14 °C

135 000 лева са предвидени за организации с нестопанска цел

135 000 лева субсидии предвижда Бюджет 2019 за организации с нестопанска цел. 119 000 лв.  са  за спортни клубове. Най-голямата сума – 50 000 лв. се предвижда за ФК „Борислав“. Следва го КФВС „Атлет“, който ще получи 18 000 лв.  и СНЦ „Траки (туристическо дружество) – 12 000 лв.

В списъка са включени футболните отбори на Градина, Караджалово, кв. Дебъри Буково, за които са предвидени по 3 000 лв. и Любеновският клуб „Марица“, за които са предвидени 8000 лева.

В резултат на разделянето на водомоторния клуб на два клуба, средствата от 8 000 лв ще бъдат поделени между тях в отношение 3:5.

За три танцови състава са предвидените субсидии са по 4000 лв. Със същата сума ще разполага и Клуба на радостта.

Разпределянето на средствата не е окончателно, но ще се запази в рамките на предвидените средства. Предстои общинските съветници да обсъдят целесъобразността на тези суми, а окончателното им гласуване ще стане на предстоящата сесия през месец януари.

Теодора Кирякова

Източник: Parvomai.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Въ
  Въпрос към Общинския съвет!
  0 -2
  11:59, 17 яну 2019
  "В бъдеще всички професии ще изискват умения за опериране на сложни машини, част от които базирани на изкуствен интелект. Това прогнозира образователният министър Красимир Вълчев в парламента."
  "Светът ще преживее мащабни дигитални трансформации. Все по-важни ще са уменията за програмиране, кодиране, работа с машини с изкуствен интелект", обяви министър Вълчев в отговор на въпрос на ГЕРБ по повод проучване, че 65% от сегашните първокласници ще имат професии, които са непознати досега. (Дневник)
  КАКВО ПРАВИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ?
 • 2
  **
  ***
  13 -1
  13:07, 17 яну 2019
  Без думи!!! Всички знаят колко е несправедлив този цирк, но си трайкат...С такива решения - такъв град!
 • 3
  Ан
  Ангу завинаги
  14 -1
  16:18, 17 яну 2019
  Общо:135000 лева.Та, това са парите които Ангу харчи за трите служебни коли,командировките ,банкетите музиката която поръчва за да продължава да води хорото.
  • ИП
   и пак
   10 0
   19:32, 17 яну 2019
   Половината от тези пари ще бъдат "изведени" от послушковци за да финансират поредните Ангови избори
 • 4
  Лу
  Лудото Коле
  2 -5
  17:03, 17 яну 2019
  абе вие сте луди...тея пари и един апартамент не праят вече
 • 5
  Лу
  Лудото Коле
  18 0
  17:08, 17 яну 2019
  само 1 не разбрах - Защо тия от Т.НАР. туристическо дружество са със 12 000 хил. субсидия? Къде жа си ги гъчат тея пари?!
  Значи имаме танцови състави и доста спортни клубове, на които биха били МНОГО ПО-НУЖНИ тези субсидии.

  За туризъм и обикаляне по чукарите ли ви трябваха 12 бона!?!
 • 6
  Гю
  Гюрата
  10 -1
  17:25, 17 яну 2019
  А за танцов състав Стафида/Татарево защо няма кокалче?
 • 7
  Аз
  аз
  13 -6
  21:14, 17 яну 2019
  За няколко тулума на лодки - 5000 лв., любеновските футбалисти на световно махленско ниво - 8 000 лв., а за едни от пишештите спортната история на града дори в международни изяви СКК "Шампион" - едва 10 000 лв. Е това вече е селско мислене!
 • 8
  Ту
  Турист
  0 0
  22:59, 24 яну 2019
  Да точно затова Ако си толкова умен и надарен организирай и ти един туристически преход за минимум 20 човека и виж колко ще ти струва това А не само да пишеш простотии от телефона си или компютъра си на топличко

Хороскоп за 31.10.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Нуждаете се от глътка въздух и спокойствие, за това не се колебайте да оставите работата и да си починете днес. Близостта на природата ще ви зареди с енергия, както и да се забавлявате според нуждите си. Предстои да вземете решение по въпроси, касаещи и други хора. Финансовото ви състояние ще се подобри.
31 окт 2020

Хороскоп за Телец

Телец
През днешния ден неколкократно ще благодарите на късмета си. Наистина пред вас се откриват прекрасни шансове, които ще бъдат умело използвани от комбинативната ви мисъл. Отделете част от времето си за вашите близки, те имат нужда от вас.
31 окт 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Пренебрегвате нещо планирано днес, за да успеете да изпълните друг свой ангажименти и това ще внесе объркване в предварителните ви планове. Въпреки това ще съумеете да се ориентирате навреме кое е най-добре за вас и как трябва да го свършите. Добре ще е ако не пренебрегвайте съветите на околните, защото и другата гледна точка може да се окаже ценна за вас.
31 окт 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Променете виждането си по въпросите, които ви тревожат и ще откриете решение на проблемите. Не всичко е такова, каквото изглежда на пръв поглед. С радост ще приемете подкрепата на някого, тя е важна и по други причини. Присъствието му ще ви окуражи и вдъхнови до степен да отключите скрити у себе си качества.
31 окт 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Времето няма да ви стигне за всичко, което предвиждате да свършите днес. Живейте спокойно, скоро ще получите това, за което се борите. Дайте си отговор на въпроса, защо постигате едно, а друго не, при положение, че сте еднакво отговорни. Може би още не е дошъл момента, не мислите ли?
31 окт 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Пътуванията са добра възможност да изчистите мислите и се заредите с нови впечатления. За удоволствие или работа, но във всички случаи с желание. Не сте застрашени от разочарования, за това добре обмислете детайлите и не избързвайте в решенията си. Оставете се усещанията да ви отведат на подходящото за случая място.
31 окт 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В чудесна форма сте. Няма причини да се отказвате от кратко пътуване или някаква друга промяна. Афинитетът ви към авантюри на работното място днес ще ви въвлече в забавна ситуация. Не подценявайте човека срещу вас. Не можете да сте сигурни какво се крие зад красивата външност.
31 окт 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Днес като че ли ще обръщате внимание единствено на грешките и на недостатъците на околните. Помислете, че и собствения ви характер не е лек и се опитайте да улесните близките си. Необходима ви е почивка, натрупало ви се е прекалено много раздразнение.
31 окт 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
За повечето от вас стоенето в къщи днес би било чиста загуба на време. Навън ви очакват интересни събития и разнообразие, за което отдавна копнеете. Не пренебрегвайте случайността, която ви е приготвила вълнуващи преживявания. Прекарвате ценни мигове със своя сърдечен партньор. Радвате се на споделени чувства.
31 окт 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Мнозина от вас ще се занимават с интересна дейност. Въпросите, които не са ви ясни оставете за идващите дни. Посветете времето си на дома и близките ви. Направете деня им спокоен и весел. Спазете традицията и се докоснете до християнските символи на вярата.
31 окт 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Денят едва ли ще се различава с нещо особено, освен ако вие не се постараете да го направите интересен. Направете промени в дома си, които ще освежат обстановката така, както и настроението ви. Вечерта поканете приятели на вечеря, сготвена от вас.
31 окт 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Душата ви жадува за разнообразие и днес може би ще го откриете извън сферата на професионалните си ангажименти. Не прибързвайте с критичните си преценки за непознати. Ще ви потърсят за компетентен съвет и резултатът му може да повлияе положително на банковата ви сметка. Очакват ви вълнуващи предложения от хора, за чието съществуване вие отдавна сте забравили.
31 окт 2020
Последни новини