37 °C

БСП – Първомай откри нов клуб в центъра на Първомай

Изображение 1 от 2

  С водосвет, пожелания за успех и победа в политическите начинания на местната организация се откри Клуб на БСП – Първомай на ул. „Орфей“.

  Гости на откриването бяха Иван Кръстев и проф. Румен Гечев. „Ние винаги сме били до хората и се срещаме постоянно с нашите съграждани, затова този клуб ще бъде още едно доказателство, че сме тук и търсим диалог, бяха думите на Николай Митков – председател на БСП Първомай. „Няма как да не спечелим тези избори, защото не става дума за победа на БСП, а за победа на българските граждани. Хората искат справедливост сега и нормален живот като граждани на европейска страна."

  Преди това гостите бяха на среща с жители на селата Брягово и Искра.

  „Истината е, че тази кампания не е само за Европейския Парламент, а да се поиска оставка и незабавни избори в страната. На всички им омръзна безграничната наглост на управляващото мнозинство. Това е кампания за оцеляването не на ГЕРБ, а за личното оцеляване на Бойко Борисов. За нас, за БСП обаче това е кампания, която цели промяна. Ние трябва да работим за възстановяване на законността, справедливостта и сега е времето“, заяви при среща с жителите на село Брягово Иван Кръстев, кандидат за ЕП от листата на БСП.

  Каква е връзката ни с Европа, защо страната ни изостава след 2007 година, когато влязохме в ЕС, защо доходите на българите остават сред най-ниските – бяха част от въпросите, които хората от първомайското село задаваха на присъстващите.

  Иван Кръстев засегна и един от най-важните въпроси за  България – обезлюдяването и демографската криза: „През последните три години хиляди българи са заминали зад граница. И това са хора основно в трудоспособна възраст. Ако през 2009, когато нямаше още ГЕРБ, са се родили 88 000 деца, то днес са едва малко над 53 000. Дали това е от добро или заради управлението на Борисов?", попита риторично шестият в листата на БСП.

  Платена публикация

  Купуването и продаването на гласове е престъпление!
   

  Хороскоп за 25.08.2019

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Сполуката ще бъде с вас независимо с какво се занимавате. Сега е момента да покриете дълговете си, ако имате такива, и да помислите за спестявания. Спокойно можете да си позволите повече свобода при покупките. Здравето ви е отлично и скоро едва ли ще ви създава проблеми.
  25.08.2019

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Времето ще ви стигне, за да получите яснота по задача, която ви затруднява и да я свършите в срок. С интелигентното си присъствие печелите повече симпатизанти и този факт скоро ще ви отведе в друга сфера на занимания. Отнесете се с внимание към сърдечни и очни проблеми, ако се появят такива.
  25.08.2019

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще се чувствате изпълнени с ентусиазъм и сами ще търсите интересни преживявания. Ако сте хора на творческия труд резултатите ви ще бъдат забележителни. Не се поддавайте на слуховете, рискувате да влезете в конфликт с много близък за вас човек. Приятна ще бъде и вечерта ви. Запознанство с интересен човек.
  25.08.2019

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С настроение ще се отдадете на всичко, което имате намерение да свършите днес. Може би, защото повечето от задачите, които си поставяте са приятни, носещи ви отмора и забавления. Но не всички, някои ще търсят контакт с представители на бизнес-среди или други важни хора, очаквайки от тях подкрепа за делата си.
  25.08.2019

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Занимавате се с много неща днес и държите всичко да бъде направено както трябва. В определен момент ще ви се наложи да вземете нелеко решение, което е възможно да ви противопостави на близките ви. Вие обаче ще намерите начин да се справите с положението така, че всички да останат доволни. Радвате се на забележителен жест от страна на любимия човек.
  25.08.2019

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Справяте се с лекота с въпросите, с които се занимавате днес. Постарайте се да не обръщате внимание на маловажните въпроси, с които се опитват да ви ангажират околните. Ще ви се наложи да обърнете внимание на нещо, което може да ви помогне да свършите нещо важно далеч по-лесно. Контактите ви днес ще са особено ползотворни за бъдещото ви развитие.
  25.08.2019

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Помислете дали не пропускате важни неща. Работата ви налага да вземете неотложни мерки. Не взимайте присърце критиката на околните, но въпреки това е полезно да се вслушате в думите им. У дома ви очаква спокойствие. Това ще ви привлича и ще ви се иска да не го напускате.
  25.08.2019

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Каквито и да са събитията днес, не се отказвайте при неуспех. С повече упоритост и търпение ще постигнете желаният от вас резултат. Можете да си позволите някои удоволствия, от които напоследък сте се лишавали. Ако скучаете, ще ви хрумнат идеи, подтикващи ви към веселие.
  25.08.2019

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще срещнете разбиране и по-лесно ще ви се отдава да убеждавате някого в правотата на предложенията си. Придобивките ще ви носят удовлетворение, предвид трудностите по изпълнение на задачите си. В интимните отношения бурните страсти отстъпват място на тихи и хармонични отношения.
  25.08.2019

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Сегашното развитие на ситуацията ви изпълва със спокойствие и с удовлетворение можете да се посветите на предпочитаните от вас занимания. Ентусиазмът ви очарова всички около вас. Не е нужно да търсите съдействието им, те сами ще ви го предложат. Предстоят ви запомнящи се събития. Възползвайте се максимално.
  25.08.2019

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Приятни занимания, доставящи ви наслада. Подберете ги, ако това ви се отдава и ще се чувствате свободни и успяващи. Интимния ви живот може да ви носи повече удовлетворение, ако сте повече открити в отношенията си с партньора. Нараства възможността да получите очаквани материални придобивки.
  25.08.2019

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Голяма част от вас ще са заети с лични дела днес. Справяте се успешно с въпрос, който не сте планирали. Притеснявате се излишно за възникнала ситуация. Имайте търпение и нещата ще се разрешат във ваша полза. Приятел се нуждае от личен съвет, отнесете се сериозно към ситуацията и проявете разбиране.
  25.08.2019
  Последни новини