8 °C

Какво планирали граждани на Райха, арестувани в Германия

Полицията в Берлин и няколко области в Германия проведе едновременно спецакции срещу граждани на Райха. Сега излиза какво точно са планирали, пише zeit .

От три дни Ута Махлинг не публикува в интернет нищо за своите последователи. Вероятно защото офицерите иззеха мобилния ѝ телефон и нейния компютър. Разследващите претърсват устройствата за уличаващи материали.

От години 58-годишната, чието име е променено тук по правни причини, контролира от Берлин група граждани на Райха, която има за цел да премахне Федерална република Германия. Групата се нарича "Обединени германски народи и племена", самата Махлинг се обявява за "опълномощена".

В четвъртък сутринта миналата седмица полицията едновременно удари в Берлин, Бранденбург и Мекленбург. Обвинението е: формиране на престъпна организация.

Освен всичко друго, се казва, че гражданите на Райха заплашват министъра на правосъдието на Бранденбург Стефан Людвиг. В допълнение членовете са обвинени в различни имуществени вреди, опит за принуда, опит за изнудване и опит за лишаване от свобода от самоназначен съд. Защо Ута Махлинг е можела работи необезпокоявана в Берлин толкова дълго? Групата просто луда ли е или опасна?

"Собствен ред" била целта

Според конституционната защита в момента в Германия има 19 000 граждани на Райха, само в Берлин и Бранденбург са над 650. Някои от тях се смятат за войнствени, други за сравнително безобидни. Генералният прокурор казва, че Махлинг и нейните колеги искали да установят "отделен ред" в Германия.

Гражданите на Райха не признават Федералната република като държава, но я разглеждат като компания. Тъй като компаниите нямат право да законодателство, не е нужно да се придържате към него.

Под истинското си име Махлинг управлява канал в Youtube, в който обяснява мирогледа си. Аргументите й звучат объркано, понякога тя се позовава на „Germanische Erstbesiedlungsrechte“, понякога на „Всеобщия пощенски договор от 1897 г.“.

Изтекли са множество документи в Tagesspiegel, които рисуват картина на вътрешния живот на "обединените германски народи и племена". Например в писмо е изброено как групата иска да промени Германия след завземането на властта: Всички вземащи решения на Федералната република, включително политици, висши служители, съдии и шефове на компании, трябва да бъдат вкарани в затвора за пет години. Всички училища трябва да бъдат затворени поне една година, за да могат да се обучат нови учители и да се създават алтернативни учебни програми. В него се казва още: „Чужденците, бежанците, неместните хора, се насочват към родните си страни“.

Затворниците в затвора трябва в бъдеще да получават само "сурова и необработена храна". Дори бъдещите празници, са вече постановени от групата: само "оригинални" за Германия, т.е. на "преди християнизацията": 29 септември ще бъде "Wodanstag" - като "благодарение на Wodan за реколтата", а 14 октомври „жертва на предците“ - в чест и памет на предците.

Tagesspiegel има имената на повече от 40 офицери от групата. Наричат ​​себе си „кмет“, „магистрат“ или „Юдизикарин“. Някои от тях принадлежат на съд в Берлин, който те считат за най-важния орган за вземане на решения на германска земя: „Върховният съд на обединените германски народи и племена“.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Уверени в правотата на мислите си, ще поставите условие пред онези, с които работите за конкретни изпълнения и обвързаности, които ще променят резултатите ви, но в положителна посока. По този начин ще продължите спокойно напред, със защитени интереси и добре свършена работа.
27 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Днешните ви ангажименти ще ви срещнат с нови и интересни хора. Ако дейността, с която се занимавате е в сферата на услугите, изгледите за успех нарастват значително. Трудно ви е да откажете помощ на ваш близък, колкото и да сте затрупани с работа. Успявате да постигнете желаното при преговори, които отдавна водите.
27 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Трудностите ви не са непреодолими, но ще ги решите по-леко, ако потърсите съдействие. Вървите в правилната насока, нужно е още време и търпение. Станете по-дружелюбни към онези, които ви помагат и ви се възхищават. Не си давате сметка, че без тяхната енергия не бихте стигнали до там, където сте.
27 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Имате енергия, но не пренебрегвайте прекалената си натовареност. Работата ще ви погълне и това няма да се хареса особено на интимният ви партньор. Изяснете чувствата си, споделяйте повече време заедно. Финансова договореност ще повиши доходите ви.
27 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Сблъсквайки се с професионални и финансови проблеми, ще търсите начини за решаването им. Затрудненията ще ви мотивират да се мобилизирате и в тази връзка ще покажете не проявени до сега достойнствата на характера си. Избягвайте конфликтите, за да не разпилеете енергията си напразно.
27 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Неразрешени служебни въпроси ще ви подтикнат да изразите по-ясно позицията си и да приключите с тях. Аргументирано ще защитите идеята си за промяна в организацията на работното място или общият ви бизнес. Не пренебрегвайте мнението на колегите си и не се дистанцирайте, за да вървят по-гладко нещата ви.
27 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Работата ще ви спори и ще ви носи удоволствие. С пораснали финансови възможности ще се погрижите и за развлеченията на близките си. Имате добър тонус, но нещо дълбоко в душата ви кара да тъгувате. Бъдете искрени пред себе си и дайте предимство на скритите си желания. Удовлетворявайки ги ще се почувствате щастливи.
27 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Емоционални пристрастия ще ви тласнат към човек, който меко казано не ви заслужава. Не позволявайте на чувствата да замъглят разума ви и бъдете прагматични. Имайки адекватно поведение към случващото се наоколо, ще получите предимство в предстоящи събития. Ако от вас се очаква отговор – на бързайте, помислете.
27 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Делата, които сте планирали да се осъществят бързо, ще се забавят не по ваша вина. Оставете настрана вълненията на колега, който се опитва да ви натоварва с проблемите си. Едва ли можете да му помогнете, а и по-скоро той ще ви попречи да свършите част от своите намерения.
27 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Текущи проблеми ще ви поставят в условия да избирате една или друга възможност за решаването им. Пряката ви заетост също ще ви ангажира и по-малко време ще ви остава за личен живот. Доверете се на хората край себе си и не търсете причини да разваляте вече договорени условия.
27 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявената инициатива днес ще даде резултати, очакват ви ползотворни срещи и постигане на договорености. Доказване на професионални качества и други придобивки. Развитията в личния ви живот ще продължат и занапред, въпреки, че някои от вас не мислят така. Не са изключени здравословни неразположения, вземете мерки.
27 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Дългоочаквано събитие ще ви донесе много настроение и радостни вълнения. Възползвайте се от благоприятната обстановка, притесненията ви ще отпаднат и ще покажете най-доброто. В личен план ще си задавате много въпроси, за цената на успеха, за любовта и други не по-малко важни неща за вас.
27 яну 2020
Последни новини