Кралицата забрани на Меган да използва кралските бижута на Даяна

    Принц Хари изрази недоволството си, след като кралицата забрани на съпругата му, херцогинята на Съсекс, да използва някои от бижутата от кралската колекция, съобщиха Dailymail.

    Източник в двореца сподели, че Меган няма да има достъп до определени безценни бижута, принадлежали на принцеса Даяна, докато за Кейт няма такова условие.

    С това действие кралицата изразява недоволството си от „изискващото поведение“ на Меган, което проличавало още преди сватбата с принц Хари. Източници ставали свидетели на това самият принц да казва на персонала „Каквото поиска Меган, го получава.“ 

    Хари и Мегън се отделиха от Уилям и Кейт и в Instagram

    Меган вече няколко пъти изразила желание да носи от кралските тиари на официални вечери, но била разубеждавана от свекара си, принц Чарлс, който й казвал, че е неподходящо и още не била наясно с етикета.

    Подобна драматична развръзка е имало и още по време на сватбата на Меган и Хари. Тиарата, която актрисата поискала за сватбата си, била отказана. Кралицата казала на принц Хари „Меган не може да има каквото поиска. Ще носи тиарата, която й е дадена.“
     

    Източник: dnes.bg

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини