Кметът на Чепеларе уважи зимния празник на Първомай

    В присъствието на кметовете на няколко общини и с активното съдействие на Славка Чакърова – кмет на Чепеларе, бяха наградени най-добрите скиори от Първомай.

    27-я зимен спортен празник на община Първомай се проведе в най-студения уикенд от зимата. Това не уплаши любителите на ските и над 50 мъже, жени и деца взеха участие в надпреварата.

    Най-малкият скиор тази година беше 4-годишната Дария Караславова. Таткото на Дария – Георги Караславов, стана победител при мъжете

    На второ и трето място при мъжете са арх. Александър Иванов и бъдещият д-р Тодор Рашев.

    При жените победител също е представител на фамилията Караславови – Пламена Караславова, следвана от сестра ѝ Деница, която познаваме като поп певица. Третото място зае студентката по медицина Радостина Павлова.

    Още две сестри заеха призови места – Елица Николова е победител при децата, а сестра ѝ – Ралица, е трета. Между момичетата застана и едно момче – на второ място се класира Борислав Благоев.

    Семейство Ана и Христо Николови и дъщерите им Елица и Ралица получиха приз за най-спортно семейство.

    Победителите получиха купи и медали, връчени от кметовете на общините Първомай и Чепеларе Ангел Папазов и Славка Чакърова. Предметни награди имаше и за всички малчугани, а кметицата покани първомайци да гостуват и на пистите на Мечи чал.

    Теодора Кирякова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (20)

    • 1
      Гл
      Гласът на Хората.
      2 -8
      10:05, 25 фев 2019
      Някой каза, че Гласът на Хората и Питагор сме си б... Виж коментара
    • 2
      Пи
      питагор
      17 -2
      10:58, 25 фев 2019
      нимойте мъ убиждайте моля яз съ разграничавам категорично от този налудничев глас на хората. Низнам кой мъ е турил на един кънтар с тоя глас но явно и тоя серсемин му хлопа дюшемету. Искам да дикларирам прид всички куито читат тоя сайт чи моите възгледи по никакъв начин нямат дупирна точка с идеите на маркс ленин димитров и живков. А относно тази статия щи кажа чи общинътъ и янгу за 27 пъть направиха зимния си пир по време на чума. Пърумай умира те тръгнали ски да карат и да се фалят една шепа комунисти кви са спортисти са срам за пърумай и пърумайци.
    • 3
      Гл
      Гласът на Хората
      3 -8
      12:09, 25 фев 2019
      Маркс има само една грешка. След като е направил п... Виж коментара
      • Ив
        Иван Маринов
        11 0
        15:30, 25 фев 2019
        НедопУстимо е да се пише "недопОстимо", Гласе Дрезгав! Недопустимо е да се пише "ПроблемАт"... Не е елегантно и интелигентно!
    • 4
      Ск
      СКИОР
      22 -1
      15:03, 25 фев 2019
      Както народа казва "всичко мара втасала само се не сресала" и на кмета и обкръжените му до ски го докараха. Да потрошат и още повече финанси.и забележете наградените - фамилия караславов и сие. Фактите говорят........................
    • 5
      Фъ
      Фътю
      26 -1
      16:07, 25 фев 2019
      Заглавието кърти мивки. Това е истинският гвоздей на събитието, чакано с нетърпение от по-висшата част от първомайското общество цяла година. Каква височайша чест за скромния ни градец, че кметицата на Чепеларе дошла да пие едно на трапезата на нашия кметь... Кат няма хляб, поне зрелища да има за хората!
    • 6
      Гл
      Гласът на Хората
      2 -8
      16:41, 25 фев 2019
      Гласът на Хората, проверявайки написания текст, на... Виж коментара
      • Ив
        Иван Маринов
        11 -3
        17:00, 25 фев 2019
        Проява на интелект, недоучено хлапе, е да прочетеш какво си написало преди да натиснеш бутона "Изпрати". Проява на неуважение към грамотните хора е да ги обвиняваш в това, че грешките се набиват в очите им без да са ги търсили. Проява на неграмотност, а не на бързане е да напишеш "недопОстимо", вместо "недопУстимо". Няма как да е печатна грешка просто. А и нямаш право да допускаш никакви грешки, използвайки такъв високопарен и назидателен изказ спрямо скромните първомайски читатели, част от които са получи знанията си, дадени им от учители като Самуил Панайотов. А относно излишността на елементите, които забелязват грешките ти - тук направо ме втрещи. Значи според теб излишно е цялото учителско съсловие, а най-ценните елементи в тая държавица са Божинката и Мис Тигрова...
    • 7
      Гл
      Гласът на Хората
      3 -9
      16:51, 25 фев 2019
      Истинският въпрос е друг! Защо Китайският монетари... Виж коментара
      • Пи
        питагор
        5 -6
        18:20, 25 фев 2019
        Китайския мунитаризъм никуга няма да е по успешен ут еврупейския или ут този на сащ щото е фалшиф. Кугато ти драги ми странен приятелю започниш да платаш в чужбина с китайски юани тугава може да гувориш такива нища видно е чи нищо не ти е ясно щото с две три по сложни думи можеш да заблудиш селския уфчар убаче не и чича ти питагор който от десетки години броди по тая земя и е смирен пуклонник на логиката за кояту ти изобщо не си чувал. Иедно врме пиените руснаци мислеха къту тебе или може би ти като тях ама насякъди кихаха долари нищо чи почти бяха открили комунизма. Затва нимой вярвай на комунизма в какъвату и да е форма български руски китайски виетнамски севернокорейски монголски извънземен и т.н. Сичко е фалшиво къту самия теб.
      • От
        отговор
        3 0
        19:40, 26 фев 2019
        Българският монетаризъм е осребрен комунизъм от" Марксисти- Ленинисти "-сега вече червени капиталисти.
    • 8
      Ла
      Лапад
      9 0
      17:10, 25 фев 2019
      Нито на китайския, нито на европейския, нито на българския монетаризъм му пука особено какво мислиш ти по тоя въпрос
    • 9
      Пъ
      Първомай офф
      15 -2
      17:16, 25 фев 2019
      По-тъпи от първомайци нема.. Вижте си кмета и ще познаете себе си
    • 10
      Гл
      Гласът на Хората
      0 -6
      17:18, 25 фев 2019
      Гласът на Хората няма намерение да води безсмислен... Виж коментара
      • За
        Запрян
        8 0
        17:30, 25 фев 2019
        Зарежи тия спорове и разкажи подробно за китайския монетаризъм. Белким и градецът ни дръпне малко благодарение на него. Иначе - направо ти завиждаме при кви учители си учил. Явно в някоя Магнаурска школа си бил. Така пишеш, че нема в тоя град способни люде да извадят смисъла в умозабълбуканиците, които им предлагаш.
    • 11
      Iv
      Ivo
      6 -8
      17:53, 25 фев 2019
      Говориш без да мислиш за каква висша част говориш вместо да говориш празни приказки запиши се за следващия зимен празник и иди малко да си разнообразиш жалкия животец празника е на цялата община не само за общинските служители и не само за висшета част както казваш или е по-лесно да дрънкате глупости без да се убедите лично за какво става въпрос . Жалко много жалко ,че има такива злобари като теб.
    • 12
      ангата то последния мандат го изкара само на разходки с фитката и на раздаване на награди на останалите непристойници
    • 13
      Ро
      РОБИ СТЕ!
      15 -2
      19:30, 25 фев 2019
      Пак ще повторя : по-тъпи от първомайци няма! Вие сте мега тъпаци с мега палячо вожд! Вие сте роби!
      • Уе
        Уеб
        3 0
        15:20, 26 фев 2019
        Добре , че не Първомайци са прости ам четирима -петима само като теб олигофрени .
    • 14
      Са
      Сашо Диков
      9 -1
      11:34, 26 фев 2019
      Мързи ме да чета статията , ама зимен празник в Първомай ми звучи абсурдно . Здрастито да не се е качил на ски и да прави гигантски слалом от Чолак байр ?
    Последни новини