-2 °C

135 000 лева са предвидени за организации с нестопанска цел

135 000 лева субсидии предвижда Бюджет 2019 за организации с нестопанска цел. 119 000 лв.  са  за спортни клубове. Най-голямата сума – 50 000 лв. се предвижда за ФК „Борислав“. Следва го КФВС „Атлет“, който ще получи 18 000 лв.  и СНЦ „Траки (туристическо дружество) – 12 000 лв.

В списъка са включени футболните отбори на Градина, Караджалово, кв. Дебъри Буково, за които са предвидени по 3 000 лв. и Любеновският клуб „Марица“, за които са предвидени 8000 лева.

В резултат на разделянето на водомоторния клуб на два клуба, средствата от 8 000 лв ще бъдат поделени между тях в отношение 3:5.

За три танцови състава са предвидените субсидии са по 4000 лв. Със същата сума ще разполага и Клуба на радостта.

Разпределянето на средствата не е окончателно, но ще се запази в рамките на предвидените средства. Предстои общинските съветници да обсъдят целесъобразността на тези суми, а окончателното им гласуване ще стане на предстоящата сесия през месец януари.

Теодора Кирякова

Facebook коментари

Коментари в сайта (9)

 • 1
  Въ
  Въпрос към Общинския съвет!
  0 -2
  11:59, 17 яну 2019
  "В бъдеще всички професии ще изискват умения за опериране на сложни машини, част от които базирани на изкуствен интелект. Това прогнозира образователният министър Красимир Вълчев в парламента."
  "Светът ще преживее мащабни дигитални трансформации. Все по-важни ще са уменията за програмиране, кодиране, работа с машини с изкуствен интелект", обяви министър Вълчев в отговор на въпрос на ГЕРБ по повод проучване, че 65% от сегашните първокласници ще имат професии, които са непознати досега. (Дневник)
  КАКВО ПРАВИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС МЕСТНОТО УПРАВЛЕНИЕ?
 • 2
  **
  ***
  13 -1
  13:07, 17 яну 2019
  Без думи!!! Всички знаят колко е несправедлив този цирк, но си трайкат...С такива решения - такъв град!
 • 3
  Ан
  Ангу завинаги
  14 -1
  16:18, 17 яну 2019
  Общо:135000 лева.Та, това са парите които Ангу харчи за трите служебни коли,командировките ,банкетите музиката която поръчва за да продължава да води хорото.
  • ИП
   и пак
   10 0
   19:32, 17 яну 2019
   Половината от тези пари ще бъдат "изведени" от послушковци за да финансират поредните Ангови избори
 • 4
  Лу
  Лудото Коле
  2 -5
  17:03, 17 яну 2019
  абе вие сте луди...тея пари и един апартамент не праят вече
 • 5
  Лу
  Лудото Коле
  18 0
  17:08, 17 яну 2019
  само 1 не разбрах - Защо тия от Т.НАР. туристическо дружество са със 12 000 хил. субсидия? Къде жа си ги гъчат тея пари?!
  Значи имаме танцови състави и доста спортни клубове, на които биха били МНОГО ПО-НУЖНИ тези субсидии.

  За туризъм и обикаляне по чукарите ли ви трябваха 12 бона!?!
 • 6
  Гю
  Гюрата
  10 -1
  17:25, 17 яну 2019
  А за танцов състав Стафида/Татарево защо няма кокалче?
 • 7
  Аз
  аз
  13 -6
  21:14, 17 яну 2019
  За няколко тулума на лодки - 5000 лв., любеновските футбалисти на световно махленско ниво - 8 000 лв., а за едни от пишештите спортната история на града дори в международни изяви СКК "Шампион" - едва 10 000 лв. Е това вече е селско мислене!
 • 8
  Ту
  Турист
  0 0
  22:59, 24 яну 2019
  Да точно затова Ако си толкова умен и надарен организирай и ти един туристически преход за минимум 20 човека и виж колко ще ти струва това А не само да пишеш простотии от телефона си или компютъра си на топличко

Хороскоп за 25.01.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Ще работите по идеите си, оставяйки зад себе си всичко, което не стои на дневен ред. Ще се почувствате добре и от вниманието и подкрепата на специални за вас хора. В домашна обстановка ще обсъждате семейните дела и заедно ще планирате бъдещите си планове. Денят е специален за влюбените, изненадайте приятно любимия си човек.
25 яну 2020

Хороскоп за Телец

Телец
С навременните си решения и действия ще ускорите работата си по приключване на семеен или друг важен за вас въпрос. Имате опит с подобни натоварвания, но умората няма да ви подмине. Съветите и подкрепата ви са нужни на много хора, най-вече на близките ви, за това не допускайте здравословните проблеми да ви повалят на легло, вземете мерки.
25 яну 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Търсенията ви ще ви срещнат с хора, с които предстои да развиете общ бизнес или друга делова активност. Добре ще се справите в ситуация, изискваща адекватни решения, предвид знанията и опита, който имате. Ще бъдете привлечени от нещо красиво до себе си, изпълващо ви с ведрина и спокойствие.
25 яну 2020

Хороскоп за Рак

Рак
Самостоятелната ви работа и всичко, свързано с нея е на път да ви донесе очакваните придобивки. Деловите контакти ще ви позволят да напреднете в дейността си, приятелите също ще са налице, в случай, че ви потрябват. Очертава се ползотворен ден за повечето от вас. Подкрепете благотворително подета инициатива.
25 яну 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
Има какво да събужда у вас недоволство, както в служебен план, така и в личните ви дела. Професионалното ви отношение към работата не винаги съвпада с представите на другите за нея и това води до разногласия. Към съпътстващите дреболии, които претендират за важност се отнасяйте по-спокойно, за да не ви създават излишно напрежение.
25 яну 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Вслушвайте се във вътрешните си усещания и няма да останете подведени. Водени от интересите си ще предприемете стъпки в тяхна защита, което включва и среща с нови партньори. Не бързайте да поставяте условия, внимателно изслушайте аргументите на другата страна и тогава вземете решение за себе си.
25 яну 2020

Хороскоп за Везни

Везни
В подкрепа на намеренията си да загърбите миналото, което ви носи тревоги, ще търсите нови източници на вдъхновение. Със силното присъствие на някой специален за вас човек ще подобрите самочувствието и настроението си. Заедно ще се чувствате добре, а защо не и нещо повече?
25 яну 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.
25 яну 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Изясняване на спорни въпроси ще ви поставят в условия да вземете бързи решения. Отхвърляйки деликатната част от работата си, ще помислите за по-приятни занимания, без да пренебрегвате задълженията си. Финансовите ви дела търпят развитие, за повечето в положителна посока.
25 яну 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Денят ви е зареден с много напрежение, затова се опитайте да релаксирате. Спокойно посрещнете всяко предизвикателство и отвърнете с хладнокръвие и усмивка. Това ще дестабилизира отсрещната страна.
25 яну 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Ако попаднете в ситуация, в която е най-добре да не вземате страна, по-добре си тръгнете. Нямате нужда от допълнителен стрес. За някои пламъчето на любовта ще заискри и ще видите, че света около вас съвсем не е лош. Отдайте се на чувствата си без да анализирате и пресмятате.
25 яну 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Имате добри намерения, но е нужно да потърсите съдействието на хора, които биха ви помогнали. Давате си сметка, че не всички са на нивото, което сте достигнали и ще срещнете трудности в разбирането на идеите ви. Някои ще посрещат гости и ще са ангажирани със семейни задължения.
25 яну 2020
Последни новини