Какво планирали граждани на Райха, арестувани в Германия

Полицията в Берлин и няколко области в Германия проведе едновременно спецакции срещу граждани на Райха. Сега излиза какво точно са планирали, пише zeit .

От три дни Ута Махлинг не публикува в интернет нищо за своите последователи. Вероятно защото офицерите иззеха мобилния ѝ телефон и нейния компютър. Разследващите претърсват устройствата за уличаващи материали.

От години 58-годишната, чието име е променено тук по правни причини, контролира от Берлин група граждани на Райха, която има за цел да премахне Федерална република Германия. Групата се нарича "Обединени германски народи и племена", самата Махлинг се обявява за "опълномощена".

В четвъртък сутринта миналата седмица полицията едновременно удари в Берлин, Бранденбург и Мекленбург. Обвинението е: формиране на престъпна организация.

Освен всичко друго, се казва, че гражданите на Райха заплашват министъра на правосъдието на Бранденбург Стефан Людвиг. В допълнение членовете са обвинени в различни имуществени вреди, опит за принуда, опит за изнудване и опит за лишаване от свобода от самоназначен съд. Защо Ута Махлинг е можела работи необезпокоявана в Берлин толкова дълго? Групата просто луда ли е или опасна?

"Собствен ред" била целта

Според конституционната защита в момента в Германия има 19 000 граждани на Райха, само в Берлин и Бранденбург са над 650. Някои от тях се смятат за войнствени, други за сравнително безобидни. Генералният прокурор казва, че Махлинг и нейните колеги искали да установят "отделен ред" в Германия.

Гражданите на Райха не признават Федералната република като държава, но я разглеждат като компания. Тъй като компаниите нямат право да законодателство, не е нужно да се придържате към него.

Под истинското си име Махлинг управлява канал в Youtube, в който обяснява мирогледа си. Аргументите й звучат объркано, понякога тя се позовава на „Germanische Erstbesiedlungsrechte“, понякога на „Всеобщия пощенски договор от 1897 г.“.

Изтекли са множество документи в Tagesspiegel, които рисуват картина на вътрешния живот на "обединените германски народи и племена". Например в писмо е изброено как групата иска да промени Германия след завземането на властта: Всички вземащи решения на Федералната република, включително политици, висши служители, съдии и шефове на компании, трябва да бъдат вкарани в затвора за пет години. Всички училища трябва да бъдат затворени поне една година, за да могат да се обучат нови учители и да се създават алтернативни учебни програми. В него се казва още: „Чужденците, бежанците, неместните хора, се насочват към родните си страни“.

Затворниците в затвора трябва в бъдеще да получават само "сурова и необработена храна". Дори бъдещите празници, са вече постановени от групата: само "оригинални" за Германия, т.е. на "преди християнизацията": 29 септември ще бъде "Wodanstag" - като "благодарение на Wodan за реколтата", а 14 октомври „жертва на предците“ - в чест и памет на предците.

Tagesspiegel има имената на повече от 40 офицери от групата. Наричат ​​себе си „кмет“, „магистрат“ или „Юдизикарин“. Някои от тях принадлежат на съд в Берлин, който те считат за най-важния орган за вземане на решения на германска земя: „Върховният съд на обединените германски народи и племена“.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 15.09.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Имате известни претенции днес относно работата на околните и това може да не се хареса на много от хората около вас. Това обаче едва ли е в състояние да ви попречи да реализирате намеренията си. Ще останете приятно изненадани от благоприятната ситуация в която попадате към края на деня. Промяна в личен план ще ви подейства освежаващо, не се лишавайте от нея.
15.09.2019

Хороскоп за Телец

Телец
Отворете душата си за романтиката около вас и ще се изненадате от нагласата си за всякакви авантюри. Ще се окажете спокойна спирка и доверен приятел. Ще изживеете мечтани часове с любимия човек. Ще ви занимават имотни въпроси, за които приятели ще ви помогнат да осъществите замисленото.
15.09.2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Позволете си да се откъснете за малко от напрежението в службата и дома. Заредете се позитивно с неща, които ви радват и ви помагат да се отморите. Имате нужда от глътка свеж въздух. Променете еднообразието, което преживявате с интимния партньор. Не преценявайте човека до вас по способността му да сервилничи, а по начина му да взима решения.
15.09.2019

Хороскоп за Рак

Рак
Настроени сте за повече удоволствия и развлечения, но бъдете и бдителни. Не всичко сега ви е позволено, и ако нарушите нормите ще страдате. Вашата любвеобилност навлиза в нов етап и се пазете да не прекалите с чувствата си. През този период са възможни хронични ставни и други оплаквания.
15.09.2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Днес предприемете пътуване само ако е добре обмислено и добре организирано за да не ви изненада неприятно. Денят ще ви предложи много забавления и едва ли ще скучаете. Не се впускайте прибързано във вихрени авантюри.
15.09.2019

Хороскоп за Дева

Дева
Времето на открито, извън дома не е загубено. Ако имате нужда от спокойствие, природата е добрата алтернатива. С подходяща компания часовете ще минат приятно. Но при някои се налага да се посветят на учене или да използват деня за наваксване на пропуснатото.
15.09.2019

Хороскоп за Везни

Везни
Част от вас ще пристъпят към изпълнение на планираните си задачи, в които влизат и домашните задължения. Други ще използват деня за отмора или просто на разходка, но ще ви бъде приятно. За повечето от вас съдбата е подготвила приятни изненади, придобивки и положителни емоции.
15.09.2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нежеланието ви да се съобразявате с проблемите на приятелите си ще влоши отношенията ви. Мислете за времето, когато ще имате нужда от тях, защото е сигурно, че такова ще дойде. Работата, която намирате за привлекателно ще ви отегчи с непредсказуемите си препятствия. Не се отказвайте лесно.
15.09.2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако има нещо, което тревожи мислите ви не се колебайте да го споделите. Ще намерите по-бързо решението и ще ви олекне. Добре е да не се ангажирате с прекалено много задачи. Постепенно ще навлезете във форма, но до тогава се щадете повече. Така можете да постигнете резултатите, които очаквате.
15.09.2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мерете думите си, рискувате да засегнете чувствата на близък човек, оставайки неразбрани. Очакванията ви са големи, а обстоятелствата няма да ви поднесат изненади. Нужно е още да поработите за да стигнете до тях. Желанието ви е голямо, но не е достатъчно. Романтична закачка с приятен представител на другия пол.
15.09.2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Затрупани сте с домашни задължения и няма да може да отделите много време за себе си, а имате нужда. Преценете дали работата по дома е толкова важна и дали ще можете да се справите с упреците на близките си, ако решите да я пренебрегнете. Финансови постъпления може да ви помогнат да се справите по-лесно с броженията у дома.
15.09.2019

Хороскоп за Риби

Риби
За да ви бъде приятно и уютно още от сутринта си помислете как да прекарате деня. Не се поддавайте на негативни мисли и не позволявайте нечие лошо настроение да развали вашето. Ще получите обаждания, които ще ви зарадват и ще дадат простор на мечтите ви. Очаква ви един весел ден в компанията на приятни хора.
15.09.2019
Последни новини