Син уби майка си след спречкване в Калоянци

60-годишна жена починала, след като била наранена от 33-годишния си син при спречкване в дома им в село Калоянци. Инцидентът станал на 6 септември. На пострадалата била оказана спешна помощ и била настанена в болницата за лечение, където починала. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ-Кърджали, а след това до 72 часа с постановление на прокуратурата. Извършен е оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство по чл.124, ал.1 от Наказателния кодекс. По случая работа продължават сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай в РУ-Кърджали.

По 130 лв. глоба са наложените административни наказания на двама мъже на 28 и 40 години, които на 5 септември около 22 часа чупили бутилки и чаши и обиждали персонала на заведение в областния град. Санкциите са с решение на Районния съд в Кърджали.

27-годишен мъж е задържан в РУ-Кърджали, след като при свада на бензиностанция в областния град счупил глезена на 24-годишен. Инцидентът станал на 5 септември около 23 часа. Образувано е досъдебно производство по чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс за нанесена средна телесна повреда.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини