29-годишен американец има 21 деца от 11 различни жени

29-годишен американец има 21 деца от 11 различни жени. Многобройното поколение на Дезмънд Хатчет било разкрито след като властите в Тенеси, САЩ, го изправили пред съда, тъй като не плащал издръжката на децата.

Мъжът по всяка вероятност е рекордьор в САЩ, но споделя, че "това просто се случи". Много жители на Ноксвил поискали той да бъде кастриран, но Хатчет е категоричен, че няма да има повече деца.

Мъжът, който получава минимална заплата, сподели пред репортери, че знае имената и годините на всичките си деца. Те са от новородено до 11- годишно дете. Властите в Ноксвил съобщиха, че планират да предоставят половината от месечното му възнаграждение на децата, но техни представители заявават, че те ще стигне само за 1 паунд на седмица за всяко.

"Дезмънд не може да издържа всички деца, щатът Тенеси трябва да се намеси", заяви адвокатът на Хатчет. Мъжът се похвали, че има четири деца от различни жени само за една година. След като той се появил в местна телевизя, повече жени заявили, че той е баща на децата им. Хатчет заявява, че всички жени, с които е имал връзка, знаели, че той има други деца. Жена, която има две деца от Хатчет, твърди, че трябва да получава по 44 паунда на месец от него, но той рядко й помага.

Властите в Ноксвил наредили на Хатчет да се яви в съда, за да обясни как възнамерява да плаща издръжката на децата. Това трябва да стане следващия месец.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини