„Маршрутка” ще „спре” и в Първомай

Изображение 1 от 4

    Пътуването с Маршрутка не е пътуване, а валс за сетивата, произведение на изкуството, сълзотворен сюжет за кино или театър. То няма нищо общо с пътя, с някаква крайна точка. То е абсурд в абсурда, задръстване в задръстването, кикот в сълзата. То е безцеремонна траектория на живеенето ни, каймак на общественото, тотална анатомия на днес. То няма нищо общо с градския транспорт.

    Пътуването с Маршрутка е върховен миг. И всеки, които не е участвал в него, изобщо не се е раждал. То е като азбука на последните години, като евъргрийн на бъдещето. То е исторически акт.”

    Елин Рахнев

     

    Такова „пътуване” ни предлагат авторът Елин Рахнев, постановчикът Пламен Масларов, а в Маршрутката ще бъдем с Тончо Токмакчиев, Мария Статулова, Катерина Евро, Диян Мачев, Кирил Ефремов, Стефан Денолюбов, Богдан Казанджиев.

    Театър „Иван Димов” – Хасково и цяло съзвездие от популярни и безспорно талантливи актьори ще представят   спектакъла „Маршрутка” пред първомайска публика на 12 февруари 2019 г., от 19 часа в отопления салон на ОНЧ”Св.св. Кирил и Методий” – Първомай.

    Билетите са на цена 8, 10 и 12 лева и се продават в Детския отдел на библиотеката в ОНЧ"Св. св. Кирил и Методий" - Първомай от 8 до 12 и от 15 до 18 часа.

    Красимира Ст. Славова

    Източник: Parvomai.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини