14 °C

135 000 лева са предвидени за организации с нестопанска цел

135 000 лева субсидии предвижда Бюджет 2019 за организации с нестопанска цел. 119 000 лв.  са  за спортни клубове. Най-голямата сума – 50 000 лв. се предвижда за ФК „Борислав“. Следва го КФВС „Атлет“, който ще получи 18 000 лв.  и СНЦ „Траки (туристическо дружество) – 12 000 лв.

В списъка са включени футболните отбори на Градина, Караджалово, кв. Дебъри Буково, за които са предвидени по 3 000 лв. и Любеновският клуб „Марица“, за които са предвидени 8000 лева.

В резултат на разделянето на водомоторния клуб на два клуба, средствата от 8 000 лв ще бъдат поделени между тях в отношение 3:5.

За три танцови състава са предвидените субсидии са по 4000 лв. Със същата сума ще разполага и Клуба на радостта.

Разпределянето на средствата не е окончателно, но ще се запази в рамките на предвидените средства. Предстои общинските съветници да обсъдят целесъобразността на тези суми, а окончателното им гласуване ще стане на предстоящата сесия през месец януари.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Въ
  Въпрос към Общинския съвет!
  0 -2
  11:59, 17 яну 2019
  "В бъдеще всички професии ще изискват умения за опериране на сложни машини, част от които базирани на изкуствен интелект. Това прогнозира образователният министър Красимир Вълчев в парламента."
  "Светът ще преживее мащабни дигитални трансформации. Все по-важни ще са уменията за програмиране, кодиране, работа с машини с изкуствен интелект", обяви министър Вълчев в отговор на въпрос на ГЕРБ по повод проучване, че 65% от сегашните първокласници ще имат професии, които са непознати досега. (Дневник)
  КАКВО ПРАВИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ?
 • 2
  **
  ***
  13 -1
  13:07, 17 яну 2019
  Без думи!!! Всички знаят колко е несправедлив този цирк, но си трайкат...С такива решения - такъв град!
 • 3
  Ан
  Ангу завинаги
  14 -1
  16:18, 17 яну 2019
  Общо:135000 лева.Та, това са парите които Ангу харчи за трите служебни коли,командировките ,банкетите музиката която поръчва за да продължава да води хорото.
  • ИП
   и пак
   10 0
   19:32, 17 яну 2019
   Половината от тези пари ще бъдат "изведени" от послушковци за да финансират поредните Ангови избори
 • 4
  Лу
  Лудото Коле
  2 -5
  17:03, 17 яну 2019
  абе вие сте луди...тея пари и един апартамент не праят вече
 • 5
  Лу
  Лудото Коле
  18 0
  17:08, 17 яну 2019
  само 1 не разбрах - Защо тия от Т.НАР. туристическо дружество са със 12 000 хил. субсидия? Къде жа си ги гъчат тея пари?!
  Значи имаме танцови състави и доста спортни клубове, на които биха били МНОГО ПО-НУЖНИ тези субсидии.

  За туризъм и обикаляне по чукарите ли ви трябваха 12 бона!?!
 • 6
  Гю
  Гюрата
  10 -1
  17:25, 17 яну 2019
  А за танцов състав Стафида/Татарево защо няма кокалче?
 • 7
  Аз
  аз
  13 -6
  21:14, 17 яну 2019
  За няколко тулума на лодки - 5000 лв., любеновските футбалисти на световно махленско ниво - 8 000 лв., а за едни от пишештите спортната история на града дори в международни изяви СКК "Шампион" - едва 10 000 лв. Е това вече е селско мислене!
 • 8
  Ту
  Турист
  0 0
  22:59, 24 яну 2019
  Да точно затова Ако си толкова умен и надарен организирай и ти един туристически преход за минимум 20 човека и виж колко ще ти струва това А не само да пишеш простотии от телефона си или компютъра си на топличко

Хороскоп за 19.11.2019

Хороскоп за Овен

Овен
Ще определите приоритетите си и отговорно ще се заемете с реализацията на важните задачи днес. За щастие, ще имате подкрепата на човек, който милее за вас. Близостта му ви дава кураж и усилва вярата ви. Добри изяви ще имат хората на изкуството и интелектуалния труд. Финансови придобивки.
19 ное 2019

Хороскоп за Телец

Телец
Въпроси, свързани с кариерата и дома ще са сред основните, които ще ви занимават днес. Ще пристъпите към поредното предизвикателство, свързано с професионалната ви заетост или в личните ви дела, като по-малко се доверявате на другите и следвате собствената си мисъл. Не позволявайте на депресията да ви завладее.
19 ное 2019

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате най-разнообразни планове за този ден, но твърде вероятно е да се окаже че трябва да се заемете с нещо, което не е влизало в сметките ви. Въпреки това го направете и няма да съжалявате. Бъдете искрени към интимния партньор, предпочитайте да говорите открито за въпроси, които ви вълнуват, а не да ги премълчавате.
19 ное 2019

Хороскоп за Рак

Рак
Намеренията ви днес ще се осъществяват. Това ще ви отвори допълнителна работа, но за сметка на това ще имате добри възможности за бъдещето. На някои от вас им предстои пътуване, свързано с ново сътрудничество. Организацията по преместване на дейност в друг град ще ви ангажира повече от очакваното.
19 ное 2019

Хороскоп за Лъв

Лъв
Запазвайки правото си да вземате сами решенията си, ще заявите претенциите си към онези, които са под ваш контрол. Приобщете ги към задачите си и ще постигнете по-бърз напредък в делата си. В работата си не рискувайте излишно, винаги има по-добър начин, който чака да бъде открит.
19 ное 2019

Хороскоп за Дева

Дева
Бъдете по-търпеливи днес. Спомнете си, че хубавите неща стават бавно. Отношенията ви със сърдечния партньор постепенно навлизат в желаната от вас насока. В делови план ще получите реални възможности за разширяване на бизнеса си. Нужно ви е да се доверите на повече хора. Сами няма да се справите.
19 ное 2019

Хороскоп за Везни

Везни
Ще проявите сърдечност и разбиране в отношенията си с околните. Каквито и да са причините, те ви правят по-добри и социално ангажирани, което ви отличава в сивотата на деня. Ще постигнете намеренията си, не спирайте, а работете в същия дух. Дипломатическите ви умения отново ще се проявят.
19 ное 2019

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Денят може да бъде много успешен ако успеете да се възползвате от връзките си в деловите среди. Възможно е да възродите старо ползотворно партньорство или пък откриете най-подходящия за работата ви човек. Ще получите неочаквана подкрепа от човек, на когото до скоро не сте имали доверие. Не бъдете твърде предубедени, ако го изслушате е много вероятно да промените мнението си.
19 ное 2019

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Колебанията ви по отношение на предстояща изява са излишни, имате всичко, което ви е нужно, за да се справите. Харесвани сте и ще бъдете насърчени от онези, на чието мнение особено държите. Целите ви са ясни, подготовката е към края си, действайте. Пътуване ще направи деня на някои особено динамичен.
19 ное 2019

Хороскоп за Козирог

Козирог
С конструктивен подход ще решавате проблемите днес. Качествата ви няма да останат незабелязани и с тях ще приобщите към делата си хора, чието мнение уважавате. Ще ви спори, а нещата ще се случват така, както сте ги планирали. По някои от въпросите ще отпаднат и притесненията ви.
19 ное 2019

Хороскоп за Водолей

Водолей
Проявете разбиране към проблемите на някого, който очаква да го подкрепите, за да не се притеснявате, когато ви се наложи да търсите услугите му. Този момент скоро ще дойде, за това не роптайте срещу съдбата си. Ако обедините усилията си, по-лесно ще изведете идеите си до успешна реализация.
19 ное 2019

Хороскоп за Риби

Риби
Съзнателно се насочете към работа, в която имате изявени способности, за да си осигурите бърз старт и добри печалби. Не се забърквайте в конфликти, които не ви засягат, дори и да сте изкушени да натриете носа някому. Светско събитие вечерта ще ви срещне с популярни хора, познанството с които ще ви е от полза.
19 ное 2019
Последни новини