват за зареждане на панаира.

Красимира Ст. Славова

Източник: Parvomai.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Де
    Дедовия
    8 0
    05:18, 12 сеп 2019
    Това е най-малоумното решение за тежкотоварните камиони (тирове). Интересно ми е, как ще мине ТИР по В.Друмев (Буковската махала)??! Там две коли трудно се разминават, а някой ********* е решил да отбие от там тировете. Изкуствено се правят предпоставки за ПТП- та. Ще има отнесени калници,огледала, огради и т.н. За какво са надлезите??? Тировете трябва да се отклоняват от надлеза на болницата през надлеза до Партизанин и обратно
Последни новини